19.1.2012

Onnellisin oksennus

Pikkuisena oksensin jos minulla oli oksennustauti. Se ei ollut kivaa. Syömishäiriöisenä oksensin joskus tahalteen syömisen jälkeen jos vaa'assa oleva luku ahdisti minua. Aluksi se ei ollut kivaa, mutta oksennettuani olin muka onnellinen jos puntarissa näkyi pienempi numero. Ihan vammaista!
Yök mikä kuva! :DDD Lentääkö laatta kun katsot tota?
Tänään oksensin pitkästä aikaa. Ei mulla ole oksennustautia. Enkä työntänyt hammasharjaa kurkkuuni. Se oli ihan kiva oksennus. Hassua! Mukava oksennus xD Olen vaan niin onnellinen koska olen raskaana :DD <33 Olen väsynyt! Nyt joka päivä olen mennyt nukkumaan 21:00-22:00 xD Hassua! En vaan pysty valvomaan niin kuin ennen. Uni on tärkeää. Nyt nukkumaan! Yöt taas<33

23 kommenttia:

 1. Anonyymi19.1.12

  Hyvää yötä te :)

  VastaaPoista
 2. eiku otettii ne tatskat jo XDD kirjotin ton postauksen just ennenku otin sen koska jännitti ihan sikana !!1 paljo enemmä ku läväreis ! laitan kuvaa hetiku kerkeen c: mentii tuomakselle ja sit yks leevi tuli tekee noi leimat ku sil on ne koneet ja sillee :--)

  VastaaPoista
 3. voi rakas. hehkut onnea <3 en koskaan voi lakata sanomasta kuinka ylpeä mä olenkaan susta <3 pus.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi20.1.12

  Voisitko tehdä postauksen siitä, miten toipuminen syömishäiriöstä on vaikuttanut suhun? Oot varmaan huomannu monia fyysisiä ja psyykkisiä vaikutuksia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. komppaan tätä kyssäriä. Tahtoisin erityisesti kuulla, kuinka pan ajatuksesi alkoivat seljetä ja kuinka sait painon niin herkulliseen nousukiitoon syömällä vain kerran päivässä :)? No vielä samaan hengenvetoon, että oliko sinulla tätä KARMEAA pakkoliikuntaa?

   Poista
  2. Joo ehkä vois tehä, mut must siit on kyl vaikee kirjottaa mitään. Oon onnellisempi, en itke ja kaikki on paremmin!!
   Siks se paino nousi koska en kesäl syöny melkeen mitään sit aloin syömään nii aluks 3 päiväs tuli 5 kiloo ja olin ihan turvoksis, mut sit se tasaantu ja alko nousee hitaammi ja aluks söin vaan kerran päiväs, mut söin aika paljon aina, enkä laskenu kaloreita. Ei oo pakkoliikuntaa enää, mut joka pvä tulee seisottuun 8 tuntii jalkojen pääl
   töis.

   Poista
 5. Helimäinen postaus -vaikka sitten oksennuksesta! :D Nauroin vähä.

  VastaaPoista
 6. Voi mieti, jos et olisi tehnyt sitä uskomatonta tekoasi silloin syyskuussa (ehkå pienessä särkylääkepöllässä ;) )!!! Olet aivan uskomattoman ihana - kiitos sinulle itsestäsi :) eläkä missään vaiheessa lopeta ruokakuvien postaamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Joo olin kyl vähäse särkylääkepöllässä :D Kiitos sen ja kiitos itsellesi, koska oot lukenu mun blogii tosi tarkkaan!!! :DD En lopeta ruokakuvien ottamista, se on kivaa :D

   Poista
  3. Ihanaa, kiitos kun vastasit :) Olen todellakin suorastaan ahminut (voinet just kuvitella syömisen JUURI aloittaneen ruokahalun ;) ) blogisi -etenkin tuon syksyn- sen löytämisen jälkeen! SINÄ SAIT AIKAAN MINUN SYSÄYKSENI irroittautumaan tästä MOSKASTA, olen sinulle iäti kiitollinen!! (pääsitpä ojentamaan ihan liki kolmikymppistä ja muka aikuista jästipäätä)

   Poista
 7. Äh, ei mun pitänyt vastata, vaan kommentoida...sry..

  Tulin vaan sanoo, että Onnea Heli <3 :)

  VastaaPoista
 8. harvoi kuulee jonkun sanovan "onnellisin oksennus" ;P melkee vois sanoo että lentää laatta on kyllä aika karsee kuva.

  VastaaPoista
 9. Ihanan helimäinen postaus:-D Olet ihana, paljon onnea sinulle ja pupelle, pidä huolta itsestäsi ja vauvelista♥

  Tietävätkö vanhempasi jo vauvasta? Mitä mieltä olivat?:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kiitos pidän huolta :) <3 Ei tiiä :D ajattelin et kerron vasta sit ku 12 viikkoo menny :D

   Poista
 10. Anonyymi23.1.12

  Hyyyi, eikai toi ole mikään sun oma okesnnus kuva :P?

  Postaile pian taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei oo hyii xDDD Googleen kirjotin oksennus nii toi tuli xD

   Poista