19.2.2012

Rv 13+1

Kerroin perjantai-illalla äidilleni ja nyt raskaudesta tietää koko suku!! 
Olisin kertonut jo tortaina, mutta torstaina äiti ei ollut koneella. En halunut kertoa juttua puhelimessa vaan kerroin asian Facebook-keskustelussa. Aluksi vaihdoin aiheen vauvoihin. Sanoin, että mun serkku on laittanut kuvan sen vauvasta Facebookkiin. (Serkun pieni tyttövauva on noin kuukauden vanha) Sitten kyselin äidiltä, että miksi mun yksi täti ei voinut tulla raskaaksi. Lopuksi kysyin, että voinkohan koskaan saada lapsia kun mulla oli anoreksia. Äiti vastasi siihen, että kyllä varmaan. Kysyi, että oletteko Antin kanssa puhuneet, koska haluatte ja monta? Sitte sanoin äitille, että lähetin kuvia sun sähköpostiin :DD (Lähetin ultraäänikuvia rv 7+2 ja rv 12+5) Tuijotin hetken Facebook-keskustelua ja pian ruudulle ilmestyi teksti. Ooksä paksuna? Vastasin joo ja äiti kertoi, että oli jo arvannut, koska en ole ollut juomassa ja en ole polttanut röökiä. Äiti ihmetteli miksi kerron vasta näin myöhään, mutta sanoin, että nyt keskenmenon riski on pieni ja nyt siitä voi puhua. Äiti oli tosi iloinen ja ilmoitti asiasta Facebookkiin :DD
 •  Pikkuveljestäni tulee eno ja hän sanoi kivaa :DD 
  Illalla iskä tekstasi kanssani ja tekstiviestin loppuun hän kirjoitti t:pappa  
  Sitten piti kertoa Antin vanhemmille. Toiselle tulevalle mummolle ja papalle. Antti ei suostunut soittamaan joten lähetin Antin isän puhelimeen ultrakuvan. Odotin, odotin, odotin ja odotin. Seuraavana päivänä Antin isä vastasi. En saanut kuvasta selvää. Olin silleen, että voi eiiiiiii. Lähetin toisen viestin. Siinä kuvassa oli teidän tuleva lapsenlapsi. Odotin, odotin, odotin ja odotin. Huh eikä taaskaan vastausta. Sitten lähetin viestin Antin äidille. Viestiin kirjoitin, eiks J kato puhelinta? xD Sitten ne soittaa Antille, mutta Antti ei uskaltanut vastaa xDD Perään tuli viesti onnea :)
  P.S Söin äsken aamupalaksi maailman parasta myslisekamelskaa. Maustamatonta jogurttia, pähkinöitä, rusinoita, banaanin, fitness muroja, mustikoita ja vadelmia :P

19 kommenttia:

 1. Apua muakin pelottaa että mitä poikaystävän porukat sanoo tähän vauva uutiseen sit kun ja jos siitä ens viikolla kerrotaan.:D Voi olla aika mykistynyt meininki.
  Mutta hienoa että asia otettiin molempien puolella noin hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Must tuntuu, et sun ja sun poikaystävän vanhemmat ottaa asian hyvin ja on onnellisii :)

   Poista
 2. Anonyymi19.2.12

  just TOSTA pakastemarjapussista saa ihan parhaita smoothieita kun lisää joukkoon jugurttia, maitoa ja leseitä<3 ja awww onnea<3

  VastaaPoista
 3. Anonyymi19.2.12

  kauheaa teinisähläystä? Siis te uskotte olevanne kypsiä vanhemmiksi kun poikaystäväsi ei edes uskalla puhua asiasta perheelleen. Olettepas outoja. Sääli vauvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin nii teinisähläystä? Ei se ollut mitään sähläystä. Minkä voin sille jos ne ei kato puhelimii? Onks siin jotain pahaa jos ei jaksa soittaa ja lähetin kuvan vauvasta. Moni varmasti lähettää kuvaa ultrasta.
   SÄÄLI SUA!

   Poista
 4. No voi helvetti tota anonyymia. Ehkä tuollaiset arvioinnit voi jättää Helin vanhemmille, lääkäreille ja ystäville. Olen varma, että vauva saa aivan täydelliset vanhemmat, koska uskon että näiden kokemusten, ja edelleen tehtävän työn ansiosta Helistä on tullut vahvempi kuin koskaan.

  VastaaPoista
 5. Toi Ano taitaa vaan olla joku kateellinen valittaja. Ensinnäkin anoreksia ja siitä selviytyminen kasvattaa ihmistä, ja kyllä Heli varmaan muutenkin on ihan kypsä ihminen. Ja mitä teinisähläystä? 21-vuotias ei taida olla mikään teini enään. :D ja kyllä tuollaisten uutisten kertominen jännittää aika monia. Esim itse olen äidilleni kertonut kolme kertaa vauvauutiset ja aina on jännittänyt yhtä paljon.

  Älä Heli välitä noista Anoista jotka tulee urputtamaan jotain ilman nimimerkkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ku puolustit mua :) En välitä anoista :)

   Poista
 6. Anonyymi19.2.12

  Tosi kiva,että kaikki sujui hyvin :)
  Tommoset anonyymit ärsyttää ihan H-E-L-V-E-T-I-S-T-I >:F

  VastaaPoista
 7. Pitkäaikainen lukija :)20.2.12

  Ymmärrän hyvin, ettet halua arvostelua omaan blogiisi, mutta minäkin olisin kuitenkin ihan vilpittömästi kysynyt, mitä sinä ajattelet siitä, että Antti ei uskaltanut kohdata noin tärkeää tilannetta (kertoa itse tai vastata edes puhelimeen, kun asia oli jo selvinnyt)? Eikös vanhemmuuteen kuitenkin kuulu se, että on vaan astuttava niihin isoihin saappaisiin ja uskallettava ottaa vastuu nyt sekä itsestä että sen lisäksi myös uudesta kokonaisesta ihmisestä... Totta kai tuo oli jännittävä tilanne, mutta jos lapsen hankinta on kerran ajankohtainen, niin ei silloin oikein voisi samaan aikaan itse käyttäytyä kuin lapsi. Ainakin pitäisi pikku hiljaa koittaa kasvaa ihmisenä kohti vanhemmuutta :) Juttelettehan Antin kanssa vanhemmuudesta ja siitä, mitä kaikkea se tuo tullessaan (positiivisia JA negatiivisia asioita)? :)

  Kaikkea hyvää odotukseenne, ja ethän turhaan hermostu tästä viestistäni! :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi21.2.12

  Älä välitä Heli noista keskenkasvuisuussyytöksistä, sillä kyllä se elämässä useimmiten taitaa niin mennä, että vanhemmuus kasvattaa. :)

  Onnea odotukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä välitä niistä mut olin kyl antille vähän vihanen ku se ei voinu vastata puhelimeen silloin :DD

   Poista