16.2.2012

Niskapoimu-ultra

Viime yönä olin paljon hereillä, koska mietin tätä päivää. Tänään mulla oli Hämeenlinnan äitiyspoliklinikalla toinen ultra klo 10:50 ja lääkärille aika klo 11:15. Mun ja Antin yksi poikakaveri heitti meidät autolla sinne. Menimme moottoritietä ja mua jännitti matkalla kauheasti. Ultrassa oli lääkäri ja joku harjoittelija tyttö mukana. Ensiksi lääkäri teki ultran mahan päältä. Ihanaa pikkuinen oli elossa!!! <3 Sitten ultrattiin alakautta. Alakautta tehtävä ultra oli parempi. Ruudulle tuli paljon selvempi kuva. Lääkäri nauroi, koska ei pystynyt mittailemaan vauvan pituuksia kunnolla. Pikkuinen pyöri ja liikkui ihan kauheasti!
 Vauva oli kokonaan noin 6cm pitkä, pää noin 2cm ja jalka noin 1cm. 
Vähän hän on kasvanut viime ultrasta!
Kaikki oli tosi tosi hyvin! <3 Saatiin myös kuva jalasta x) <3
Laskettu aika muuttui 25.8.2012 ja oonkin jo rv 12+5!!!
Rakenneultra on 12.4
Sitten oli vielä toiselle lääkärille aika klo 11:15 Siellä vaan juteltiin mun menneestä anoreksiasta. Lääkäri kysyi, että haluanko ajan ravitsemusterapeutille. En halunnut, koska osaan syödä. Kerroin etten ole käynyt kotona vaa'alla tänä vuonna kertaakaan. Lääkäri sanoi, että aina kun neuvolassa on punnitus niin mun ei tarvitse katsoa painoa :)
Kun ajettiin kotia kohti niin pysähdyttii samalla kahville Linnatuuleen.
Olikin jo kamala nälkä! Ostin kahvin ja tumman leivän jonka sisällä oli tomaattia, kurkkua, voita, salaatinlehti, kinkkua, juustoa ja kananmunaa! Nami! :P

8 kommenttia:

 1. Ihanaa että kaikki oli hyvin! Oon tosi onnellinen sun puolesta. :)

  VastaaPoista
 2. Oi tuo ultra! Ihan ku oisin vasta itsekin ollu siinä, vaikka onhan siitä jo aikaa ( toukokuu 2010 ). :D vauvakuume! <3
  Onnea odotukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi :) sit vaan vauvaa tekemään :DD kiitti <3

   Poista
 3. Anonyymi17.2.12

  Kiva kun kaikki on kondiksessa !
  Hirrrrmuisesti haleja <3 Syö, nauti ,ja huolehdi pikkuisesta(vaikken sitä epäilekkään) !

  VastaaPoista
 4. Kiitos. Luin juuri tänään sun blogiasi. Oon lukenut ennenkin sitä, jo aikoja sitten, kun kerroit enemmän syömisongelmistasi. :)

  VastaaPoista