15.2.2012

Rv 12+0

Siksi en pystynyt kirjoittamaan vklp:na mitään, koska mulla oli oksennustauti. Sain taudin työharjoittelupaikasta. Surkea tuuri koska, muutenkin on ollut paha olo raskauspahoinvointien takia ja sitten kaiken kruunasi vielä yrjötauti! Oksetusoloa ja oksennuksia. Oksennustauti alkoi perjantai-iltana. Huomasin, että se ei ollut normaalia raskauspahoinvointia. Menin nukkumaan melkein heti salkkareitten loputtua, koska oli kurja olla ja väsytti. Heräsin joskus yhden aikaan yöllä. Heräsin ja hyiii kurkussa tuntui. Kohta jotain tulee! Juoksin vessaan kovaa vauhtia ja Puppe olikin juuri pesemässä hampaita. Kyykistyin pöntön eteen ja oksennusta lensi. Oksennuksen jälkeen tuli aina hyvä olo, mutta noin 30 min päästä huono olo palasi aina uudelleen ja uudelleen. Vierailin vessanpöntön reunalla ainakin yli kymmenen kertaa pe-la yön aikana. Juomani vedetkin nousivat ylös ja lopulta tuli keltaista mahanestettä. Yhyy. Mulla ei ole koskaan ollut noin pahaa vatsatautia. Makasin koko lauantain sohvalla ja oksensin neljä kertaa lauantaina. Se oli aika hassua. Ei ollut yhtään nälkää vaikka massuni oli ihan ihan ihan tyhjä. Tunsin myös itseni jotenkin kauniiksi. Mahani oli ihan lauta.

Sunnuntaina aloin paranemaan ja maanantaina lähdin taas työharjoitteluun. Maanantaina oli viimeinen työharjoittelupäivä. Siellä oli todella epämielyttävää olla. Yskin ja aivastelin kaiken aikaa. Kun pääsin kotiin niin mulla oli kauhean kylmä. Kuumemittari kainaloon ja kuumettahan oli melkein 38 astetta. Tiistaina/eilen meillä olisi ollut päättärit, mutta en päässyt kipeenä lähtemään minnekään :( Muut meidän luokalta olivat olleet 
Hämeenlinnassa ravintolassa syömässä :P Omnom. Sen jälkeen he olivat menneet koululle kakkukahveille ja saaneet vielä ruusut.
En saanut ruusua, mutta onneksi mulla ei ole enää kuumetta. 
Huomenna minäkin pääsen Hämeenlinnaan. En mene ravintolaan vaan sairaalaan! Huomenna on nt-ultra eli kauan odotettu niskaturvotusultra. Se on vapaaehtoinen ja tehdään 12-13 viikolla. Siinä katsotaan minkä paksuinen on ns. niskapoimu. 
Tällä seulotaan downin syndroomaa. 
  Vähän jännittää etukäteen, mitä jos jotain ikävää löytyykin?? :(
Tolta mun massu näyttää nyt ja häpyluun yläpuolelle tuntuu kohtu<33
Huomenna ultran jälkeen aijon viimein kertoa äidilleni. Jos uskallan?
 Jännittää! Miten mä sanon sille tän xD ?! Oikeesti surkeeta :DDDD
Kerrottiin Antin kanssa jo kolmelle tyttökaverille ja neljälle poikakaverille. Tyttökaverit oli silleen: ''Mitä! Oikeesti? Ihanaa!'' Yksi poikakaveri oli silleen: 
''Mun olis varmaan aika hankkii jo nainen.''
Olen nyt lähetellyt työhakemuksia. Haluan päästä nyt heti haastatteluun, koska maha ei ole vielä kasvanut. Mietin, että jos haastatteluun menisi mahan kanssa niin kyllä se vaan saattaisi olla este, vaikka se ei saisi olla! Olen kuullut tarinan jossa nainen oli menossa kirjoittamaan työsopimusta. Pomo näkikin sen mahan ja oli sanonut ettei nyt tehdä mitään sopimusta.
Ostin viime viikolla Nomination rannekkeen. Olen ihastellut niitä jo tosi kauan<3
 Pitää alkaa sitten ostelemaan siihen niitä paloja.
Tänään tilasin tosi ison boyfriend paidan. Tuolta sivulta.
Näin se elämä muuttuuu. Ennen kirjoitin Googleen sanoja: thinspo, laihdutus, anorexia... Nyt kirjoitan Googleen sanoja: raskaus, vauva, rv 12... 
Loppuun annan teille naurut kuvasta minkä löysin googlesta :DD LOL tää on hei kauhee!!! Nauroin Antin kanssa tätä vedet silmillä. Luonnollinen asia, mutta naurattaa :.DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Postailen huomenna miten ultrassa meni! 
Huomisiin<3

11 kommenttia:

 1. Anonyymi15.2.12

  SUL ON HYVÄ PERSE!oli pakko sanoa:D

  VastaaPoista
 2. Heli mun on pakko vaan sanoa, että joo kyllä mäkin tunnen itseni kauniimmaksi jos syystä tai toisesta maha on tyhjänä, mutta oliko se lauantain "kauneus" sen pahan olon ja kotona kykkimisen arvoista - siis niin että sitä haluaisi vapaaehtoisesti tehdä elämänsä jokaisena päivänä. Myöntäminen on vaikeeta, mutta nykyään tajuan jo, että musta ei ainakaan!

  Tsemppiä huomiseen, eiköhän kaikki ole kunnossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ei oksentelu ollu kivaa eikä laihuudella saa mitään muuta ku harmii!
   Kiitos :))

   Poista
  2. Ja varmaan kaikki tuntee itsensä kauniimmaksi jos vatsa on littana

   Poista
 3. Anonyymi15.2.12

  Vitsi sun blogi on kannustavan paranemismyönteinen :) Itseä parhaillaan yritän ottaa niskasta.
  Kiva paita:) - Shere/ http://keijujakeijuja.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Anonyymi15.2.12

  Hyi mikä tauti ! :P
  Lykkyä kertomiseen,hyvin se menee :)
  Ja toivottavasti vauvalla on kaikki hyvin <3

  VastaaPoista
 5. on vaan niin mukava lukea sun blogia kun olet pärjännyt niin hyvin vaikka olit niin sairas ja laiha mutta nytten olet raskaana ja hyvin voiva siis tosi ihanaa

  VastaaPoista
 6. Anonyymi15.2.12

  Mä kerroin äidille toissapäivänä raskaudesta niin, että lähetin kuvan testistä ja soitin vähän ajan päästä sille. :D

  Onnea hirveesti huomiseen ultraan!!!<3


  - Ansku & papu4+6

  VastaaPoista
 7. mä kerroin silleen, että kyselin jotta mitä olisi mieltä, jos mun isosisko olisi raskaana. "Sitä mä tässä oon jo odottanutkin. :)" oli vastaus. Mun äiti myös sai mun isosiskon, kun oli jotain 21 niin tiesin että tukee mun valintaa, vaikka olin vasta 19.
  Toivottavasti kaikki on kunnossa, etukäteen on turha murehtia, se ei nimittäin auta tai muuta mitään. :)

  Ja raskaus ei saa olla este työhönottamiseen. Jos haastattelussa sulle sanotaan, että "kyllä me muuten sut otettaisi, MUTTA SÄ OOT RASKAANA." nii sä voit valittaa asiasta korkeammalle taholle ja ne tyypit saavat katua, että ikinä epäilivät Helin kykyä suoriutua töistään. >:)))

  VastaaPoista
 8. kiva "raskausmaha" sulla. :( kun ensin kasvattaisit vaan ruokamahan. anteeks negaiivinen kommentti. alkoi vaan niin ahdistaa, kun itellä raskaudesta ei tietoakaan ja maha on kuin 9kk yliajalla. :D

  onnee hurjasti raskauteen, toivottavasti kaikki menee hyvin. muista syödä, niin vauvakin voi paremmin. :)

  VastaaPoista