20.2.2012

Rv 13+2

Kävin tänään aamulla äitini ja isini kanssa kirpputoreilla. Katselin 
vauvanvaatteita, mutta en ostanut mitään. Äiti sanoi, että saan serkkujeni vauvoilta niille pieniksi jääneitä vaatteita. Mitä sitä turhaan ostaa liikaa vaatteita, koska vauva kasvaa niin kauheaa vauhtia. Äitiyspakkauksessa tulee myös paljon vaatteita!
 Kun tultiin kirppreilta pois niin soitin Antille, että tulee ulos niin mennään yhdessä kauppaan. Antti olikin jo ulkona ja menossa kauppaan xD Nauroin Antille, että miten se voi juuri mennä kauppaan kun soitin sille, että mennään kauppaan. Antin piti mennä salaa ostamaan mulle kakku, koska mulla on tänään nimipäivä :) <3 Sen yllätys meni pilalle, mutta minä sain päättää mitä syödään tänään ruuaksi ja lopuksi valitsimme yhdessä kakkua. Ruuaksi söimme perunamuussia, kirjolohisuikaleita ja raejuustoa <33 Nami! Mun valitsemat ja Antin tekemät ruuat on kyllä ihan parhaita!
Jälkkäriksi nimipäiväni kunniaksi mansikkakakkua :P <3
Auu! Mun maha halkee! xDD

14 kommenttia:

 1. ei vitsi sul on ihana blogi kaunotar!!♥

  - leave-world.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Tiäkkö :D Sun blogi ei yhtää helpota mun vauvakuumettani. <3

  VastaaPoista
 3. Anonyymi20.2.12

  Hyvää nimipäivää Heli ! :)
  Ihana blogi, toivottavasti vauvan kanssa menee kaikki hyvin <3

  VastaaPoista
 4. Anonyymi20.2.12

  Hyvää nimpparia! Kaikkein pienimipiä vaatteita kannattaa ostaa vähän ja sitte 80 koko on sellanen, että niitä tarvii paljon, koska se lapsi ei yleensä siinä vaiheessa kasva enää niin nopeesti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ::) Kiitos tiedosta :) kattelin tänään h&m:n sivuilta taas vauvojen vaatteita x) mut ei viitti ostaa viel mitää 80 kokoo, koska ei tiiä sukupuolta

   Poista
 5. Hyvää nimpparia sinulle! :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi20.2.12

  hyväää nimppariii heli:)!

  VastaaPoista
 7. Ihanaa ku säki oot raskaana :) onnee paljon <3 oon lukenu sun blogii aikasemmin enemän nyt alan taas lukemaan ku löysin tänne jotenki! Itel menos viikko 28, ja mul on vähä samanlaist taustaa ku sulla.
  kixi-w.blogspot.com käy kattomas munki blogii :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sul on ihana blogi! Vähä oot raskaudes jo pitkällä :) <33

   Poista