13.3.2012

Rv 16+3

Tunsin eilen illalla liikkeitä! <3 Ne aikaisemmatkin tunteet olivat olleet 
liikkeitä, mutta niistä en ollut varma. Potkuja, liikkeitä, potkuja, liikkeitä ja paljon!! Neuvolassa käynti auttoi varmaan, koska kuvittelin, että vauva olisi vielä alempana. Eilen illalla aloin tuntemaan kuplintaa navan alapuolelta.

Ensiksi kun söin ja illemmalla kun menin sohvalle makaamaan. 
Sitä kesti sohvalla ainakin 15 minuuttia putkeen xD Ihana potkija, liikkuja! <3 Kerroin Antille. Laitoin viestiä parhaalle ystävälleni ja tädilleni. Soitin äidilleni ja iskä sanoi, että siitä tulee nyrkkeilijä. 
Kiva kun liikkeet vielä voimistuvat ja voimistuvat niin mitenköhän 
ne vaikuttaa kohta mun nukumiseen? Tänään en ole huomannut liikkeitä :/
Sitten vähän nimiasiaa. Lapselle tulee yleensä miehen sukunimi. Itse tykkään omasta sukunimestäni enemmän xD Olen miettinyt, että jos me mennään joskus naimisiin niin pitäisin tyttönimeni. Pertun joka on myös miehen nimi :D
 Löysin joku päivä vanhan vihon 2008 vuodelta johon olin kirjoittanut kivoja tyttöjen ja poikien nimiä ylös :D Tykkään erikoisista nimistä, mutta haluan, että se on kuitenkin suomalainen. Haluan, että lapselle tulee kolme nimeä niinkuin minulla on. Minun nimeni on Heli Tiia Maria ja Antti on Antti Juhani. Haluan ainakin, 
että tytön toinen nimi olisi Maria ja pojan toinen nimi Juhani. 
Minun isäni ja pikkuveljeni ovat myös Juhaneita
Muuta en pajasta nimistä, mutta tytön etunimi on jo
 aika varma ja pojankin olisi, mutta Antti ei pidä siitä :D

Voisin mennä sohvalle makoileen jos liikkeet alkaisi tuntumaan <33


6 kommenttia:

 1. Voi ihanaa! :) <3 Itse vielä odottelen muutaman viikon ennen kuin alkaa potkut tuntumaan. Tuntuu niin pitkältä ajalta. :/
  Itse ollaan kanssa H:n kanssa mietitty/päätetty että lapselle tulee kolme nimeä. Itsellänikin on kolme ja tytön toiseksi nimeksi tulisi Miia, kun se on mun toinen nimi. : D Pojalle ei isukki halunnu omista nimistä kumpaakaan vaan ne tulee sitten meidän isiltämme toisiksi nimiksi. :)

  VastaaPoista
 2. Mä en jaksa odottaa, että täälläkin alkais tuntua potkut!! :) Mä mietin kanssa just eilen, et mä haluisin lapselle mun sukunimen ja sit kun mennään J:n kanssa naimisiin niin otan sitten sen sukunimen ja lapselle tietty myös.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi13.3.12

  Yleensä kun äiti nukkuu niin lapsi ei kauheesti potki, koska itsekkin nukkuu. :)Onko neuvolakäynneillä sanottu sulle et koska sä saat suurinpiirtein tietää ultrassa vauvan sukupuolen? :)

  VastaaPoista
 4. mitensöpö pikkunen siitä tulee ;u;♥ aiotteko muuten ees kysyä neuvolassa sukupuolta? :--o mä ainakin ajattelin sitten jonainpäivänä pitää sen yllätyksenä ihan loppuun asti, jos ikinä tuun lapsia saamaan c: oon ihan hirveen onnellinen teidän puolesta♥ ja haluun nähä sen vauvan sitte, ajan vaikka skopalla riksuun jos muu ei auta XD !

  VastaaPoista
 5. voi ihana ! ♥ just sä kerroit että oot raskaana, nyt jo tuntuu liikkeet ja kohtahan pieni jo syntyy ! oon niin innoissani :'D sä tsemppaat ihan hirveästi :')

  VastaaPoista
 6. Meidän tyttö sai minun sukunimeni. Ollaan sovittu avopuolison kanssa, että jos joskus mennään naimisiin, niin yhdistetään meidän sukunimet. Esim. Henna Lahti + Jari Mansikka= Henna ja Jari Mansikkalahti. :) Sit koko perhe vaihdetaan samaksi se sukunimi, niin ei tule kenellekään suurta muutosta.
  Ja mulla tuli ensimmäiset pikkupotkut aina, kun söin tai join jotain. :) Ja toi, että "lapsi nukkuu, kun äiti nukkuu", ei pidä kyllä todellakaan paikkaansa, ainakaan kaikkien kohdalla. :)

  VastaaPoista