26.4.2012

Rv 22+5 ja neuvola

Kävin tänään yksin kaupoissa ja mukaani tarttui.
Potkupuku.
Pikkuinen Antti tyylinen paita xD
Housut. Edestä.
Ja takaa.
T-paita.
Nyt on kiva ostella vaatteita vauvalla, koska tietää, että poika tulee<3
Itsellenikin ostin uuden ripsivärin ja uuden meikkivoiteen. 
Vanha meikkivoiteeni oli ihan liian vaalea ihooni.
Eilen aamulla kävin Antin kanssa neuvolassa ja kaikki oli hyvin.  
Pissa: puhdas.
Verenpaine: 121/64
Hemoglobiini: 110 ja se oli siksi niin matala, koska en ole syönyt niitä rautatabletteja, koska en tienny, että saako niitä viedä lentokoneeseen.
Sf-mitta: 18cm
Vauvan sydämensyke: 141-151
Vauva potkaisi niin kovan potkun, että neuvolatätikin tunsi sen x)
Myös Antti on nyt tuntenut joka päivä potkuja ja myös nähnyt, että vatsani liikahtaa hieman potkun tullessa. Eilen illalla se potki mun virtsarakkoa ja yksi potku oli niin kova, että huusin AUU!! xDD
Täytin eilen äitiyspäiväraha lappuja ja vein kelaan ne. Noin kahden viikon kuluttua postiin saapuu äitiyspakkaus! 

16 kommenttia:

 1. Anteeksi nyt tämä kommentti jo etukäteen, mutta ei kai tuollainen painonnousu raskauden aikana ole enää terveellistä vauvallekaan? Katselin noita ulkomaan kuviasi ja näytät jo vähän ylipainoiselta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika tahditon kommentti... Eiköhän se neuvolatäti ois maininnut asiasta jos näin ois.... Heli et näytä todellakaan ylipainoiselta vaan just sopivalta ja sulla on ihana massu! :)

   Poista
  2. Mun mielestä Heli näyttää kauniilta ja terveeltä odottavalta äidiltä, ei todellakaan ylipainoiselta.
   Tottakai paino on ihan erilaisissa lukemissa, kuin anoreksia-aikoina, ja muutos on siksi huomattava, mutta haloo ylipainosta ja Helistä ei voi puhua samassa lauseessakaan.
   Heli, olet ihana, älä kuuntele tollasia idiootti kommentteja!

   Poista
  3. No jo on törkeä muija! :)
   Ainakin minun mielestäni Heli näyttää aivan sopivan kokoiselta ja sopusuhtaiselta, joten ole hyvä ja painu takaisin sinne anoreksiamaailmaasi laskemaan porkkanoita.

   Älä lue tuollaisia ajattelemattomia kommentteja ollenkaan, olet hyvä juuri tuollaisena kuin olet!

   Poista
  4. Neuvolantäti sano eilen neuvolas et ku mun paino on nii matala nii ei tarvii mennä sokerirasitustestiin. Painoni on noussut ihan normaaliin tahtiin. Vauva vastasi kooltaankin juuri viikkoja.

   Poista
  5. Olet kaunis heli!

   Poista
  6. Kyllä mäkin lihoin nopeasti raskaudessa yli 20 kg ja se on ihan normaalia että lihoo raskauden aikana, enemmän neuvola tädit on huolissaan jos painoo tulee vain 3-5kg koko raskauden aikana.

   Poista
  7. Anonyymi26.4.12

   No onhan se Heli nyt varmaan kamalan lihava ja ylipainoinen, kun on RASKAANA ja vertaa nykyistä tilaa entiseen anorektiseen! Ensimmäinen kommentoija saisi hävetä ja toivottavasti niin tekeekin jo...hyi, hyi. Ja Heli ei sitten tietenkään välitä tuollaisista kommenteista vaan hyvillä mielin jatkaa syömistä, että vauvalle riittää ravintoa ja oma vointi on hyvä ;).

   Poista
 2. Anonyymi26.4.12

  Tuo Meduusan Verkko -kommentoija vois olla lukematta tätä blogia ja ainakaan hänen kommenttejaan ei tarvita, jos ne ovat tuota tasoa kuin tänään. Meduusan Verkko -kommentoija on ilmeisen kateellinen.
  Helin verenpainekin on sellainen, että se ei voi olla kenenkään muun kuin nuoren ja hoikan.Heli on oikeasti kaunis nyt!

  VastaaPoista
 3. sulle on haaste mun blogissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei miks en pääse sun blogiin? Lukee näin Profiilia ei saatavilla ja pyytämääsi Blogger-profiilia ei voida näyttää. Monet Blogger-käyttäjät eivät toistaiseksi näytä profiilejaan julkisesti.
   Jos olet Blogger-käyttäjä, suosittelemme lisäämään profiiliisi käyttöoikeuden.

   Poista
 4. Voi ei, joku sairaudessaan kieriskelevä pro-anailija viitsii tulla sanomaan jotain noin sairasta.. :( Heli älä IKINÄ anna sairaiden ihmisten sanojen vaikuttaa itseesi, sä olet KAUNIS ja ihan hehkut terveyttä ja odottavan äidin onnea!! Oon lukenut sun blogin kokonaan läpi ja ei vaan sanat riitä kuvaamaan miten onnellinen olen sun puolesta! Oot kulkenut ihan uskomattoman raskaan tien VOITTAJANA, sä olet vahva ja KAUNIS nainen! :)

  VastaaPoista
 5. "Meduusan verkko"-henkilön kommentti on vain ja ainoastaan surullinen. Ajattele henkilöä sen takana, kuinka sekaisin hän on. Hänen tiensä anoreksiaan on vasta alkanut ja kaikista pahin on vielä edessä. Hän ei tiedä vielä mitään, mistään. Jos hän sattuu nyt lukemaan tämän kommentin, niin minä kehoitan häntä lopettamaan heti. Muuta sanottavaa minulla hänelle ei ole, kuin että "lopeta, se ei ole sen arvoista."

  Ja Heli, minusta sinä voit ylpeänä lukea Meduusan verkon kommentin. Voit ajatella, että sinä olet päässyt yli tuosta. Teit sen kaiken ihan itse, sinun itsesi ja poikasi vuoksi, olet onnistuja.
  Ota tuo kommentti haasteena: Mikäli se tuntui mielestäsi pahalta, sinulla on vielä matkaa täydelliseen paranemiseen jäljellä, vaikka suuren työn olet jo onnistunut tekemään. Kulje se tie loppuun asti, äläkä koskaan enää käänny takaisin. Sinä olet vahva, pystyt siihen.
  Mikäli taas pystyit ajattelemaan sitä surullisena tai sairaana, sinä olet jo voittanut. Nyt voit keskittyä itseesi ja lapseesi enemmän, kuin ikinä ennen. Voit toimia esimerkkinä, ja olisit mahtava siinä.

  VastaaPoista