7.5.2012

Rv 24+2

Poika potkii paljon joka päivä ja yö! :)
Eilen maattiin Antin kanssa sohvalla vierekkän niin vauva potkaisi Anttia selkään! :D
Yöllä se potki niin, että en meinannut saada unta.
Ihana! Iso poika!<3 
Kädet ovat täysin toimintakykyiset, sormissa on pienet kynnet ja sormenjäljet.
 Lapsi myös koskettelee omaa vartaloaan käsillään ja leikkii napanuoralla.
 Silmät ovat nyt täysin kehittyneet ja niissä on silmäripset, jotka suojaavat silmiä syntymän jälkeen. 
Silmäluomet ovat kuitenkin edelleen kiinni. Lapsi kuulee kohdussa paljon ääniä, siellä ei ole hiljaista.
 Se kuulee jo mun puheen, ruoansulatuksen ääniä, sydämensykkeeni ja hengitykseni. 
Jos se syntyisi nyt niin tehokkaalla hoidolla se voitaisiin pelastaa tässä vaiheessa.
Ostin Prismasta säilytyslaatikkoja.
Näin muuten vähän aika sitten sellaista unta, että oli kesä ja olin jo synnyttänyt vauvan. Unessa tein raskaustestin ja olin taas raskaana! xD Sitten näin joku toinen yö sellasta unta, että olin taas jo saanut vauvan ja olin ulkona ja poltin tupakkaa. Unessa mietin silleen, et miks poltan taas?! :/ En aijo kyllä enää polttaa kun siitä tappajasta pääsin eroon! Se haiseekin ihan kauhealta. Hyi hyi!
 Antti kuuntelee joka päivä jotain suomi rap-musiikkia, jota minä inhoan! Kiva kun vauva on syntyny ja jos sen lempi tuuditusmusiikki on joku kiroilu biisi xDDDD
Oon muuten varmaan laihtunut, (en tiedä painoani) koska uusimmat rintsikat on isot ja ne mitkä vähän aikaa sitten olivat pienet niin ovatkin nyt sopivat. Ihan hyvä vaan, koska lihosin raskauden alussa paljon. Mua oksetti 5 viikosta 12 viikkoon asti ja jouduin syömään tunnin välein. Äitikin sanoi viimeksi kun näki minut, ettei naamani ollut enää niin turvoksissa xD Ainakin painonnousu on nyt tasaantunut ja neuvolatäti sanoi minulle, että nyt kun vauva on niin iso niin se voi syödä minusta ruokaa niin, että alankin laihtumaan. Syön kyllä hyvin :P Söin äsken kolme tortillaa! :DD
Ihanaa! Tällä viikolla pitäis tulla postiin äitiyspakkaus! <33

20 kommenttia:

 1. Voi, ihania noi teidän vauvatarvikkeet!:) Oon onnellinen teidän puolesta! <3 On ilo lukea sun päivityksiä nykyään, näistä huokuu niin paljon elämäniloa! Laitahan taas pian kuvia itsestäs ja masusta, sä oot vaan niin kaunis ja hehkuva parantuneena:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauvantarvikkeita tulee vaan lisää ja lisää kokoajan :)
   Kiitos ja jooo laitan <33 :)

   Poista
 2. Voi mä niin odotan tuota viimeisintä äitiyspakkausta ku siinä ne vaatteet on ihanan vaaleita. Mä taidan saada oman pakettini kesän aikana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa!<33 Toivottavasti toi mun tulis huomenna :) siin on vaikka mitä ja viel ilmatteeks!!

   Poista
 3. Kiva kuulla, että sinun raskautesi ja ilmeisesti asiat muutenkin sujuvat hyvin. :)
  Itsekin haluaisin olla raskaana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raskaana on ihanaa olla <3 Oon nyt onnellisin varmaan ku koskaan oon ollu!!

   Poista
 4. Anonyymi8.5.12

  Ihanan toi uus kuva tossa heti ekana !
  Kiva postaus, oot söpö <3

  VastaaPoista
 5. Anonyymi8.5.12

  Oi kuinka kiva postaus! Ja kiva tosiaan toi bannerin kuva :) OOn niin kateellinen sun rusketuksesta xD Ite en rusketu ollenkaan, oon joko punanen katkarapu tai kalkkilaivan kapteeni :D Nojoo eipä voi mitään :D Mun mielestä oot tollasen ystävällisen näköinen, susta tulee varmasti hyvä äiti ja välität hänestä varmasti paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiva komma!:) muokkasin siihen banneriin viel rusetteja :DD mut surkeet ku mul ei oo muuta muokkaus ohjelmaa ku paint :DD Meni vuos tehä tota xDD
   Mul oli enne ulkomaanmatkaa pahat ihottumat nii ne parani siel kreikas auringos, mut ku palattiin suomeen nii nyt ihottuma kohdat on haalistunut ja oon läikikäs niist kohdista :(
   Hahaa oon mä kyl ystävällinen :) en oo koskaan ollu riidois kenekää kaa xDD Joo välitän ::DD <333333

   Poista
 6. meillä on toi sama hoitopyötä=) mut vaan valkosena!

  onnea paljon vauvasta. <3 jään seuraamaan sun blogia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja vielä sanon, et oon tosi onnellinen sun puolesta et oot päässy noin hienosti eroon huonoista anoreksia ajoista - vaikken sua tunnekaan.

   Poista
  2. Toi on tosi hieno hoitopöytä :) Kiitos ja kiva ku jäät seuraan. Mä oon lukenu sun blogii jo pari vuotta x) Oon onnellisempi ku paranin :)

   Poista
  3. :) kiva kun oot viihtyny lukijana!

   Poista
 7. Anonyymi9.5.12

  Ihana uusi banneri !
  Susta tulee ihan varmasti paras äiti pikkuiselle <3
  Milloin sulla on laskettu aika? :)

  VastaaPoista
 8. Mulla on samanlaiset sukat kuin sulla tuossa kuvassa :)
  -senseyhteisön tyyppi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii :::::::D hienot sukat on! Koht jo reikä kantapääs xD

   Poista
 9. Sulle on haaaaste mun blogissa! :))

  VastaaPoista
 10. Sulle on awardia mun blogissa :)) !!
  http://kixi-w.blogspot.com/2012/05/versatile-blogger-award.html#comment-form

  VastaaPoista