12.5.2012

Rv 25+0

25 rv täynnä! 26 rv alkoi. Rv eli raskausviikko. 
La:han on vielä 15 kokonaista viikkoa tai 105 päivää. La eli laskettu aika :)
Pitkästä aikaa kuvaa sivuprofiilista! 
Olen tosi iloinen kun mun mahaan ei ole vieläkään ilmestynyt yhtään raskausarpia, vaikka se on venynyt jo paljon. Luin jostain, että peräpukamia voi ilmaantua. No ei oo tullu. Mahalaukkua painava kohtu aiheuttaa helposti närästystä ja suonikohjut pahenevat loppuraskaudessa. Mulla ei ole tullut mitään niistäkään :) Enkä edes oikein ymmärrä, että mitä toi närästys tarkoittaa xD Mulla ei ole selkäkään ollut yhtään kipeä. Ainoa asia mikä mua ärsyttää niin on se, että pissalla joudun käymään usein. Sitten mua ahdistaa välillä mun ulkonäkö. Silloin pitää ajatella, että tämä raskaus ei kestä kuin hetken ja synnytyksen jälkeen/imetyksen aikana se palautuu normaaliksi :) Olen kuitenkin nyt raskaana varmaan iloisin mitä olen koskaan ollut :) Elämällä on nyt joku tarkoitus :) <33 Ja ulkonäöllä ei ole väliä onnellisuuteen :) Laihana olin suru ja nyt isompana ilo :) 
Vauvalla taitaa olla lempiasento mun mahassa. Oikeasti tuntuu että, sen pää on aina musta katsottuna mun oikealla puolella ja jalat vasemmalla puolella, koska se potkii aina vain vasemmalle puolelle xD Samaan kohtaan mihin se siinä videossakin potkaisi, jonka laitoin tänne.
Viime tostaina oltiin Antin kanssa toista kertaa perhevalmennuksessa. Se kesti melkein 2 tuntia. Oli aikas hauskan näköistä kun jotain 10 naista istuu vierekkäin ja kaikilla on isot mahat :D Istuin mun serkun vieressä, jolla laskettu aika on noin kuukautta ennen mua :) Aiheena oli tällä kertaa synnytys ja lopuksi katsottiin vielä synnytysvideo. Saatiin vielä omaksi tuollaiset dvd:t. Katsoin sen tänään ja siinä näyttelee se Salkkareitten Katariina xDD
Äitiyspakkaus ei tullutkaan vieläkään :/ Odotan sitä kauheasti! Tulee varmaan ensi viikolla :)
Sain myös tietää paljonko saan rahaa sitten kun olen äitiyslomalla niin olin ihan ihmeissäni kun saankin melkein 200 e enemmän kuin nyt työttömänä :O Otetaanko se viime vuoden tulojen mukaan?
Tilasin muuten Dreamhairista teipinpostoaineen ja teippiä. Nää mun pidennykset pitää uusia, koska hiukset kasvaa nyt raskaana niin kovaa vauhtia. Menen ensi viikolla mun tädille niin se saa laittaa ne mulle uudestaan :)
Sit saan mun yhdeltä toiselta serkulta käytettynä vihreät yhdistelmävaunut ja autoon turvaistuimen ja maksaa vaan 60 € ::)

Ensi viikolla julkasen semmosseen tekstin mis on kaikki ruuat mitä oon syöny menneen viikon aikana. 
Hyvää huomista äitienpäivää muuten kaikille äideille!! <33

27 kommenttia:

 1. Mä en ollu ennen raskautta ikinä kokenut närästystä ja sit se jossain vaiheessa iski raskausaikana, eikä siitä voinu kyllä erehtyä :D kaikille sitä ei toki tuu, mut sitte kun maha nousee tosi korkeelle niin mulla ainakin paheni närästys :-) kannattaa vaikka ihan varmuuden vuoks varata rennietä tai närästyslääkettä, mulle kävi niin ettei mulla sit sitä ollut kun närästys iski ja se on hirveetä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! xDD Ehkä mulle tulee tai ei tuu sitä :D

   Poista
 2. Anonyymi12.5.12

  En tajua miksi olet noi iloinen, tai tarkoitan että sun vatsaan tulee 100 varmana raskausarpia, usein niitä tulee vasta synnytystä edeltävinä päivänä. Ja vatsasi ei tule enää ikinä littanaksi, siihen jää roikkuvaa nahakaa ja siitä tulee ruma. + seksi ei tule olemaan kovin hyvää, emätin ei palaudu samanlaiseksi, sen jälkeen kun lapsen hartiat on tullut sieltä ulos. Rinnat tulee roikkumaan erittäin pahasti. Synnyttäneille tulee myös paljon vaivoja, koska sisälimet ovat joutuneet väistymään tieltä, niin tulee kaikenlaisia laseutumia ym muita koko loppu elämäksi.

  Eihän näitä asioita ajattele vasta sitten kun on omalla kohdalla. Se että tein lapsen maailaan, niin nyt joudun koko elämäni kärsimään joka ikinen päivä.

  T. raskaus pilasi elämän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen iloinen pienen vauvan takia <3 Eikä se todellakaan pilaa mun elämää vaan päinvastoin se on mun elämä!!<3
   Mun äidille ei tullut yhtään arpea ja luin et raskausarvet on periytyvää. Voihan sitä treenata ja tehdä vatsalihaksia jos haluu litteän vatsan takaisin :) En oo kuullu kyl yhtään tapausta et jollain olis tullu jotain laskeutumia loppuelämäksi D:

   Poista
  2. Anonyymi13.5.12

   No kirjota googleen : belly after pregnancy ja laita kuvahaku.

   Poista
  3. katos noita
   http://www.iltalehti.fi/nainen/2012042715506786_na.shtml
   noi keiden vatsa roikkuu niin on tainnut olla läskiä vatsassa jo onnen kun alkoi odottamaan

   Poista
  4. Voihan nyt sentään. Sanon vain, että ainoa, joka on tämän anonyymin elämän pilannut, on hän itse ja hänen yltiöpessimistinen asenteensa. :D Ei mulla muuta.

   Poista
  5. Ei mul oo tullu vielkää arpea ja menossa jo 38 raskausviikko :)

   Poista
  6. Ei mul oo vielkää arpea :D Lukas 6½ kk xDD

   Poista
 3. Anonyymi12.5.12

  Ihan hirveä tuon "T.raskaus pilasi elämän" kommentti! Siinä kohtaa kun saa oman lapsen maailmaan, ei tuollaisten pikkuseikkojen todellakaan pitäisi pilata elämää...tai jos pilaa niin on jotain tosi pahasti vialla.
  Olen nähnyt monet rinnat joilla on imetetty, eikä niistä läheskään kaikki ole olleet yhtään roikkuvia.

  Ihailen sun rohkeutta ja positiivisuutta! Kaikissa kuvissa oot niin kauniin ja onnellisen näköinen :) Kaikkea hyvää teille kolmelle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tiiän monii äitejä jotka on synnytyksen jälkeen hoikkia ja entisen näkösii ja hyvät rinnat :)
   Ja vaikka tuliski roikko rinnat tai arpia nii ei se elämää kaada jos saa oman vauvan :)
   Kiitos ihanasta kommasta ja kaikkee hyvää sullekki <3 :)

   Poista
 4. Anonyymi13.5.12

  "T. Raskaus pilasi elämän"
  todella törkeää tekstiä. Hän haluaa vain saada sinulle pahan olon. Samanlaisen kuin oli anorektikko aikoinasi.
  Mutta älä kuuntele sitä anonyymiä.
  Olet oikein kaunis. Ja ennen kaikkea olet nyt onnellinen.
  Voimia teille kaikille !
  - V.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi13.5.12

  voi ei, tulin niin surulliseks kun sanoit et sua ahdistaa välillä sun ulkonäkö :( ihan turhaan, oot mun mielestä yks kauneímpia nuoria naisia joita oon nähnyt :)etkä vain naamasta, vaan ihan kokonaisuutena :)
  en usko että sulle tulee mitään pysyviä ulkonäkömuutoksia raskauden takia, nuorena iho on niin joustavaa että varmasti masu palautuu melko pian raskauden jälkeen :)ja raskaus ei ole pitkä aika, mieti, mitä ihanaa sun sisälläsi kasvaa :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi13.5.12

  Vastauksena Anonyymille( raskaus joka pilasi elämän )

  Harmi nyt vain jos raskaus oikeasti pilaa joidenkin elämän! :D Raskaus ja sen tuomat muutokset pitäisi
  olla iloinen asia, koska onhan palkinto maailman ihanin, oma lapsi<3 Tiedän erittäin monia ihmisiä jotka ovat vasta synnyttäneet lapsensa ja he kyllä ainakin ovat hoikkia ja hehkeitä ja elämäniloisia! Eivät 1 tai 2 tai useampi raskausarpi pilaa niiden elämää, enemmänkin he ovat niistä ylpeitä. Ja jos se maha nyt jäisi roikkumaan niin ihan itsestä se on kiinni, että jos haluaa treenata niin varmasti saa vatsansa takaisin! :) Surullista lukea, että joillakkin ihmisillä on nuin paljon negatiivista sanottavaa raskaudesta. Raskaus on iloinen asia!!!

  VastaaPoista
 7. Ooo onpa sulla jo iso masu ♥ raskausmasut on niin kauniita :)
  ja älä yhtään stressaile ulkonäköäsi, olet nyt todella kaunis. Toivon sydämestäni että lapsen synnyttyä pysyttelet normaalissa elämässä!


  ps. hyvää äitienpäivää vaikkei vauva olekkaan vielä tullut ♥

  VastaaPoista
 8. Hah, nauratti tuo yksi kommentti. Kyllä se pimpsa on yhtä kireä synnytyksen jälkeenkin, ainakin näin tutuilla on käynyt. Ehkä tuolla kommentin lähettäjällä on vain surkeat lantionpohjalihakset, vaikka emätin venyisi niin saahan niitä lihaksia aina treenattua. ;)

  VastaaPoista
 9. On se vaan niin, ettei kaikkien pitäisi saada lapsia ollenkaan. Terkkuja anonyymille, jonka elämän raskaus pilasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 10. Anonyymi13.5.12

  Hyvää äitienpäivää Heli <3

  VastaaPoista
 11. Anonyymi14.5.12

  Oon pahoillani, jos raskaus on pilannut jonkun elämän. On kuitenkin paljon äitejä jotka saa jopa sixpackin raskauden jälkeen, esim. Jutta Gustafsberg, tai muuten timmin vatsan, jossa ei löysää nahkaa roiku :) ihanaa odotusaikaa ja jatkoa muutenkin Heli! =)

  p.s. varmaan hassu ja tyhmäkin kysymys, mutta mikä on toi luin/söin-juttu, joka tulee aina merkinnän alapuolelle? onks se niinkun ''luin'' jos vaan luki ja ''söin'' jos söi ja luki vai..? : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kommasta :) varmaan jos on jo ennen raskautta ollut kiinteä vatsa niin synnytyksen jälkeen se palautuu melkein itsestään samanlaiseksi. Jos taas on ollut jo enne raskautta löysä vatsa niin mietin, että silloin se nahka jää roikkumaan silleen. Mutta voi sitten vähän katsoa mitä syö ja liikkuu :) ja imetykses kyl laihtuu normaalipainoiseks.

   Jos luki mun tekstin nii painaa luki xD Ja jos on syöny nii painaa söi xDD HAHAAA

   Poista
  2. Anonyymi14.5.12

   Okeei :D

   Poista
 12. En ehtinyt eilen onnitella, mutt hyvää äitien päivää näin jälkikäteen <3

  VastaaPoista