7.6.2012

Raskausajan unet

Olen nähnyt paljon unia.
 Unia vauvasta, raskaudesta ja synnytyksestä.
Ajattelin kertoa tähän nyt jotain unia mitä mieleeni on jäänyt. Piirsin samalla paintilla kuvia unistani.
Yhdessä unessa olin kotona, seisoin keittiössä ja pidin vauvaa sylissäni.
Yhtäkkiä huomasin, että vauva roikkuu vielä napanuorassa xDD 
Sitten vaan imetin vauvaa vaikka napanuora roikkui xD
Ja vauvalle ilmestyi hampaat ja se puraisi mun nänniä xDD 
Yhdessä unessa olin 35 raskausviikolla ja mulla alkoi supistella ja lähdin synnytyssairaalaan. Lähdinkin Antin kanssa Hyvinkään sairaalaan :D (Oikeasti synnytän Hämeenlinnan sairaalassa)
Ei meinattu löytää Hyvinkään sairaalaan, mutta lopulta löysimme sen ja se olikin maan alla xD Sitten joku lääkäri nainen tuli mun luo ja vei mut huoneeseen. Huone olikin iso sali. Salissa oli monta sänkyä ja sängyissä makasi naisia. Jokainen nainen oli synnyttämässä :DDD
Siinä mä istuin ja makasin. Sitten unessa vaihtui jo 36 raskausviikko.
 Supistukset loppuivat ja lääkäri tuli sanomaan minulle, että voin lähteä kotiin.
Lähdin kotiin ja en löytänyt laukkuani mistään.

Tosi järkeviä nää mun unet xDD

Toisessa synnytykseen liittyvässä unessa olin kotona ja synnytys alkoi. Olin vaan kotona enkä lähtenyt sairaalaan. Mietin unessa, että miksi en mene sairaalaan synnyttämään. Ihmettelin, että miksi ihmeessä mä täällä kotona haluan synnyttää ja vielä ilman mitään kivunlievityksiä.
Sitten heräsin xD

Yhdessä unessa olin mun äidin kanssa mun vanhan kodin pihalla. Unessa äiti kertoi mulle, ettei ole vielä kertonut kellekkään tästä, mutta nyt aikoo kertoa mulle. Äiti kertoi mulle, että on raskaana ja lasettu aika on mun lasketusta ajasta kuukauden päästä, eli syyskuussa xDD 
Kerroin äidille tämän unen ja se nauro :D

Yhdessä unessa oli kesän loppu ja olin jo synnyttänyt. Vauvaa ei näkynyt unessa, mutta menin unessa vessaan. Siellä tein raskaustestin ja kaksi viivaa tuli tikkuun xDD 
Olin unessa ihan kauhuissani. Ei taas!
Sitten yhdessä unessa oli syksy ja seisoin tossa meidän talon takapihalla ja poltin tupakkaa.
 Mietin, että miksi poltan ku olin jo 9 kuukautta polttamatta.
Tän unen näin viimeksi ja siinä vauva oli taas syntynyt. Unessa makasin makkarin sängyssä ja vauva istui sängyn vieressä syöttötuolissa xD Vauva oli kalju :D
Siinä katselin vauvaa ja yhtäkkiä sille kasvoikin mustat hiukset :D
 Näistä unista näin jotkut jo tammikuussa ja jotkut viime viikolla :)
Minusta nää oli hauskoja ja jotkut ihan kauheita.
Mitä unia te olette nähneet?

14 kommenttia:

 1. Hahhah. :D Noi paint piirrokset on ainaki hienoja! Vaikka ite osaankin piirtää niin paintilla en osaa tehä mitään.
  Ja mie taas nään ihan jotain ihmeellisiä unia mitkä ei kaikki liity ees raskauteen. Sit aamulla pää on iha sekasin ajatuksista et oliks ne totta vai oonks mie tulossa hulluks. :D

  VastaaPoista
 2. Hahahaa :D unet on ihan outoja, harmi kun en ikinä meinaa muistaa niitä vaan! ): Noi piirustukset on hienoja :)

  VastaaPoista
 3. Tästä unesta on aika kauan aikaa, joten en ihan tarkasti muista....Kuitenkin se meni jotenkin niin, että olin maalla lehmien seassa, ja mun synnytys alkoi. Menin jonnekin tupaan, ja kun tulin ulos, mulla oli tyttövauva jolla oli keltaiset vaatteet. Ja tohon uneen sekoittui vielä ties keitä ihmisiä. :D

  VastaaPoista
 4. repeilin tääl ääneen varsinki tolle "kaikki synnyttämässä"-kuvalle :D kiitos havainnollistavista kuvista :D miks mä en osaa tehä paintil yhtä hienoja? enkä näe yhtä jänniä unia?

  VastaaPoista
 5. ihana sinä ! :D ♥ ihan parhaita nää kuvat :p

  VastaaPoista
 6. Anonyymi7.6.12

  Siis ihan älyttömän hienoja kuvia!!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi7.6.12

  Hahhah :-D Tosi hauska postaus. Ja miten ihmeessä joku voi tietokoneella piirtää näin hyvin :o

  VastaaPoista
 8. pikkasen tuli kyl naurettua... D::D:D::D:D:D: noi kuvat MAHTAVIII HELI <3

  VastaaPoista
 9. herttaisia unia ja piirroksia niistä :) voi sinua <3

  VastaaPoista
 10. HAHA! sait kyllä mut hymyilemään ja naurehtelemaan täällä yksinäni! ♥ unet on kyllä niin hassuja

  VastaaPoista
 11. Hitsi, sait mut kyllä nauramaan! Mä en enää muista mun raskausajan unista muuta kuin sen, että aina kun synnytin, se vauva osas puhua. Joskus vauva oli normaalia suurempi, joskus se synty ennenaikaisesti tosi pienenä, mut aina puhu!!

  Hienoja kuvia! Sulla pitäs olla kunnon piirrustusohjelma, kun olet noin taitava ja huumorintajuinen kuvankäyttäjä!

  VastaaPoista
 12. Anonyymi8.6.12

  Ei nauroin niin paljon noille unille ja kuville XDDDD hahah, ootteko muute päättäny jo vauvan nimen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla viel päätetty!! D:: On mul jotain lemppareit, mut vaikeeta! Tytölle paljo helpompi keksii nimii

   Poista
 13. Anonyymi11.6.12

  Jep tytöille on paljon helpompi keksii nimii :D ite oon päättäny jo mu lasten nimet vaikka niitä ei oo tulossa vielä varmaan kymmeneen vuoteen :DDD mut kyllä sille pikkuselle loistava nimi vielä löytyy :)

  VastaaPoista