5.6.2012

Rv 28+3 kalaa ja harjoitussupistuksia

Antti lähti sen kaverin kanssa kalaan xD 
En halunnut mukaan, koska inhoan kalastamista! :D Minusta ei ole yhtään mukavaa istua/seistä montaa tuntia hiljaa veneessä/rannalla. Olen joskus pienenä jossain mökillä kalastanut mun serkkujen kanssa, mutta kaikki muut saivat kalan paitsi minä! xD En muutenkaan tykkää katsoa kun kaloja tapetaan :/ Ja muistan kun kerran mun pappa sai ison hauen niin piilotin sen veitsen, ettei se voi perkaa sitä xDD Vuosi sitten koulussa kun perattiin kalaa niin mulla oli hanskat kädessä, koska jos niihin koskee paljain käsin niin sormetkin haisee monta päivää kalalta :D Ruokana kala on kyllä omnomnomnom :P
Kalan syönti raskaana: Joissakin kaloissa on paljon elohopeaa, mikä voi vaikuttaa sikiön kehitykseen. Raskaana olevan naisen on turvallista syödä viikoittain noin 350g kalaa, kuten lohta, ahventa, turskaa, sardiineja ja äyriäisiä. Purkkitonnikalan syönti kannattaa vähentää 150g viikossa. Raskaana ollessasi kannattaa välttää tuoretta tonnikalaa ja sushia.

Kun Antti lähti sinne kalaan niin minä latasin mp3:seen uudet musat ja lähdin lenkille. Kävelen aina tunnin lenkin, mutta tästä lenkistä tulikin sitten 30 minuutin lenkki. Aluksi kävelin ripeästi, mutta loppumatkan jouduin kävelemään kuin etana, joka pysähteli vähän väliä xDD Aina kun kävelin vähän nopeammin niin mahaa alkoi kiristämään. Se oli ihan varmana harjoitussupistus! :O Ei sattunut yhtään, mutta maha meni silleen kovaksi. Aika jännää ja uutta. Soitin sitten äidille, että olen lenkillä ja supistelee :D Äiti sanoi, että kävele rauhallisesti kotiin, ettei synnytys käynnistyisi xDD 
Lähdin sitten kotia kohti ja poikkesin samalla kaupassa. Ostin uutta purkkaa ja mustikkaa :P
- Hmm.. Saakohan Antti kalaa?
-Viikon päästä on neuvola<3
-Voisin tehdä vaikka seuraavan postauksen mun noloista unista xD 
Aina nyt kun nään unen niin se liittyy joko vauvaan tai raskauteen ja niissä unissa ei ole yhtään mitään järkeä!

22 kommenttia:

 1. Mulla on jo nyt supistellu useampaan otteeseen (viikkoja 18+4) :(((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko et vaarallista :) Oot kuitenkin jo ihan kohta puolivälissä. Kohtulihas vaan harjoittelee :)

   Poista
  2. Joo ei pitäis olla, jos ei kohdunkaulas näy muutoksia niin sit on vaan supistusherkkä kohtu :P

   Poista
 2. Anonyymi5.6.12

  Oletko todellakin päässyt lopullisesti eroon anoreksiasta? Tai sen aiheuttamista ajatuksista? Onko ajatusmaailmasi terve? Eikö ole mitään suunnitelmia laihduttaa sen jälkeen, kun olet synnyttänyt?
  Mä en näe valoa tunnelin päässä. Mä en ikinä parane. Oon kyllästyny tähän. Miten se voi muka olla mahdollista? TÄYSIN MAHDOTONTA PARANTUA KUN EI EDES HALUA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä oonko kuitenkaan ihan kokonaan päässyt eroon :( välil tulee semmossii tyhmii oloja ja inhoon vartaloani. Mut siis en laihuta itteeni enää alipainoseks. Unelma paino olis semmonen 50 kiloo sit raskauden jälkeen :) Eli normaalipaino.
   Ja nyt terveenä nään vasta sen miten järkyttävän näkönen olin ennen! Enkä halua pilata mun elämää laihuudella. En voita sillä mitään. Nyt olen onnellisempi vaikka oonki yli 20 kiloo painavampi ku vuos sit. Elämässä on paljon muuta ajateltavaa kuin joku ulkonäkö :) Liika laihuus on rumaa ja lopulta siihen kuolee :(

   Poista
  2. Jos haluaa parantua niin sitä pitää oikeasti haluta ja syödä! :) Mul ainaki olo koko ajan parani ku söin. Aivot sai energiaa ja oli vaan helpompaa ku paino nous. Normaalipainon saavutettua ahdistus loppu ja pää järkeni x)

   Poista
  3. Anonyymi6.6.12

   tsemppiä! elämäkannattaa ja on parempaa kun saa syödä ja jaksaa vaikka sitten olisikin joskus norsu olo...sitä paitsi, norsut on just ihania eläimiä =)

   Poista
 3. Mullakin supistellut jo tosi paljon tässä viikkojen aikana muttei onneksi ole kivuliaita. :D Tosi ärsyttävältä vaan tuntuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä et ei kivuliaita :) Joo tuntu kyl tyhmält ku käveli xDD Ja nyt huomasin ku istun täs, et maha painaa silleen tyhmästi, et ei pysty istuu täs kauaa! :D

   Poista
 4. Mulla alkoi harjoitussupistukset joskus rv 30 tienoilla. :-)
  Mä inhoon kans kalastusta. Mun veli on kova kalamies, ja en vaan ymmärrä mitä kivaa siinä on. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meil alko melkeen samaan aikaan harjotussupistukset :)
   Käyn melkeen joka päivä kattoon sun blogii :) Vähän jännittää sun puolesta ku eihän sul oo enää ku noin kuukaui laskettuu aikaan x)

   Joo en ymmärrä, et mitä kivaa kalastukses on :D Antti viel yks päivä ostin semmossii kalastus syötti juttuja xDDD

   Poista
 5. Mulla on muutamana päivänä supistellut, ja nyt rv 22 =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :) Onks sul hei huomenna se rakanneultra? vai oliks se jo?

   Poista
 6. Hyyi tein toissakesänä jounille kalaa, ja tyhmänä tein sitä paljailla käsin (kun en pahemmin kalaa ole tehnyt) ja ranteis sattu olee kangas/nahkakoruja ja arvaa vaan mikä lemu käsistä leijaili pari päivää :D korutki lens muistaakseni roskiin!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi6.6.12

  Hei, jos nuo mustikat oli ulkomaisia niin muistathan keittää/kuumentaa ne ennen syöntiä! Kala on tosihyvää, varsinkin jos itse saa vain syödä, eikä tartte laittaa mitenkään... t. 3 lapsen äiti, jolla harjoitussupistukset alkoi samoilla viikoilla. Ja loppua kohden lisääntyi, muttei ollut kipeämpiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo muistan ja söin tänään lohta :P
   Varmaan monel alkaa täs vaihees supisteleen x)

   Poista
 8. Anonyymi6.6.12

  Toi sun kalastushistoria kuulostaa erittäin tutulta. Mun sisko sai AINA kalaa, vaikka pakotin itseni kalastamaan niin pitkään kunnes tärppää. Silti siskoni onnistui, ja sai kehut ja kunniat..
  Terkut :)

  VastaaPoista
 9. Mä en muista millä viikoilla mulla alko supistelee mut mulla meni vatsa ihan pinkeeksi mutta ei sattunut :) Eikä ne harjotus supparit yleensä olekkaan kivuliaita, ootappa kuule kun lähet synnyttämään, sitten sattuu! :D (okei, en pelottele sua ;D)

  VastaaPoista