12.6.2012

Rv 29+3 Neuvola

Olin tänään seitsemättä kertaa neuvolassa.
Menin tällä kertaa yksin neuvolaan ja kävin ensiksi pissaamassa siihen purkkiin xD Sitten istuin odotushuoneeseen. Odotushuoneessa oli mun serkku pienen 5 kk vanhan tyttövauvan kanssa :) Serkkuni tuli heti katsomaan mun mahaa xD Odotushuoneessa oli myös joku random nainen ja se katsoi mun mahaa :D Sillä taisi olla raskaus ihan alussa, koska sillä ei vielä näkynyt mahaa.
Sitten pääsin sisälle. Mulla oli aika klo 10:30
Pissa: puhdas.
Verenpaine: 126/79
Hemoglobiini: 137 ja jee mun enää ei tarvitse syödä niitä rautatabletteja :) 
Turvotusta ei ole.
Sitten menin vaakaan väärinpäin ja neuvolatäti sanoi, että mun paino on noussut viikossa vain 100g ja olisi saanut nousta enemmän. Painoni oli laskenut helmikuusta 2 kiloa. Syön kyllä paljon ja aina kun nälkä. Mietittiin, että mun paino on varmaan siksi noussut noin vähän koska, alkuraskauden oksetuksen takia jouduin syömään paljon ja olin turvoksissa ja silloin se nousi tosi paljon niin paino on varmaan nyt tasaantunut.
Puhuttiin myös imettämisestä ja kerroin, että multa tulee maitoa aina kun puristan nännejä. Se sanoi, että se on hyvä juttu ja sain vielä pienen vihon, jossa on kaikkea tietoa imettämisestä.
Sitten menin taas makaamaan siihen sänkyyn 
Sf-mitta: 24 ja vähän alakäyrällä.
Neuvolantäti sanoi, että mun maha on pieni ja kiinteä. Sitten se sanoi, että olen hoikka tyttö.
 Pyh! Joo olisin kyllä hoikka muuten, mutta miksi pitää olla näin isot tissit!?
 Yhtäkkiä se sanoi, että nyt mulla tulee supistus. En edes tuntenut mitään! xD
Se sanoi, että mun maha meni kovaksi.
Ai niin ja vauva on jo raivotarjonnassa, mutta vähän silleen poikittain.
Seuraava aika onkin jo kahden viikon päästä.
Kun pääsin neuvolasta pois niin menin mun tädin kanssa Prismaan.
xDD
Vauvalle tuttipullo ja tutti :) <3
Mulle huulikiilto
Tiimarista tommonen kulho.
Peili Tiimarista.
Toppi Seppälästä.
Käytiin vielä Hesessä syömässä :P
Pakko mennä nyt hei päiväunille. Väsyttää niin paljon!

8 kommenttia:

 1. aww, suloinen Heli! (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Joo tosi sulonen haha kauhee ilme xDD

   Poista
 2. Anonyymi12.6.12

  Ihana blogi. :) <3 Ootan aina uutta postausta ja on mielenkiintoista seurata sun raskauden etenemistä. Toivottavasti jatkat yhtä paljon bloggaamista, kun vauva on syntyny! Oon onnellinen sun puolesta, että oot parantunu ja nyt elämä on hyvällä mallillaan. Itekin olin vuos sitten sairaalassa mielenterveyden takia. :/ Mut nyt on uus elämä ja vauva tulossa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) <33 Joo yritän postailla usein kun vauva on syntynyt :)
   Ihana kuulla, et oot parantunut ja ihanaa ku vauva kans tulos!! ::) <333

   Poista
 3. Se on hassua että kun on raskaana kaikki haluu kokeilla vatsaa ja nähdä sen :D Sitten kehut ovat "voi kun on ihanan pyöree vatsa" :D Mieti jos menis jollekki ei raskaana olevalle sanoo samaa, en usko että tykkäis XDD

  VastaaPoista
 4. Anonyymi13.6.12

  ^ Se tässä yhteiskunnassa just on kauheeta. Musta ainakin on ihanaa, jos jollainen on suloinen, pyöreä vatsa, ihan ei-raskaana olevillakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi14.6.12

   mun mielestä pyöreet vatsat ilman raskautta ei todellakaan ole suloisia :D

   Poista
 5. mulla tippu ensimmäisten kuukausien aikana lähemmäs 10kiloa painoa. nyt oon saanu niistä joku 7kiloa takasin. nyt viime neuvolakäynnillä oli puol kiloa tippunu, ehkä merkki alkavasta synnytyksestä :D

  VastaaPoista