2.7.2012

Rv 32+2 Sunnuntaita ja maanantaita

Lähdin tänään aamulla Prismaan ja ostin vauvalle soivan lelun :)<3
Kuunnellaans nyt, et millanen ääni siit tulee :D
Sitten ostin itselleni uudet pinkit rintsikat
ja ostin viel ripsarin, huulikiillon ja puuterin.
Eilen sunnuntaina Antti lähti kalaan sen iskän kanssa niin menin mun vanhaan kotiin kylään. 
Äiti tekikin just ruokaa ja söin siellä :P
Hevosen annoksen!! :D
Ruuan jälkeen lähdettiin äiti, isi ja mun pikkuveli autol käymään kylässä mun enolla ja sen vaimolla.
Ne asuu tääl Riihimäellä omakotitalossa ja pelattiin pihalla tollasta peliä minkä ne on itse tehneet xD
Tollanen possupeli, jossa on erikokoisia reikiä ja niihin pitää heittää rautaketjuja. Ihan pienestä reijästä sai 10 pistettä, tokaksi pienimmästä reijästä sai 8 pistettä ja siit seuraavasta 6 pistettä ja siit seuraavasta 4 ja isoimmasta reijästä sai 2 pistettä jne...  Se voitti ketä sai eniten pisteitä. 

 Mun enolla ja sen vaimolla ei ole lapsia, mutta niillä on kaksi kissaa.
Mörri 15 v ja
Maukka 6 tai 7 v ja se on mun lempikissa :) 
Kerron nyt, että miten toi Maukka tuli mun enolle ja sen vaimolle. Mun enon vaimo oli joskus 2006 vuonna kävelyllä ja kuuli metsästä kissan itkua. Meni katsomaan ja siellä oli pikkuinen kissanpentu, joka maukui siellä yksin ja oli peloissaan :( Enon vaimo kysyi naapureilta, että onko tää jonkun tutun kissa, mutta ei kukaan tiennyt, että kenen kissa se oli. Se oli varmaan vaan hylätty sinne metsään :( Ne ottivat Maukan sitten itselleen :) Mä olin silloin joku 15-16-vuotias kun Maukka tuli niille, mutta mun eno ja täti lähti silloin yli kuukaudeksi reissuun ja kävin sit joka päivä hoitamassa ja antamassa Maukalle ruokaa :) Aina kun mä menin niille niin Maukka tuli heti mun jalkoihin pyörimään, mauku kauheasti ja halusi syliin. Muistan sen yhden kerran 2006 vuonna kun menin antamaan Maukalle ja Mörrille ruokaa. Maukka meni heti syömään ja otin sillä aikaa itselleni näkkileivän ja menin sohvalle istumaan. Kun Maukka oli syönyt niin se tuli siihen eteiseen miukumaan ja maukumaan hädissään, koska ihmetteli, et mihin mä olin oikein kadonnut. Huusin sille, että olen täällä ja se juoksi ihan kauheaa vauhtia mun syliin ja alkoi nuolemaan mun silmäluomia xDD Ihana! <3333 Sit se viel nuoli mun näkkileivän päältä voit pois :D Se oli sillon varmaan joku kuukauden vanha vauvakissa :) <3
Mahamammakin on päässyt kuviin xD
Mun enolla ja sen vaimolla on hieno iso omakotitalo.
 Niil on kaikki porealtaat ja kaukosäätimel säädettävät sängyt ja kaikkee, mut kaikista siisteintä mitä niil on niin on mun mielestä niitten alakerta!!! :DDD
Koko alakerta on tehty niinku baariksi! xD 
On narikka, baaritiski, karaokelaitteet, peliautomaatti, röökikoppi... xDDD
Vähä niil on kivaa viettää tuol ystävien kanssa aikaa. Saunailtaa tai jotain juhlaa :)
Tähän loppuun viel uusimpia vauvan vaatteita. 
Oon kyl sanonu et ei tarvii enää ostaa yhtään vaatteita ku niit on jo ihan liikaa xD 
Pipo ja housut on Antin äidin ostamat ja nää loput on mun äidin ostamat :)
Nyt me lähdetään hakemaan Antille jotain autoa. 
Se ei haluakkaan sitä volkswagenia vaan se ostaaki varmaan jonkun fiatin :D Moiii :) ->

18 kommenttia:

 1. vähän jännän näkönen toi peli:D ja ihan jees talo näyttää olevan, kelpaishan toi..;p

  Oijoioi, kohta pikku prinssi jo syntyy. Mä oon ihan täpinöissäni itekkin♥ ihana muuten toi edellisen postausen piirrustus susta, antista ja vauvasta autossa :') <3

  halit! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sitä oli ihan kiva pelaa ku vähä erilainen ku joku tikkataulu tai petankki tai joku :)

   Joo kohta se syntyy!! Antti just äsken sano et sitä pelottaa mun synnytys ja sano et entä jos se pyörtyy siel synnytyssalissa xDD

   Hali <33

   Poista
 2. Anonyymi2.7.12

  Meinaan nukahtaa ton lelun lauluun...se on nii ihana ♥

  Ooot nätti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on ihana mut nyt se biisi soi sit mun päässä ku soitin sitä liikaa xDD
   Kiitti säki oot nätti <3
   Tökkäsin sua taas!! :DDD <3

   Poista
 3. Anonyymi2.7.12

  laita kuva sit autosta!!!:)

  VastaaPoista
 4. Ihania kissoja, ihana vauvamasu ja ihania pieniä vaatteita! :) Sun blogis on todella kiva, sulla on ihanan "maanläheinen" ja rehellinen tapa kirjoittaa asioista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommasta ::) Luin antille ääneen tän sun komman ja se nauro tota maanläheistä se sano et oon oikeesti muka adhd xDD

   Poista
  2. Hihi vai adhd, okei, no sulla on sitten ihanan adhd tapa kirjoittaa x)

   Poista
 5. Anonyymi2.7.12

  Onks noi kuvan shortsit äitiysshortsit? Ootko ostanu paljo mammavaatteita? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi shortsit on ihan seppälästä vaan perus shortsit :) Oon ostanu vaan yhet äitiysfarkut ja äitiyshameen :)

   Poista
  2. Anonyymi3.7.12

   Mitä kokoo Noi shortsit sit on? Jännä et mahtuu vaik on iso vauvamasu. :-P

   Poista
  3. M kokoo ja ne on semmosta venyvää kangasta :) Tos postaukses on muuten kuva niistä sillo ku ostin ne :DD
   http://hugmetinkerhell.blogspot.fi/2012/03/lomamatka.html

   Poista
  4. Anonyymi3.7.12

   Ok kiva! Ko oon ettiny sopivia mammashortseja ja kaikki on sellasia melkei puolee reitee pitkiä. =( Pitää käydä kattomassa.

   Poista
 6. Anonyymi3.7.12

  Ei herranjesta teidän vauvalla on jo vähintään 6x enemmän vaatteita kun mulla ! :d xD meinaatko viedä kirpputorille/kierrättää sitten kun jää pieneks? Tota menoahan pojan vaatteet tarvitsee oman kaapin taaperoikään mennessä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tänää järjestelin kaikki vaatteet nii meinas mennä hermot ku niit on nii paljon. Joo varmaan sit kirpparille tai jollekki sukulaiselle :)

   Poista
 7. Anonyymi3.7.12

  Apua, miten sä voit olla noin nätti? :D Luin sun blogias harvakseltaan jo reilu vuos sitten, mut sillon se ei vielä ollu näin ihana, vaan hukkui kaikkien muiden syömishäiriöblogien joukkoon. Nykyään sun blogi on mun ehdoton lemppariblogi! =) musta on kuitenkin oikein että olet säästänyt myös sun vanhat postaukset :)

  ps.ihania mirrejä enollasi :)
  pps. onko sulla muuten muita sisaruksia kun toi pikkuveli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan perus ihmisen näkönen oon :D
   Kiitos :) oon niin ilo ku tää ei enää oo syömishäiriöblogi :)
   Ei oo muita ku pikkuveli :)

   Poista