3.8.2012

Ranskalainen manikyyri

Ranskalainen manikyyri tarkoittaa kynsihoitoa, jossa kynsien kärjet lakataan
 valkoisella kynsilakalla ja muu kynsi vaaleanpunaisella tai ihonvärisellä sävyllä. Mulla on aina ranskalainen manikyyri kynsissäni! Teen manikyyrin noin kerran viikossa ja tässä postauksessa 
kerron miten teen sen. Tossa kaikki tämän päivän kynsitarvikkeet.
Älkää ihmetelkö hampaanjälkiä korkeissa. Laitan aina korkin kiinni/auki 
hampailla, että se varmasti pysyy tiukasti kiinni :D
Ensiki laitan kynsien kärkiin Trindin valkoista lakkaa.
Lakkaan sillä yleensä pari kerrosta.
Sitten otan apuun vanupuikon ja kynsilakanpoistoaineen.
Niillä siistin valkoisen epätasaisen reunan.
Sitten lakkaan vielä koko kynnen Complete Salon Manicurella.
Tekemiseen menee vaan joku 15 min eli ehdin tekemään manikyyrin kun vauva on syntynyt.
Tänään laitoin vielä jokaiseen kynteen yhden sydän timAntin.
Valmista! xD Rusketus on haalistunut ja linea negra näkyy taas.

-Muutin mun blogin asetuksia silleen, että nyt näette mitä blogeja mä luen.

-Tänään oli taas tosi helppoa ja mukavaa kävellä, koska ei sattunut mihinkään. 
Ainut huono puoli oli vain kuumuus! 8D

-Apostolinmiekassa on taas uusi kukka xD

-Huomenna mun tädin 50-vuotissynttäreille syömään taas kakkua! :P

-Huomenna 37+0 ja vauva on täysiaikainen!!! 

14 kommenttia:

 1. Miks mä en nää mitä blogei sä luet ?:O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh! :S Mä nään ku painaa tosta mis lukee toi mun teksti: Olen 21-vuotias kihloissa oleva.. nii sen yläpuolel ku painaa sitä Heli nii sit pitäis näkyy

   Poista
 2. vitsi sul on pitkät ja vahvan näköset kynnet! :o <3 Ite ostin just semmosia manikyyriteippejä, ku en osaa vapaalla kädellä niit tehä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mul on joskus ollu pidemmätki! :D En mäkää saa vapaal kädel sitä suoraan siks aina käytän vanupuikkoo ja kynsilakanpoistoainetta :)

   Poista
 3. Ihana nähdä että jollakin on omat kynnet noin pitkänä ja nätissä kunnossa! Minä itse kun olen suuri rakennekynsien kuluttaja kun omat on niin lyhyet kynsien pureskelun takia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mul irtos 3 kynttä vuos sit ku en syöny D:
   Mä en oo koskaan pureskellu kynsii, mut puren välil mun poskii :DD
   Haluaisin joskus koittaa rakennekynsii!

   Poista
 4. Tosi hyvässä kunnossa sun kynnet! mulla kasvoi myös tosi pitkiks ja hyväkuntosiksi aina raskaus ja imetysaikoina, mutta heti kun ei oo hormooneja elimistössä niin kynnetkään ei kestä mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mul on aina ollu paksut ja pitkät kynnet :) Sillo joskus ku kävin psykiatrilla ku olin nii alipainonen nii se ihmetteli et miten mun kynnet kasvaa vaikka en syö :D

   Poista
 5. Ihanat kynnet!:) Mulla noi kynnet lohkeilee, ja jotain puutostahan se merkitsee? Mieki oon joskus tehny ittelleni ton manikyyrin,mut lopputulos ei ollu oikeen hehkee!:D Oisin niin ilone, jos joku kehtais tehä tollasen mulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko et sul olis mitää puutosta. Ei kaikil kasva samanlailla. Mun hiukset on taas ohuet ja lyhyet mut kynnet sit paksut ja pitkät :D Mun yhel kaveril taas aina lohkee kynnet heti ku se yrittää kasvattaa mut se omat hiukset on melkee peppuun asti :D

   Poista
 6. Anonyymi4.8.12

  Voih,olisipa munkin kynnet noin pitkät ja kauniit ! Sitäpaitsi mun kynsienlakkauksesta ei muutenkaan tule mitään, joten kadehdin mm. sinua joka osaat lakata kyntesi noin siististi :)
  Tiiätkö muuten onko normaalia,jos mulla on jo tän ikäsenä linea negra (en oo raskaana todellakaa)? I know, TOSI weird kysymys, mut aattelin jos tietäisit ku oot kuitenkin perehtynyt raskauteen liittyviin asioihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin netistä joskus sillo ku mul alko raskauden alussa tulee linea negra nii se on vaan pigmenttiviiva varmaa samanlainen ku esim pisamit! Ei mul enne raskautta oo ollu sitä viivaa kuitenkaan ja kaikki ihmiset on erilaisii ei kaikille tuu sitä ees raskaana ja jollain se on aina vaikka ei oliskaa raskaana :) Mieti sitjoskus ku oot raskaana nii jos se sun linea negra viel tummenee ja pitenee!! xD

   Poista
 7. Anonyymi6.8.12

  "-Huomenna mun tädin 50-vuotissynttäreille syömään taas kakkua! :P" -teilhän on koko ajan jotain kakkujuhlia! :D mieti sit kun kaikki ne teidän suvun tulossa olevat vauvat on syntyneet niin alkaa kauhee ristiäiskiertue :D lisää kakkuja :P

  kiva kun laitoit manikyyriohjeet tänne, voisin joku päivä laittaa noil ohjeil itellenikin :) oon kerran yrittäny mut tulos ei ollu kauhen hyvä mut en oo kyl tajunnu käyttää vanupuikkoi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä vuonna on ollu Antin iskän ja mun kahden tädin 50 v juhlat :D ja sit mul on serkkuja 18 ja nyt niil lapsii eli joka kuukausi on jotkut juhlat aina ollukki :D Meil on aika iso suku :D Joo! Hahahaa nam :P
   Mun paraskaveriki koitti nyt ekaa kertaa tolleen, et vanupuikol tasottaa ku ei ollu tienny et sillee saa siistimpää jälkee :)

   Poista