17.8.2012

Rv 38+6 Neuvola

Olin tänään taas neuvolassa ja aika oli klo 13:00
Pissa: Puhdas.
Verenpaine: 121/79
Hemoglobiini: 127
Turvotus: Ei ole.
Paino: +100g viime viikon neuvolakäynnistä.
Sf-mitta: 33
Liikkeet: ++
Tarjonta: Raivotarjonta.
 Neuvolatäti tunsi hyvin vauvan jalat, pepun ja peppu oli mun vatsaan päin ja 
vauvan kasvot olivat mun selkään päin :D  
 Painoarvioksi neuvolatäti sai käsituntumalla 3200g-3400g
Vauvan sydämensyke: +132-150
Sain seuraavan ajan ensi viikon tiistaille ja 
toivottavasti tänään olisi ollut viimeinen neuvolakäynti mahan kanssa!
Minä vauvana ja Antti vauvana :D

Synnytystä ennakoivia oireita mulla on tosi paljon! Tässä listaa:
-Menkkasärkyä alavatsalla/selässä varmaan jo pari viikkoa.
-Unettomuutta.
-Pistämistä kohdunsuulla yli kuukauden ajan.
-Maha normaalia löysemmällä ja oksennuskin tuli eilen.
-Limaista valkovuotoa tullut jo yli viikon.
-Liitoskipuja ollut ainakin jo kuukauden. Häpyluu tulessa sängyssä kääntyessä ja kävellessä.
Antti 7kk ja minä yli 1v xD

Nyt kerron teille Antin hassuja unissapuhumisia ja muita sen sanomisia :D

Viime yönä menin nukkumaan ja makasin sängyssä hetken aikaa. Antti kääntyi unisena, 
katsoi minua ja sanoi: ''Hennu!'' Äsken kerroin sille, että se sanoi yöllä Hennu. 
Eikä se edes muistanut ja nauroi vaan :DD

Eilen illalla katsottiin homma haltuun tv-ohjelmaa ja hierottiin vuoron perään toistemme hartioita.
Mä yritän aina hieroa kovaa ja keskittyä painamaan kipeitä niska-hartia-alueen lihaksia. 
Antti aina nauttii kun hieron sitä. Sitten vaihdettiin ja Antti hieroi mua. Voi lol kun miehellä ei ole voimia! Tuntu kuin joku 4-vuotias tyttö olisi hieronut mua. Olisin halunut, että se olisi painellut niitä akupisteitä. Huusin: ''Kovempaa, keskity, ei koko ajan samaa kohtaa!'' xD Sit Antti huusi takaisin: ''Tuu ite kantaa raksalle kaks kertaa sun painosii tiiliä!'' Ihmettelin: ''Ai! Häh! Kannatko sä muka 130 kilon painavia tiiliä!?'' Antti kertoi, että se oli kantanut koko päivän jotain 80 kiloisia tiiliä. Olin silleen, että joo painanko mä muka 40 kiloa? xD Sitten Antti sanoi: ''No et sä 50 kiloo enempää voi paina? Oot niin pieni.'' Mua alko oikeasti naurattamaan :DD
Viime tiistaina Antin herätyskello soi kuudelta aamulla. Normaalisti Antti nousee sängystä ylös heti mutta, tiistaina se jäi halimaan mua ja pussasi mun selkää xD ♥ Olin ihan ihmessäni. Miksi se noin tekee kun yleensä sillä on aamuisin niin kauhea kiire? Kysyin sitten tiistai-iltapäivällä, että miksi se hali ja pussaili mun selkää :D Antti kertoi, että oli nähnyt yöllä painajaista. Painajaista jossa olin jäänyt vauvamahan kanssa nosturin alle. Maahan oli jäänyt vaan kauhea veriläntti :D
Joskus kuukausi sitten. Olin yöllä hereillä taas. Antti nukkui, käänsi kylkeä ja sanoi minulle unissaan: ''Mä tykkään susta.'' Aww! Mua vaan hymyillytti :) Sit kerroin sille taas seuraavana päivänä ja se ei  muistanut taaskaan mitään :D Aika monta kertaa se on myös silittänyt unissaan vauvamahaa  Kerran nukuin väärinpäin ja se hali unissaan mun varpaita!! :DD
Tehtiin äsken tortilloja :P
Käytiin Hyvinkäällä kaupoissa ja ostettiin myös isot candypussit :P
 Nyt meen löhöön sohvalle ja syömään noita :P
Viettäkää mukava viikonloppu :)  ♥ 

17 kommenttia:

 1. oi nomnom noi mansikat ja autokarkit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nam, mut enää ei tee mieli :D Söin jo koko pussin xD

   Poista
 2. awww ihana Antti <3

  VastaaPoista
 3. Olettepa olleet söpöjä pieniä! :D

  Aika suloisia juttuja se sinun mies höpöttelee. ^^

  Mulla ainoo synnytystä enteilevä oire oli toi, että vatsa meni löysälle. Joku viikko tai pari ennen synnytystä se alkoi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti meijän vauvaki olis sit söpö ::D
   Joo nii höpöttelee, sanoin sille et se vois aina nukkuu nii puhuis aina söpöjä xDD
   Jep mun äiti ja sit mun neuvolatäti sano et niilläki meni vatsa sekaisin!

   Poista
 4. hahaha alko naurattaa noi antin jutut :D Tulee vähän mielee Nicce! pitäis muistaa kirjotella ylös kaikkii hölmöi juttui mitä sen suusta pääsee, niitä tulee nimittäin usein :DDD:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hahaa :D Varmaa monet miehet puhuu unissaan. Mä en kai koskaan puhu? :D Ku nukun aina nii surkeesti ja herään pieneen ääneenki :D

   Poista
 5. haaahaahaha ! repeilin täällä ääneen, varsinkin tolle hierontakuvalle :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa joo Anttiki nauro sitä :D Laitoin sen Antin koneen taustakuvaks! xDDD

   Poista
 6. Noi unissaan höpöttelyt on kyllä tuttuja, mun kihlattu harrastaa niitä vähän väliä :) Välillä kyllä tulee ihan älyttömän hauskoja juttuja, ja aamulla kun kerron sille nii se ei tiedä mitään tapahtuneesta/puhumastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hahaa kerran Antti käveli tääl unissaan ja sanoin sille et mihin se menee ja se vaan mumisi jotain ja sit käveli eteiseen ja heräs sielt ja ihmetteli et miks on eteisessä! xD Antin äiti kerto mulle, et pikkusena Antti käveli usein unissaan :D

   Poista
 7. hahhah mitä juttuja, nauroin ääneen :DD Ihana :D

  VastaaPoista
 8. Anonyymi19.8.12

  Miks en pysty lukemaan sun uusinta päivitystä? :( näkyy bloggerin hallintapanelissa mut ko yritän lukee ei näy! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ku kirjotin sitä eilen ja mun piti vaan tallentaa se ja painoin vahingos julkase nappii :D sit nopee poistin xD Julkasen tänään illal sen ku se ei oo viel valmis! :)

   Poista
 9. ahaa sainki vastauksen mun kysymykseen ylempää ;D julkaseppa pian mussu <3

  VastaaPoista