10.9.2012

Eka vaunulenkki

Tänään käytiin ensimmäistä kertaa vaunuilemassa!  
Antti pääsi töistä kotiin neljän aikaan. Vaipat vaihdettiin ja imetin juuri ennen lähtöä. Käytiin kävelemässä 25 minuutin lenkki ja kiltisti pikku L nukkui koko ajan :)
Näyttää siltä kuin meillä olisi kaksoset :DD
Unia jatkettiin vielä kotona. 
Ai niin vaihdoin facebookissa mun työn! :D ♥
Nyt mun pitää mennä imettämään, koska mun eno ja sen vaimo tulee kohta katsomaan pikkuista :)

31 kommenttia:

 1. Anonyymi10.9.12

  äääääääääääääääääääääääääääääääää!!! ihanaa <3 oon niin kateellinen mutta silti tosi onnellinen sun/teijän puolesta. miks sun pitää olla Heli noin kaunis...??? ( :

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitti kommasta :D Ihan normaalilta (väsyneeltä) näytän :DD

   Poista
 2. Ihanaa lukea näin hyviä kuulumisia aina :)) hienoa, että kaikki menee hienosti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon niin onnellinen :) Synnytys oli unelma, imetys sujuu hyvin ku maitoo tulee nii paljon :D ja vauva on niin niiiin kiltti!! :D <3

   Poista
 3. Anonyymi10.9.12

  Mitä tarkoittaa pikku L? Onko hänellä jo nimi? :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi10.9.12

  Hihii jee :D tiiättekö et millon pidätte ristiäiset? vai pidättekö ees kastajaisia vai vaan nimenantotilaisuuden?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimiäiset pidetään, mut ei viel tiietä et koska :D Joskus 1-2 kuukauden sisällä kuitenki x)

   Poista
 5. Anonyymi10.9.12

  huonosti istuu tuo sun takki..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi10.9.12

   Huonosti istuu toi sun lause! :D Ihan hyvinhän toi istuu, just aattelin että tosi nätti takki ja käy sulle tosi hyvin! :)
   Heli oot tosi kaunis ja tsemppi halit täältä sulle! <3
   P.s. vaikutat tosi sympaattiselle ihmiselle! <3 :) Puss <3

   Poista
  2. No voi idiotismin multihuipennus, eipä tuolla anonyymillä paljoa tunnu järki päätä pakottavan :D

   Ehkä on jopa ihan hyvä ja fiksua jos takki on vähän turhan tiukka, eikä se muualta kuin Helin rintojen ympäriltä edes näytä kiristävän. Kai nyt hyvä anonyymi tajuat, että imetysvaiheessa paino tippuu todella nopeaa, ja varsinkin ne rinnat varmasti pienenevät tulevaisuudessa, vaikka nyt ovatkin vielä täynnä maitoa.

   Vai pitäisikö sitä ostaa oma takkinsa erittäin lyhyeen elämänvaiheeseen, ja jättää se sitten myöhemmin pölyttymään komeron nurkkaan?

   Poista
  3. Anonyymi10.9.12

   enpä tietääkseni pyytäny heliä olla käyttämättä takkia tai sanonut että takki on liian tiukka? minun mielestä se ei vaan istu nyt helille ja saan sen varmasti sanoa ku helillä on 1, anonyymeille kommentointi sallittu ja 2, heli on tämän täällä netissä julkaissut.
   ihan hyvällä tarkotin asian mutta vääntäkääpä se ihan helin mieliksi taas vituroilleen niin heli saa potea huonoa omaatuntoa siitä ku teidän sanojen mukaan takki on liian tiukka ja helin painon pitäisi nyt imetysvaiheessa putoavan ja voi kauheaa jos ei niin käykään. en kommentoinut siis millään tavalla mitään helin vartaloon/takin tiukkuuteen liittyvää vaan veditte sen omasta päästä.

   Poista
  4. Anonyymi10.9.12

   anonyymi, koetko antamasi kommentin jotenkin rakentavana kritiikkinä tai oliko tossa kommentissasi jokin ideakin? en ymmärrä miksi tollasta edes tarvitsee tulla kommentoimaan, se tuskin parantaa kenenkään päivää tai on kenellekkään hyödyksi..

   Poista
  5. Anonyymi10.9.12

   on se helille hyödyksi jos joku ulkopuolinen sanoo mielipiteensä ilman että tuntee ihmistä, mää ainaki haluaisin kuulla rehellisiä mielipiteitä mun vaatteista ym jutuista kun läheisiltä ei rehellisiä vastauksia aina välttämättä saa (: joten joo varmaan rakentavana huomautuksena ulkopuolisen silmin! ja joo heli ei kysyny istuuko se vai ei mutta kyllä sen silti saa sanoa kun suomi on ainakin toistaiseksi vapaa maa

   Poista
  6. Anonyymi10.9.12

   Mutta voi pikkusen miettiä käyttääkö sitä sananvapauttaan niin että antaa itsestään typerän vaikutelman. Jos sä oikeesti olisit halunnut antaa "rankentavaa kritiikkiä" olisit perustellut että miksi ja mistä kohtaa takki istuu huonosti ja vaikka kehaissut farkkujen istuvuutta niin ei olis tullut kommentistasi ensimmäisenä mieleen että mölaytit vaan typeränä sen mitä sylki suuhun toi.

   Poista
  7. ihana takki ja ihana heli<3

   Poista
  8. En enää käytä koko takkii ku on nii iso :D

   Poista
 6. voi vitsi mä oon niin onnellinen sun puolesta :) paljon voimia ja haleja jatkoon <3

  VastaaPoista
 7. Kivat vaunut!:) Kävin tänään sylittelees. 6pv vanhaa tyttö, tytöllä oli yhtä paljon hiuksia ku teijän pikku L:llä!:)

  VastaaPoista
 8. voi kun sä näytät reippaalta ja hyvinvoivalta! mä kävelin viikko synnytyksen jälkeen vielä ihanku pingviini eikä lenkkeily tullu kysymykseenkään... x) + oot älyttömän kaunis ja äidillisen näköinen! :D

  VastaaPoista
 9. Anonyymi10.9.12

  Ihana !!!

  VastaaPoista
 10. Voi ootte niin söpöjä! <3

  VastaaPoista
 11. Anonyymi10.9.12

  sun blogi on kyllä mun lempiblogi :) näist postauksist tulee aina nii hyvälle mielelle kun oot niin ihana ja ilonen. onnee ja kaikkee hyvää koko perheelle, erityisesti pikku L:lle <3

  VastaaPoista
 12. Oi ihanat, te ootte kyllä söpö pieni perhe! <3 :D Mä en jaksa odottaa, et itekin päästään vaunulenkeille pojun kanssa. Tiedän, et mulla tulee ihan hirvee ikävä tätä masua ja sitä, että joku möyrii ja hyörii siellä, mut mä en jaksa olla enää raskaanakaa. Tänäänki on supistellu koko päivän enkä saa ees nukutuks. :/

  VastaaPoista
 13. Anonyymi11.9.12

  Haha noi vaunut näyttää tosi pieniltä Antin rinnalla koska Antti on niin pitkä! xD :) Onks noi yhdistelmävaunut? :)

  VastaaPoista
 14. Voi miten sulonen pikkunen! Ja kaunis äiti! :)

  VastaaPoista
 15. Ihana vauva ja äitikin! :--)

  VastaaPoista