20.9.2012

Kaksin kaupassa ja surkein yö

Mua väsyttää! Voisin nukkua, koska nyt vauvakin nukkuu, 
mutta olen tyhmä ja käytän ajan siivoamiseen ja blogin kirjoittamiseen :D ♥
Nää pari kuvaa on otettu lauantaina vaunulenkin jälkeen.

No eilen pikkuinen ei nukkunut päivällä varmaan edes tuntia putkeen. Eilen pikkuinen ei kakannut kuin kerran ja maha oli kovalla, koska se väänteli ja äänteli. Tänään Puppa on onneksi kakannut varmaan jo kahden päivän edestä xD Viime yö oli vauvan kanssa surkein yö koskaan. Antti nukkui yön sohvalla, koska onkin taas töissä. Antin pomo ehdotti, että Antti voisi olla töissä vielä kaksi viikkoa. Niillä on siellä raksalla joku juttu kesken ja Antti aloittaa isyysvapaat vasta sitten kun se juttu on valmis.
Antti ei herää vauvan itkuun ja aamulla mun piti mennä herättämään se, 
koska se ei herännyt edes herätyskelloon! xDD

Mun äiti tuli eilen illalla hoitamaan vauvaa kun lähdettiin Antin kanssa kaksin kauppaan. Oli ihan outoa mennä kaksin kauppaan ja oli ihan outoa olla taas erossa pikkuisesta. Istuin meidän auton etupenkillä elämäni ensimmäistä kertaa ilman raskausmahaa! Mentiin Cittariin ja Antti halusi käydä H&M:ssä (Mua nauratti, koska tilasin sieltä eilen vaatteita niin heti Anttikin halusi ostaa uusia vaatteita. Matkii mua!! :D) Itse pyörin siellä vaan ympyrää ja hoputin Antti valitsemaan nopeasti uuden villapaidan. Soitin kaupasta äidilleni ja kysyin, että miten vauva voi. Äiti kertoi, että vauva oli aluksi huutanut hetken ja nyt nukkui. Oltiin kauppareissussa joku 45 min. Saatiin Antin mummolta maanantaina 50 € ja ostettiin sillä rahalla jääkaappi täyteen ruokaa. On se hyvä, että on paljon sukulaisia :D
Kun tultiin kotiin niin vauva alkoi heti heräilemään. Imetin ja menin sen jälkeen suihkuun. Aina sama juttu! xD Jo kolme iltaa peräkkäin sama juttu! Vauva alkaa itkemään heti kun avaan suihkun hanan. Vauva ei lopeta itkua Antin sylissä. Itku loppui taas kuin seinään kun vauva pääsi mun syliin. 
Pikkuinen heräsi tässä välissä. Nukkui vähän yli tunnin. 
Vaihdoin äsken kakkavaipan, imetin ja nyt jatkan kirjoittamista vauva olkapäällä xD 
Kantoreppu voisi olla hyvä hankinta. Mammanpoika haluaa koko ajan olla äidin sylissä.

Nyt kerron viime yöstä eli surkeimmasta yöstä vauvan kanssa: Mentiin nukkumaan klo 23 aikaan. Imetin jotain 45 min ja vauva nukahti, mutta jo 20 min päästä se heräsi taas. Itki ja väänsi kakkaa. Vihdoin! Ihanaa! Lopulta kakka tuli! Olin tosi iloinen, koska se ei ollut päivällä kakannut kuin kerran. Sitten vauva ei tahtonut nukkua. Puppa vaan katseli ympärilleen ja ihmetteli äidin väsynyttä naamaa xD Sitten taas imetin ja se nukahtikin siihen. Hetken päästä se taas heräsi ja taas kakka. Imetin ja nukahti nänni suuhun xD Puppa ei suostu syömään tuttia ja pitää varmaan mun nänniä tuttina. Jos laitan tutin sen suuhun niin se sylkäisee sen heti pois. Sitten se nukahti ja juuri kun löydän itse mukavan nukkumisasennon. Arvaatte varmaan? Jep! Itku taas alkoi :D Poika nukahti ekan kerran kunnolla vasta joskus klo 4 aikaan ja heräsi joskus 6 aikaan. Silloin oli tullut taas kakka ja imetin ja sitten herättiin joskus 10 aikaan. Nukuttiin me onneksi 4 tuntia putkeen.

Antti jää tänään ylitöihin pariksi tunniksi -.- Tää oli varmaan sekava teksti, koska vauva oli loppuajan mun olkapäällä ja nyt tää alkoi itkemään tässä mun puutuneessa olkapäässä D:
 Imettämään xD -> Moiiii ♥

12 kommenttia:

 1. pysyiskö joku erimallinen tutti pojan suussa? ü mä kokeilin Joelille kolmea eriä ennenku rupes pysymään. ja tosiaan silikonitutti ei pysyny sekuntiakaan, piti heti ostaa kumitutti (eli se ruskeateränen :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meil on vaan kaks tuttii, mut ne on molemmat samanlaisii ensitutteja. Ku antti pääsee kotii nii voisin käydä viereisessä kaupassa etsimässä erimallista tuttia :)

   Poista
 2. Millainen tutti teil on käytössä? Lilja ei tykkää tämmösistä: http://www.tikkunekku.fi/images/tutti_kirkas_iso_1003_2b8.jpg
  Mutta tämmösistä tykkää: http://www.ainu.fi/var/ezwebin_site/storage/images/media/ainu/kuvat/tutti-sil-6-16/71090-1-fin-FI/tutti-sil-6-16_product.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just ton ekan linkin näköinen tutti meil on ja meil on niit viel kaks, mut erivärisinä :D Mun on pakko mennä kauppaan sit ku antti tulee ja ostaan vaikka tollanen ku tos tokassa linkissä! Kerron sit et onnistuko tutin syöminen! :)

   Poista
 3. Mie ostin kantoliinan just sitä varten, et helpottaa tota vauvan kanniskelua kotitöitä tehdessä tai koneella istuskellessa. :D Ja makso vaan 15 euroa.. toivottavasti vaan vauva tykkää sitten olla liinassa!
  Meillä on varmaan 6 tuttia valmiina odottamassa; 4 Ainu Mam silikonitutteja ja sit kaks kumituttia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä haluaisin kantorepun. Se kantoliina on vaikee taitella? :DD

   Poista
 4. Anonyymi20.9.12

  voi, pieni on äitin poika <3 =)))

  VastaaPoista
 5. Pakko tulla taas kerran sanomaan että ihan älyttömän suloisen vauvan olette saaneet! Tuskin maltan odottaa kunnes nimi julkistetaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) kiitos :) Pidetään nimiäiset varmaa ens viikonloppuna tai sit viikonloppuna :D

   Poista
 6. Meillä poika(1v 10kk) itkee vieläkin mun perään kun meen suihkuun :D
  Onhan se välillä "noloa" kun poika rauhoittuu vaan äitin kanssa. Tai ainekin vauva-aikana tuntui että mies jäi aina ulkopuoliseksi kun vauvalle kelpas vaan mun syli. Siks mun mies tekikin paljon töitä kun se itekkin sano että se tuns olon välillä niin ulkopuoliseks ja avuttomaks.. Meilläkin vauva viihtyi ensimmäiset kuukaudet vaan sylissä tai rinnalla, joskus laitoin vaunuihin ja viihtyi jos koko ajan jalalla "pomputti" vaunuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Tänäänkään en oo saanu tehä mitään asiaa loppuun ku alkaa heti itku jos jää hetkeks yksin :D Tiskasin ja jäi kesken. Sit tulin koneelle nii itku alko heti. Toi haluu olla koko ajan tissillä ja sylissä :D <3

   Poista