3.10.2012

Nimijuhlan suunnittelua

Apua siihen on enää kolme yötä!
Siis vauvan nimijuhliin. Ne pidetään lauantaina 6.10 alkaen klo 14:00
Ihan aluksi mietin, että kutsutaan kaikki sukulaiset, kaverit ja läheiset, mutta ei ehkä kuitenkaan kannata. Jos olisin kutsunut kaikki mun kaverit, tädit, sedät, enot ja 18 serkkua ja vielä kaikkien puolisot ja lapset jne. Meillähän olisi ollut täällä pienessä kämpässä varmaan 100 ihmistä samaan aikaan :D Antin sukulaiset muuten asuvat Lapissa paitsi sen porukat ja mummo. Lopuksi tultiin siihen lopputulokseen, että pidetään ihan pienet nimijuhlat ihan ihan lähimmäisten kesken. Kutsut lähetettiin mun papalle, mun äidille, iskällä ja pikuveljelle. Antin äidille, iskälle, pikkuveljelle, mummolle ja Antin toiselle Lappi mummolle. Meitä on lauantaina täällä yhteensä siis 11 henkilöä + vauva.
Juhliin voi pukeutua rennosti. Miesten ei tarvitse olla kravattipuvuissa. Vauvaa ei kasteta, mutta eihän sitä edes voi kastaa! Me ei kuuluta kirkkoon. Antin äiti ja iskä olisivat halunneet vauvalle kummit, mutta ei kiitos. Antin äiti olisi halunnut ostaa vauvalle kastemekon, mutta mitä vitsiä me sillä tehdään! Ei aina tarvitse mennä perinteiden mukaan. 
Huomenna on pakko mennä kauppaan (Varvas on kipeä edelleen :( Ei tämä kuitenkaan ole enää nii kipeä kuin eilen tai sitä edellisenä päivänä. Antti kävi eilen apteekissa ja osti mulle Bacibact voidetta. Voide on auttanut vähän ja se on tarkoitettu juuri märkiviin haavoihin. Kenkä jalassa liikkuminen tekee silti kävelemisestä tuskaa!) Mennään ostamaan: vaaleansininen
pöytäliina, vaaleansinisiä servettejä ja leivonta-aineita..
Tässä mun suunnitelma nimijuhlien ruokapuolesta:
-Nimijuhliin tulee kuivakakku.
Ehkä tiikerikakku? No kuitenkin joku kuivakakku ja
se olisi tosi kiva lisä jos kaukun päälle laittaisi vielä vaaleansinisen koristelun :)
-Nimijuhliin tulee jotain suolaista.
Esim. riisipiirakoita munavoilla tai pasteijoita :P
 Suolainen herkku ostetaan varmaan vaan valmiina pakastealtaasta.
-Nimijuhliin tulee S-keksejä.
Antin äiti tai mummo tekee siis niitä s-keksejä.
Sanoin just Antille, että olisin halunut tehdä/hankkia itse kaiken juhliin.
En tykkää yhtään ässä kekseistä ja miksi ne ei tee L-keksejä!? :D
-Nimijuhliin tulee mustikkapiirakka.
Antti tekee mustikkapiirakan, koska se teki viimeksi niin hyvää mustikkapiirakkaa :P
Pitää muuten ostaa tuollainen kannu mistä vaniljakastiketta kaadetaan! :D
-Nimijuhliin tulee vielä pullaa.
Jotain valmispullaa mikä laitetaan vaan uuniin.
 Nam! Rakastan pullaa<3 Synnytyksen jälkeen ei ole tehnyt yhtään mieli karkkia vaan olen melkein
 joka päivä syönyt yhden pullan, leivoksen tai jonkun piirakan :D
-Nimijuhliin tulee vielä se tärkein eli täytekakku!
Se tehdään itse ja siitä tulee pyöreä, paljon kermavaahtoa, täytteeksi banaania/mansikkahilloa, vaaleansininen päällinen ja päällä lukee vauvan nimi. Nimi kirjotetaan ehkä kinuskilla tai karkeilla?
Pikkuinen yrittää kauheasti potkia itseään eteenpäin.
Se ei ymmärrä, että päätä ja käsiä pitäisi liikuttaa ja nostaa samalla :D
 Puettiin vaaleansininen body.
Vihdoin Puppa nukahti ja
joo-o näätte ihan oikein! :D Antti ajoi millin siilin! xD En tykkää!
Antti näyttää pelottavalta merirosvolta :D
Tykkäättekö te miehillä enemmän pitkistä vai lyhyistä hiuksista? :D
Entäs tykkäsittekö herkkusuunnitelmastani?

45 kommenttia:

 1. kuullostaa kyllä hyvältä noi tarjoilut! itteeni inhottaa aina ku on vaan makeita herkkuja ku tykkään ennemmi suolasista :)
  Puppa on niin sulonen <3
  hiukset riippuu kyl ihan miehestä, vaikee sanoo et miten sopii kun näkyy vaan takaraivo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään enemmän makeista :P
   On se :)
   Hahaaa xD Noist lyhyistä tulee ihan intti mieleen, koska Antil on siel viimeks ollu noi lyhyet hiukset. Oho siitäki on jo yli 3 vuotta :DD

   Poista
 2. Oi nam, mä taidan tulla kuokkimaan teille, kuulostaa niiiin hyviltä noi tarjoilut! ;)Meille tulee ristiäisiin yli 30 vierasta, olisin halunnut pitää pienet ristiäiset kotona, mut joudutaan menemään seurakuntasaliin (vai mikä nyt onkaan), kun ei tänne mahdu niin moni. :/ Ja me kutsutaan vaan ne 'pakolliset', eli mun vanhemmat, mun sisarukset, mun mummo ja pappa, mun kummit 2kpl, J:n äiti ja isäpuoli, J:n isä ja äitipuoli, J:n sisarukset, J:n mummo + tietenkin sit lapsen kummit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuu vaan <3 :P Oon iha varma et noit kaikkii jää ja et meil liikaa kaikkee ku vaan 11 ihmistä syömäs nii saadaa antin kaa syödä niit viel monta päivää. Jos olis kesä nii juhlat vois pitää vaikka ulkona nii olis enemmä tilaa. Asutteko muute J:n kaa rivitalos vai kerrostalos? xD kuvittelen aina et asut siin mun serkun lähel rivitalos xD en tiiä miks mut kuvittelen niiin :D

   Poista
  2. Joo varmasti jää yli. :D Meilläkin aina kaikissa ylppäreissä ja häissä yms on jääny ihan sikana yli kaikkia herkkuja! Me asutaan kerrostalo kolmiossa siinä Lidlin lähellä, tiiät varmaan missä täällä on Lidli? :D Mä muuten näin sun serkun(tai no en tiiä kuka niistä on sun serkku:D) ja sen lapsen ja sen niiden koiran joskus viime viikolla :)

   Poista
  3. Jep tiedän lidlin x) just se niitte lapsien äiti on mun serkku! :)

   Poista
 3. voi apua miten söpö pikkuinen! c: hassu, kun yrittää potkia itseään eteenpäin :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi3.10.12

  Tee lisäksi voileipiä, niin on suolaisissakin vaihtoehto! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kattoo mitä tehdäänn ku huomen kauppaan :)

   Poista
 5. Anonyymi3.10.12

  komppaan anonyymia.

  Turha vanhemmillenne on olla ärtynyt.
  He vain haluavat auttaa.

  HE tietävät millaista on olla hoitaa vauvaa.
  Teitä he ovat hoitaneet ja kasvattaneet!

  He tietävät kuinka kiire tulee ja on vaikeaa kun pitää valmistella ja samalla hoitaa vauvaa.

  Pyydän, vanhempanne haluavat vain parasta teille!
  Joten ei ole häpeä pyytää apua.

  Ja voittehan aina pyytää että tekevät juuri sellaisia keksejä/kakkuja tms. mitä TE haluatte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi3.10.12

   Heli itse päättää kuka järjestää juhlat; jos hän itse tahtoo juhlat Antin kanssa järjestää ja ehtii ja jaksaa, ni mikäs siinä sitten. Jos itsellä ois lapsi niin haluaisin itse järjestää juhlan.

   Poista
  2. Anonyymi3.10.12

   Kyllä minä sen ymmärrän, mutta ei ole kuitenkaan tarvetta ärtyä jos he haluavat auttaa.

   Poista
  3. Anonyymi3.10.12

   Ole nyt vain iloinen siitä, että A:n sukulaiset haluavat auttaa. On paljon isoäitejä ja isoisiä, jotka eivät välitä lapsenlapsistaan.
   Ja sitten: Mun äidille ei koskaan kelvannut mikään, mitä isäni äiti oli tehnyt tai olisi halunnut tehdä. Meille lapsille jäi traumat, kun ei saatu olla tekemisissäkään isämme vanhempien kanssa. Ja siitä myös, että äiti suhtautui niin vihamielisesti niihin ihmisiin, jotka olivat toiset isovanhemmistamme. En tarkoita, että sinä olisit samanlainen. Mutta särähti ikävästi korvaani (tai silmääni!) ja ajattelin tuoda julki kokemukseni.

   Poista
  4. Ei ne tiedä, että en halua apua, koska en sano ääneen mitä ajattelen. Enkä ole ärtynyt. Olisin vaan halunnut itse tehdä kaiken.
   Antin äiti soitti mulle tänään ja sanoi, että tuo kahvikuppeja meille vaikka olisin itse halunut ostaa meille omat uudet kupit, mutta se toi ne jo äsken tänne :D
   Mun äiti on aina tehnyt kaiken itse esim mun synttäreille silloin kun olin pieni se teki kaikki kakut, kattaukset ja koristelut yksin eikä sen äiti koskaan sitä auttanut.
   Ei munkaan äiti mua auta, mutta voi vaikka soittaa äidilleni ja kysyä neuvoja tai pyytää apua esim, että miten se tekee herkullisen täytekakun.
   Kyllä ehdin hyvin tekemään kakut ja kaikki. Antti hoitaa vauvaa silloin kun mä teen ja mä hoidan vauvaa silloin kun antti tekee mustikkapiirakan.

   Poista
  5. ''Teitä he ovat hoitaneet ja kasvatteneet'' Antin porukat eivät kylläkään ole kasvattaneet minua. Puhuin postauksessa koko ajan antin vanhemmista enkä kertaakaan omista vanhemmistani. Mun äidiltä pyydän apua kun tarviin, harvoin pyydän apua ja antin äiti taas antaa liikaa apua ilman yhtäkään pyyntöä

   Poista
 6. Olenpa taas jäänyt pahasti jälkeen elämästäsi! Myöhäiset onnittelut sinulle ja Antille, olette todella onnenne ansainneet! =) Vanhemmat haluaa yleensä mennä niiden perinteiden mukaan, jotka on itse kokeneet "hyviksi" vaikka ei niiden perinteiden poissaolo sinäsä vaikuta yhtään mihinkään. (niinkuin esim. tuo kastemekko) Mutta toivon, että ehditte myös nauttia noista juhlista eikä niistä tule turhaa stressiä. Vauvalle se tärkein asia on kuitenkin rakastava perhe ja turvallinen koti eivätkä juhlat. =) Onnea vielä kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos x) ei stressaa yhtää ku oon miettiny valmiiks kaiken, nyt 2 yötä viel juhliin ja tänää päiväl mennää koko perhe prismaan ja mul on ostoslista mukana ja kerätää kärryy kaikki tarvittava: kaks pakasteallasherkkuu ne on nopee tehä la-aamuna, sit pitää ite tehä kuivakakku, täytekakku ja mustikkapiirakka nii ei stressiä x) sit pitää viel kattaa pöytä, pääsen pitkästä aikaa tekee tarjoilijan töitä! Jeejee xD servettien taittoa, pöytäliinan laittoa, kynttilöiden sytyttelyä jne.. :D ja joo jep ei vauva ymmärrä koko juhlista mitään xD se ei saa edes syödä herkkuja vaan joutuu tyytymään mun tissimaitoon :P Kiitos :)

   Poista
 7. Kiva toi viimenen kuva, vauva näyttää niin rennolta :D

  VastaaPoista
 8. Juhlien tarjottavat kuulostaa herkullisilta :D
  Ite tykkään siilihiuksista, tai ennen pidin sellaisista normi miesten hiuksista, muttakun ekan kerran ajettiin kihlatulle milli siili niin tykkäsin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :P Nam
   Antti näyttää ihan oudolta ku katon sitä :D mut noihin pitää tottuuu :D On noi ihan siistit ja kasvot tulee ainaki esiin :)

   Poista
 9. Anonyymi3.10.12

  ihana Puppa <3 hauskoja nimiäisiä!

  VastaaPoista
 10. Vaikka on pieni vauva niin varmasti pystytte järjestämään nuo juhlat itse. En ymmärrä noit anonyymejä...ihanku se ois joku syy et ku on vauva ni ei pysty tekemään mitään.
  Meillä oli ristiäiset ja olin hyvin tarkka siinä, että asiat meni siellä niiku ite halusin!
  Ja perinteiden "rikkomisessa" ei oo mitään pahaa. Iha hyvä, että me nuoret muutetaan näitä vanhoja tapoja. Nyt ei eletä enää 80-luvulla :D hah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pystynhän nytki vastaan kommiin ja kirjotteleen blogii. Nii miks en pystyis leipoon, siivoon ja järjesteleen juhlii :D
   Jep!!! :)

   Poista
  2. Anonyymi3.10.12

   ei kukaan epäilekään ettetkö voisi tehdä.
   Mutta voisit osoittaa vähän kiitosta edes, että he yrittävät auttaa.
   He haluavat vain helpottaa oloasi.
   Eivät he pahaa tarkoita.

   Poista
  3. Mähän otin niiden avun vastaan ja osoitan kiitosta. Joka viikko käydään niillä kylässä ja soitellaan päivittäin. Miten pitää kiitosta sun mielestä osoittaa? Ai pukemalla vauvalle kastemekko, koska antin porukat haluaa xD En sitten jatkossa sano tänne blogiin omaa mielipidettä ku heti tullaan valittaan

   Poista
 11. Anonyymi3.10.12

  Itse en tykkää valmis pasteijoista yhtään, ne on jotenkin todella rasvaisia :o Riisipiirakat taas on hyviä :)

  Minkälaiset vaatteet vauvalla tulee olemaan nimiäisissä? :)

  -Lunakuu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään tykkää kauheasti valmis pasteijoista, mut vieraat varmaan tykkää :D Riisipiirakka ja munavoi oiii omnomnom!! :P

   Harmaat housut, valkoinen paita ja sit ostan jos löydän niin mini kravatin :DD <3

   Poista
 12. Anonyymi3.10.12

  sitä osaa arvostaa vanhempiaan vasta kun he ovat poissa.

  nimim. vanhempansa menettänyt nuori

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä arvostan vanhempiani ja Antin vanhempia myös <3 Enkö saa itse järjestää poikani juhlia vaan pitääkö mun muka tehdä niin kuin antin äiti tahtoo? Mua ärsyttää tuputtaminen, paapominen ja neuvominen. Nii miten se liittyy arvostamiseen??

   Poista
 13. Anonyymi3.10.12

  Nojaa oon vähän eri mieltä.. uskon että monet vanhemmat tahtovat auttaa mutta samalla he myös tuputtavat omia mielipiteitään ja "oikeita" tapojaan hoitaa asiat. En usko että he aina haluavat vain helpottaa asioita vaan he jotenkin eivät pysty pitämään näppejään kurissa ja ymmärrä että nuoripari haluaisi itse päättää asioistaan. Olen itse kiitollinen että oon saanut paljon apua omilta vanhemmiltani ja he aina kysyvät tarvitsenko apua ja neuvovat, mutta yleensä vain silloin kun kysyn neuvoja. Jos sanon että haluan hoitaa asiat itse niin he kunnioittavat sitä.

  Joten hyvä heli kun pidät pääsi koska tällä hetkellä sinä ja antti päätätte miten vauvaanne koskevat asiat hoidetaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä sun kanssa :) Mun äiti auttaa mua jos pyydän apua, mut harvoin pyydän ja antin äiti antaa apua ilman pyyntöä xD

   Poista
 14. Kirjoita kuule mitä haluat :) Tää on sun blogis,aina on jollai ihmeellisiä omia mielipiteitää :D Mä voin sanoo jo nyt,että en ikinä kastais mun omaa lasta jos sellaisen saisin.. Mä sain ite päättää 15-vuotiaana,että kastetaanko mut vai ei ja halusin,koska halusin päästä riparille ja konffiksee:P Mun mielestä toi,että kuuluuko kirkkoo vai ei niin on tavallaa jokaisen oma asia ja sen voi sitte päättää ku on siihe valmis :)

  VastaaPoista
 15. Anonyymi4.10.12

  Tekopyhää paskaa "voisit edes vähän arvostaa" :D Kai nyt jokaiset vanhemmat haluavat tehdä lapsensa nimiäisistä/ristiäisistä omannäköiset.. Ja ois aika tylsä blogi jos ei ikinä kertois omia mielipiteitä ja tuntemuksiaan ja ajattelisi aina mitä muut tästä ajattelee jne.. Kaikkia ei voi miellyttää, välillä pitää miettiä omaa etuaan.

  Sori. Pisti ärsyttämään. :D

  VastaaPoista
 16. Anonyymi4.10.12

  Ehkä se on Antin äiti joka tuolla kirjottelee xD

  VastaaPoista
 17. Mä ymmärrän sua kyllä paremmin kuin hyvin tässä asiassa! Itselläni ei ole lapsia (toivottavasti lähitulevaisuudessa on <3), mutta koen usein olevani samassa tilanteessa kuin sinä, oman anoppini kanssa.

  On hienoa saada neuvoja ja arvostan todella paljon appivanhempiani ja omia vanhempiani. Jossain kohtaa silti olisi kiva päättää itse asioista ja KYSYÄ apua sitten, JOS sitä tarvitsee.

  Itse koin anoppini hieman turhan tungettelevaksi kihlajaisten ja häiden järjestelemisessä. Oma äitini oli sitä mieltä, että häiden pitää näyttää morsiusparilta itseltään, eli morsiuspari päättää kaiken (tietenkin budjetin rajoissa). Mutta toki silti halusimme muiltakin mielipiteitä ja neuvoja. Esimerkiksi oma äitini vaikutti paljon hääpukuni valintaan, koska luotan paljon hänen makuunsa ja halusin, että äitini päättää puvusta kanssani. Anoppi kuitenkin oli jo päättänyt, millaiset häät meillä tulisi olla, eikä säästellyt sanoja. Jälkikäteen jotkin asiat ehkä jäivät hieman harmittamaan omissa häissäni, ja ne asiat olivat juurikin niitä, mihin annoin anopin liikaa puuttua.

  Anopillani ei ole kovin hyvät välit mieheni veljen vaimoon, koska on puuttunut liikaa heidän lasten kasvatukseen. Minulla on anoppiini vieläkin todella hyvät välit, koska olen itse niin periksiantava, että anoppi saa usein tahtonsa läpi, enkä koskaan huomauttele asiasta. En silti sano, etteikö ole ärsyttävää, kun anopilla on mielipide jokaikisen tavarankin ostoon, mm. pesukoneen ostoon ja tietokonetuolin ostoon. Mieheni kyllä onneksi välillä muistuttaa äitiään, että tämä on meidän elämä.

  Joillain ihmisillä on vanhvat mielipiteet ja he vain eivät osaa astua sivuun ja ajatella, että nyt on toisen vuoro tehdä itse. Tottakai he ajattelevat lapsiensa parasta, mutta se ei kuitenkaan oikeuta elämään lastensa elämää heidän puolestaan. Ymmärrän, että anoppini on elänyt aikoina, jolloin oli todella tiukkaa rahasta, ja siksi puuttuu paljon ostoksiimme. Hänen tulisi kuitenkin ymmärtää, että olemme kyllä punninneet itse ostoksen tarkkaan ja teemme omat virheemme elämässämme ja opimme niistä.

  Hienoa kuitenkin, että otat Antin vanhemmat huomioon ja keksit heille jotain puuhaa, etteivät kuitenkaan tunne oloaan ulkopuoliseksi :)

  Mutta oikeastaan se asia, mitä tulin tänne kirjoittamaan, oli uteliaisuus sitä kohtaan, että miksi ette ottaneet lapsillenne kummeja? :) En siis kritisoi asiaa mitenkään! Omassa suvussa vaan kirkkoon kuulumattomillakin on siviilikummit. Eli siis kummit, jotka eivät kasvata uskonnollisesti, vaan ovat vaan lapsille tärkeitä ihmisiä ja ovat lapsen tukena asioissa, varsinkin jos vanhemmille sattuu jotain yms..ja toki muistavat lasta juhlapäivinä.

  VastaaPoista
 18. Huh, sori mikä sepustus tuli :DD Oli vaan niin itseä koskettava asia :D

  VastaaPoista
 19. Anonyymi4.10.12

  Silloin kun oli meidän tyttären ristiäiset, halusin tehdä kaikki tarjoulut itse! :)
  Apua otis vastaan juuri astioiden ja koristeluiden suhteen koska juhlat piti pitää muualla väkimäärän takia. Minusta ruokien valmistus oli helppoa siitä huolimatta että mies oli töissä illat ja vauva oli pieni! Aina leipomusten kimppuun kun vauva nukkui :D ja muutenkin kun on just niin pieni vielä että sitteriin vaan kattelemaan äidin touhuja ku ei vielä pääse liikkumaan niin ei tarvii paljoa perään katsella, niinkuin nyt kun liikkuu jo kovasti ja tunkee itsensä joka koloon! :) Kukin tavallaan, ei siitä tarvitse Kenenkään vetää hernettä nenään! ;) hyviä nimiäisiä teille ja TEIDÄN vauvalle :)

  VastaaPoista
 20. Heh. Hyvä vaan, että pidät pääsi ja teet itse asiat. Nim. järjestettiin pojan ristiäiset anoppilassa ja en saanut päättää oikeastaan mitään. Mun tuomat kukatkin oli kuulemma rumemmat kuin anopin ja kastemaljaakan en meinannut saada päättää. Kaduttaa nyt etten tiukemmin tuonut omia mielipiteitäni esille, koska ristiäiset ei olleet yhtään mun tyyliset :-/ Toivottavasti teillä on kivat nimiäiset!

  VastaaPoista
 21. Anonyymi4.10.12

  Olen vasta alkanut seuraamaan blogiasi ja tykkään siitä paljon, kiitos! Kommentoin ensimmäistä kertaa koska alkoi ärsyttämään niin paljon. Ymmärrän tietenkin appivanhempiesi kannan asiaan, mutta itse olen sitä mieltä, että jos haluaa, niin täytyy saada mahdollisuus järjestää kaikki itse. He ovat joskus saaneet järjestää oman/omien lapsen/lapsien kanssa ja nyt on sinun vuorosi. Eikä arvostus liity tähän asiaan millään tavalla. Rakastan suuresti omaa anoppiani, mutta haluaisin kuitenkin järjestää juhlani itse puolisoni kanssa. Onnea juhliin, jännityksellä odotellaan poitsu L:n nimeä! :)

  VastaaPoista
 22. Anonyymi4.10.12

  Herkkusuunnitelmat kuulostaa hyvältä, ja uskon myös että antille sopii tuo siili :) ainakin takaapäin näyttää sopivan ;D mun mielestä miehille sopii kumpikin, se riippuu niin kantajasta, kumpi sitten on parempi :) pitkät rastat on tosi hienoja, mut näkyy niitä kamaliakin :) mun miehellä on siili, ja hänelle se sopii mun mielestä paremmin :)

  mutta, asiasta toiseen.. voitko joskus tehdä videopostauksen? olis kiva kuulla sun ääni xD

  ja muuten, noin sen pitääkin mennä, että järjestätte juuri semmoset nimiäiset kuin itse parhaaksi näätte :) me ei myös kuuluta avopuolison kanssa kirkkoon, ja jos joskus lapsi saadaan, niin varmaan hyvin pienimuotoset ja rauhalliset nimiäiset järjestetään - inhoan turhaa hössötystä :) ihanaa syksyä teille <3

  t.maria

  VastaaPoista
 23. Suolaiset ja mustikkapiirakka kuulostaa herkulliselta! Itsekään en välitä S-kekseistä. :P

  Eihän apua tarvi ottaa vastaan jos ei halua, saat järjestää ihan itse jos niin haluat, eikä kenelläkään ole siihen suun koputtamista, mutta jos se ei kuitenkaan se maailman tärkein asia niin ihan hyvillä mielin voi antaa sukulaistenkin auttaa edes vähän, se lienee heille tärkeää. :)

  Itse suosin miehillä hiuksettomuutta, jostain syystä se vain vetoaa. <3 Jos mies haluaa pitää tukkaa niin sit se sais olla pitkä.. eli en välitä välimuodoista ja sellainen perus miesten tukka on ihan tyhmä. Onneks hiukset ei kuitenkaan ole se tärkein asia. :D

  VastaaPoista
 24. mä rakastan miehiä joilla on siili ::DD haha

  VastaaPoista