20.12.2012

30 day picture challenge / Day 9

9. A photo of your family 
Meidän pieni perhe♥

Tämä äidinrakkaus on niin ihmeellistä! Omaa lasta rakastaa niin paljon ettei sanat riitä.
Sitä voisi verrata vaikka siihen kun rakastuin Anttiin. Perhosia lenteli vatsassa. Ei sitä voikkaan verrata siihen. Nyt on lentoliskoja liitelemässä, koska rakastan Lukasta niin paljon! Voisin tatuoida hänen nimensä kehooni. (En vaan ole vieläkään saanut aikaiseksi painaa sitä jalanjälkeä -.-) Raskastan Lukasta enemmän kuin mitään muuta. Haluan elää hetkessä ja nauttia. Minulla on ihan valtava onnentunne. Mulla oli valtava onnentunne kun kannoin Lukasta sylissäni. Hän piti minun peukalosta kiinni, oli aivan rauhallinen ja tyytyväinen siinä sylissä. Lukas rauhoittuu parhaiten minun lähellä, minun lauluuni ja minun ääneeni. Lukas tuijottaa ja tunnistaa minun kasvoni kaikista ihmisistä ensimmäisenä. Lukas haistaa minun maidon ja tietää, että minä anna hänelle ruokaa.

''Maitoa! Hyvää maitoa. Äiti antaa Lukakselle maitoa! Hyvää, terveellistä. Lukas tykkää maidosta!'
Välillä kun riisun rintsikoita ja Lukas odottaa jo ruokaa niin lausun tämän lauseen. 
Siinä on se tietty sävel ja Ilari-eno nauraa minulle kun kuulee sen :D

Viime postaukseen anonyymi kommentoi: Moii! :) Olisko mahdollista, että tekisit postauksen siitä,
 miten lapsen saaminen on vaikuttanut parisuhteeseen. (Onko paljon hellyyttä yms vielä)?

 Vastaan, että kyllä on vaikuttanut. Eikä ole enää hellyyttä niin paljoa kuin ennen. Välillä mietin, 
että miten illat ennen Lukaksen syntymää oikeasti kuluivatkaan? Minulla on välillä ikävä Puppea. Lukaksen synnyttyä meillä ei ole enää ollut kunnolla kahdenkeskeistä aikaa. Antti puhui viime yönä unissaan: ''Heli, Heli!'' Onkohan sillä ikävä mua kun huusi nimeäni unissaa? xD Nykyään mkäydään kylässä, nauretaan, syödään, katsellaan tv:tä, käydään kaupassa jne. Lukas aina mukana. Ollaan vain pari kertaa oltu kaupassa kahdestaan. Lukas on ollut sillä aikaa hoidossa mummopapassa. Jos me hierotaan toistemme hartioita niin Lukas aina keskeyttää meidät. Parisuhde jää väkisin vähemmälle, kun vauva syntyy. Tämä on ihan normaalia ja me tiedemme sen. Välillä me kinastellaan ja huudetaan, mutta sekin on ihan normaalia. Suukko silloin
 tällöin keskellä arkea ja pieni halaus antaa minulle voimaa♥ Tiedämme, että joskus on enempi 
aikaa kahden ja vanhana saamme tuijotella toistemme ryppyisiä naamoja :D <3

Kohta Antti tulee kotiin. Kysyn siltä sitten, että muistaako se sen kun huusi yöllä minun nimeä.
Tiedän jo, että ei muista. Ei se koskaan muista unissaan puhumisiaan :D

Onko lapsensaaminen vaikuttanut teidän parisuhteeseen?

27 kommenttia:

 1. Mä sanon kans usein Hennille, että ''Henni saa hyvää maitoa, Hennin mielestä äitin vieressä syöminen on ihanaa'' yms :D haha, luulin et oon ainoa joka höpöttelee tommosia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha sanoin just äsken ku imetin :D

   Poista
 2. Meillä vaikutti niin että riidellään enemmän mutta kyllä me hellyyttä osoitetaan silti kuin vasta rakastuneet edelleen. :D <3 Ollaan mun mielestä ainut pariskunta meidän kaveripiirissä, jotka on toistensa parhaat kaverit sekä se "paras" pariskunta, en osaa selittää miten mut siis sillai et osataan antaa toisen olla, eikä aina roikuta kiinni toisissa mut silti aina kaveriporukassakin jos vierekkäin istutaan niin halaillaan. :D Ja vasta lehdessä luki jotain ärsyttävistä pariskunnista, niin julkiset hellyyden osoitukset on ärsyttäviä kuulemma mut miksi sitä pitäisi piilotella jos toista rakastaa ja haluaa lähellä olla :)
  Voin vaan lyhyesti sanoa, että oon löytänyt sen sielunkumppanin itselleni, jonka kanssa haluan koko loppuelämäni olla. :D Kunnon clishé (jos se noin ees kirjotetaan:DDD).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me riideltiin sillon ku olin sairaanlaiha niin enemmän ku nyt :D Mut nyt me ei enää tehdä silleen oikein mitään enää KAKSIN yhdessä :/ Ku Lukas tosta kasvaa nii me mennää leffaa tai syömää tai jotain nii ku ennenki :)
   Me ei enää roikuta toisissamme kiinni :D Enne kyl xDDDDD
   Joskus ku olin raskaana niin Antti otti mun kädestä kiinni kadul nii mua vaan alko naurattaa ku en osaa enää kävellä sen kaa käsikädessä :DD Mäki haluun olla aina Antin kanssa, ollaa oltu yhdessä nyt 4vuotta, 5 kuukautta, 1 viikko ja 5 päivää xDD <33
   Kauan te ootte ollu yhdessä? :)

   Poista
 3. Anonyymi20.12.12

  ihana kuva teidän perheestä <3 ! tulin jotenki niin onnelliseksi sun puolesta että olet saanut tämän kaiken varsinki ku oot kokenu rankkoja asioita :( ansaitset tän kaiken onnellisuuden <3 toivon itsekkin että saan jossain vaiheessa oman perheen että saisin kokea äidinrakkautta :)
  -kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanista sanoista<33
   Äidinrakkaus on niin ihmeellistä x)<3

   Poista
 4. Anonyymi20.12.12

  Eräs viisas nainen kerran sanoi, että kun vauva syntyy niin vanhemilla on oikeus olla edelleen ykkösiä toisilleen ja se on jopa suotavaa. Tämä nimittäin on sellainen voimavara perheessä että se takaa lapselle onnellisen, rakastavan ja kestävän perhe-elämän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mul menee kyl Lukas Antin edelle. Jos Lukaksella on nälkä niin syötän sen enne ku meen hakee kaupasta Antille ruokaa xD
   Kyl me ollaan onnellisia vanhempia Lukakselle :)<3 Me vaan ei voida tehdä Antin kanssa mitään ilman Lukasta, koska se syö vaan mun maitoa jne..

   Poista
 5. Anonyymi20.12.12

  Voimia sulle ja Antille teidän suhteeseen! :) Ootte niin hyvä pari ja toivon teille kaikkea hyvää. Kyllä se parisuhteen romantiikka ja kunnon läheisyys tulee takaisin kun Lukas vähän kasvaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) sinullekin kaikkea hyvää<3

   Poista
 6. Anonyymi20.12.12

  Voi kun hellyttävästi kirjoitit !! Huomaa tosiaan, että rakkautta ei puutu Lukakselta<3

  VastaaPoista
 7. Anonyymi21.12.12

  Heippa! Ei saisi varmaan menneitä kaivella, mutta olen jo jonkin aikaa miettinyt miten sinun ja omien vanhempiesi suhde on kehittynyt kun paranit syömishäiriöstä? Muistaakseni tappelit varsinkin isäsi kanssa kamalasti eikä hänenkään syömistottmuksensa vaikuttaneet kovin normaaleilta vaan päinvastoin lietsoivat myös sinun sh:tasi? Että oletteko koskaan puhuneet asioita selviksi, vai onko menneet vain hiljalleen unohtuneet taka-alalle? Anteeksi, jos oli liian henkilökohtainen kysymys, mutta on vain jotenkin jäänyt vaivaamaan kun sain sellaisen käsityksen, että perhesuhteesi olivat ennen aika monimutkaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Ei ne nyt nii monimutkaiset olleet vaan ku olin sairas nii kaikki oli surullisii ja siit synty riitaa ku en syöny. Oon käyny nyt viikon sisäl 4 kertaa Lukaksen kaa mun porukoilla kylässä xD Hyvät välit meil on :) Mut mun iskä vaan on sellanen terveysintoilija :D Viimeks ku olin siel nii se ihmetteli ku söin 4 leipää putkeen ja tunnin päästä hain lisää :D Sit vaan selitin sille et mul on koko ajan kauhee nälkä ku imetän ::::P

   Poista
 8. Anonyymi21.12.12

  Mua taas kiinnostais tietää miten syömishäiriöstä parantuminen on vaikuttanut teidän parisuhteeseen ja ylipäätään sun kiinnostukseen vastakkaiseen sukupuoleen? Oisin iloinen jos vastaisit edes ihan lyhyesti (ei tartte mitään henkilökohtaisia selitellä xD). Oon ite parantunut hiljattain anoreksiasta ja musta tuntuu tosi oudolta kun saatan ihastua töissä kassalla ollessani kaksikertaa itseäni vanhempiin miesasiakkaisiin :/ oon vähän sekasin kun en ikinä ihastunut kehenkään silloin kun olin vielä huonossa kunnossa :/ toisaalta ei mua tää haittaakaan :) tää on vaan outoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mua kiinnosta muut miehet, mut saatan joskus vaan katsoo et esim toi vastaantuleva random mies on hyvännäköinen. Mut siis tunteet Anttiin on voimistuneet ku jos vertaa vuotta 2011. Sillo 2011 kevääl-kesäl mua ei kiinnostanu läheisyys yhtään, ei tippaakaan. Antti olis halunu halii jne mut mä olin iha kiukku ku olin syömättä aina sen 24h elin jossain kuplassa. Nyt mä taas voisin halii ja olla kainalossa melkee koko ajan x)

   Poista
 9. Ihan samanlaisia tunteita on kyllä mulla Jasperia kohtaan ja se on kyllä tärkeintä maailmassa <3 Vauvan tulo vaikutti kyllä hyvällä tavalla parisuhteeseen, oikeestaan mun raskaus melkein pelasti mun ja Jeren suhteen, sillä meillä oli paljon riitoja ennen sitä ja muutenkin meni huonommin, sitten kun tulin raskaaksi niin kaikki muuttui kertaheitolla ja olen ikionnellinen siitä että olen saanut maailman ihanimman pojan <3 Parempaa ei vois toivoa! :) Ihana postaus <3

  VastaaPoista
 10. Niin ja lisään vielä että kyllä teillä nyt pitäs enempi sitä aikaa jäädä toisillenne kun vauveli nukkuu vielä paljon! Oottakaapa vaan kun se ei nuku kuin yhdet päikkärit ja riehuu ympäri asuntoa päivät niin sitten sitä aikaa on vielä vähemmän, mutta kun lapsi kasvaa niin hoitoonkin on helpompi laittaa vaikka pariksi tunniksi niin saa käytyä yhdessä esim. leffassa jne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Lukas nuku päivällä paljoo :D Nyt se on nukkunu aina yöllä 12 tunnin unet ja heränny pari kerta syömään :DD Päivisin se on oikeestaan koko ajan hereillä. Tänää nukahti autos 10 minuutiks ja sit nukku yhet 30 min päikkärit xDD

   Se on totta et isompana sen voi laittaa hoitoon :)

   Poista
 11. Anonyymi21.12.12

  Kiitos kun toteutit tän postauksen! :) vissiin luonnollista että aluks suhde "hiljenee" kun vauva syntyy, mutta pikkuhiljaa se siitä taas elpyy <3 olettehan muutakin kuin äiti ja isä!

  ihanaa joulua teidän perheelle! <3

  VastaaPoista
 12. Me ollaan oltu yhdessä H:n kanssa 1 vuoden, 10 kuukautta ja 1 viikko! :D <3

  VastaaPoista
 13. Anonyymi21.12.12

  Moikka! Meillä lapsi nyt 4v ja toinen tuloillaan. Parisuhde on lapsen syntymän jälkeen muuttunut siten, että yhteistä, kahdenkeskistä aikaa on vähemmän ja samoin myös läheisyyttä. Toisaalta kuitenkin osataan ottaa ilo irti niistä harvoista hetkistä kun ollaan ihan kahden, ja taas toisaalta kahdenkeskisen ajan ja läheisyyden tarve on vähentynyt siitä ajasta kun lasta ei vielä ollut. :) En koe tätä mitenkään surullisena juttuna, edelleen nautitaan toistemme seurasta ja läheisyysestä, läheisyys on myös jollain tavoin syvempää kuin ennen. Lapsen myötä meiän yhtenäisyydentunne lujittui entisestään. :) Samana on säilynyt muun muassa se, että tehdään paljon asioita yhdessä ja nautitaan pitkälti samoista asioista, me viihdytään yhdessä koko perheenä ja on ihanaa tehdä asioita koko perheen voimin. Rakkauden määrä ei ole ainakaan vähentynyt. :)

  t. Minni

  VastaaPoista
 14. Me riideltiin ennen raskautta (kun söin vielä e-pillereitä) ihan kauheesti, oikeestaan joka päivä. Kun pillerit loppu ja tulin raskaaks, meijän suhde parani heti huimasti ja riidat loppu. Milman syntymän jälkeinen kuukausi oli aika rankkaa aikaa molemmille kun tuli iso elämänmuutos, mutta sen jälkeen kaikki on mennyt tosi hyvin ja leppoisasti, eikä riidellä oikeestaan koskaan :) Läheisyyttäkin on ihan mukavasti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siks lopetin kans pillerit ku mietin sillon et ne vaikuttaa siihen ku olin kiukkunen!
   Hyvä et teil on nyt leppoisaa, ihanaa eikä riitojakaan :) <3

   Poista