7.12.2012

Wii U

Lukas on hirveen kova poika puhumaan! ♥ :D
Osa varmasti huomasikin ylös ilmestyneet uudet Lukas- ja Heli-sivut.
Jos haluatte niin keksikää vaan Heli-sivuun lisää perustietoja. 
Nyt siellä on ammatti, lempiruoka.. Mun aivot eivät keksineet enempää :D Eli jos keksitte jotain perustietoja lisää nii ehdottakaa vaan. Mielelläni teen siitä pidemmän :)
xD
Antin tekemä perjantain ruoka! Tekeekö teidän perheessä nainen vai mies ruuan?
Nyt me aletaan pelaamaan uutta Wii U -pelikonsolia!
Hyvää viikonloppua ♥

19 kommenttia:

 1. Meillä tekee molemmat vuorotellen tai milloin jompikumpi ehtii :)Alko tekee mieli heti wokkia ku näin ton kuvan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meil tekee Antti 80% ja mä 20% xD
   Söin sitä kaks lautasellista ja nyt ähky :D

   Poista
 2. Voi kun oot kauniina ! ♥ Ja Lukaksella ihana puhetulva;)

  Mä muistan kun joskus kirjotettiin siskon kanssa isin lumisen rekan kylkeen jotain , ja se suuttu siitä kun jotkun pienet hiekanjyväset siinä naarmutti sitä pintaa:DD mut se oli semmosta "ei satanutta" tosin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) <3 Joo se on alkanu nyt puhuun 24/7 xD Antti sano et miten se kestää kahta papupataa :DD

   Hahaha xDD

   Poista
 3. Anonyymi7.12.12

  Uuuuuuu sexy mama! :D:D

  VastaaPoista
 4. Meilläkin tekee molemmat!
  Ja vuorotellen yleensä saadaan aina kokkausintoilu-kohtauksia, mä en kyllä tee ihan niin "hienoja" juttuja kun toi miespuolinen vaan perus kotiruokia/leipomisia. Viime gourmet-ruoka kokeilu tais ollakkin borch-keitto :D
  Mutta oon mäkin kyllä onnekas (niinkuin sinäkin!!) kun on tommonen hyvä ja hyvin kokkaileva mies ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on kyl ihanaa! ;DD
   Antti melkee aina tekee ruuan, mut mä välil sanon et mitä sen pitää tehä :D
   En oo kai koskaan maistanu borch-keittoo? xP

   Poista
 5. PS. sulle sopii punanen väri toosi hyvin!! :)

  VastaaPoista
 6. Meillä mies kun on käyny catering-alan niin tekee todella paljon parempaa ruokaa ku mä :D Tosin eipä oo ainakaa myöntäny ettei oo tykänny mun tekemistä mut ite en oo ainakaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi nami :) Antti meinas muute joskus mennä catering-alalle

   Poista
 7. Anonyymi7.12.12

  ihana heli !! tosi kauniss <3

  VastaaPoista
 8. oot kaunis, siis ihan hehkuva tos vikas kuvassa :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi8.12.12

  Vau, oot uskomattoman kaunis! :)

  Mä asun yksin, eli siis teen yksin ruoan. Oon vaan niin laiska että teen yleensä vaan valmisruokia! :D Nyt kun oon raskaana niin oon alkanu panikoimaan huonosta ruokavaliosta ja oon päättäny ryhdistäytyä!
  Hei muuten, kun olit raskaana niin joitko kahvia minkä verran vaiko ollenkaan? Oon tosi kahviriippuvainen ja mietin paljonko sitä uskaltaa juoda ettei siitä ole mitään haittaa? Oon alkanu tekee sillee että laitan puruja vaan tooosi vähän, eli aika laihaa kahvia tulee. Sit oon miettiny jos ostais kofeiinitonta kahvia, niin vois se maun takia juoda.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl mäki välil syön valmisruokia. Thai cubet on mun lemppareit valmisruuista x) Mul ei tehny raskaana kahvia kauheasti mieli mut aamukahvi oli/on aina pakko, et herään xD Join raskaana aina yhden kupillisen, joskus kaksi, harvoin kolme xD nyt juon kahvii taas paljon, hups eilenki join 5 kuppii joskus join töis 8 kuppii joka pvä xDD oon kans kahviriippuvainen, pää tulee kipeeks jos ei saa xD

   Poista
 10. Anonyymi18.12.12

  Onpa herkullisen näköistä vokkia! Muistatko vielä mitä kaikkea siinä on? :)

  VastaaPoista