12.1.2013

Sylvesterillä

Oltiin eilen kylässä Syltyllä ja Suvilla.
Kaverukset.
Hihi♥

Lukas koitti ensimmäistä kertaa eläessään Bumboa ja hyppykeinua.
Hauskaa.
Suvi antoi Sylvesterille pieniksi jääneitä vaatteita Lukakselle. 
Lukaksella on juuri tällä hetkellä yllään tuo valkomustapunakeltavihreä raitainen body. Kiitos Suvi ♥

14 kommenttia:

 1. Anonyymi12.1.13

  Toi sylvester näyttää ihan siltä animaatio sylvester kissalta. Osuva nimi :D söpöjä poikia molemmat, lukas ja sylvester ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä ei näytä. Ihana nimi kyllä (rakastan erikoisia nimiä) ja suloiset pikku kaverukset ::) <3

   Poista
 2. Anonyymi12.1.13

  oli kivan kun kävitte! :) hyvä jos vaatteet on mieluisat, et tulee käyttöön! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kivaa<3 Ihanii vaatteita, tulee käyttöön<3

   Poista
 3. Anonyymi12.1.13

  Ihana lukas :) en haluu arvostella, mutta ei kannata noin nuorta laittaa vielä hyppykeinuun. Meilläkin on keinu hommattu ja tuttu fysioterapeutti sanoi, että kannattaa käyttää vasta kun lapsi on yli 6 kk. Sillä silloin vasta jaksaa pitää selkää suorassa :) mutta tuskinpa nyt yhdestä kerrasta haittaa oli! Lukas on kyllä suloinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin silon ku kirjotin tätä et hyppykeinusta tullaan sanomaan. Ei mitään haittaa tapahdu jos on hetken siinä. Meillä ei ole keinua hommattu enkä usko et hommataan..
   Kiitos :)

   Poista
 4. Anonyymi12.1.13

  Mäkään en halua arvostella, mutta serkkuni lapselle tuli pahat selkävaivat, koska laitettiin liian nuorena hyppykeinuun ja lisäksi kävelemään opetellessa käveli vain varpaillaan. Nyt jo 5 vuotias tyttö kävelee yhä vain varpaillaan.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sillon tulee niitä selkävammoja jos on kymmeniä minuutteja päivässä siinä ja niin korkeella et yltää vaan varpaat maahan, mut ei tosiaan oo mitään haittaa muutamasta minuutista ja siinähän on kunnon tuki selälle, ku koko kroppa on tuettuna.

   Poista
  2. Anonyymi13.1.13

   No voi herran jumala sun kanssas Ano!! En usko todellakaa että lapsi siitä mitään selkävaivoja mistää hyppykeinusta!? Jos lapsi jaksaa päätään kannatella niin..

   Oon itekki ollu hyppykeinussa tosi pienenä jo, eikä minkäänlaisia ongelmia oo mulla ollu sillo.

   Poista
 5. Hihihihi ihana tuo gif!! :DD Onko Sylvester Riksusta? Ajattelin että olinkohan kerran yhtä aikaa neuvolassa, ainakin Sylvester nimellä joku kutsuttiin vastaanotolle eikä varmaan kovin yleinen nimi kuitenkaan ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Söpö gif! :) Joo Riksusta :)<3 Varmaankin oli samaan aikaan Suvi ja Syltty neuvolassa x)

   Poista
 6. Anonyymi12.1.13

  Haha, oisit nähny/kuullu mut ku luin tätä postausta. Kattelin vaan kuvia, perusmeininki, kunnes katsoin Lukasta tuossa keinukuvassa. :DDD Purskahdin ääneen nauramaan! Niin hauska! :DDDDD Ihana!

  VastaaPoista
 7. Ei tuosta hyppykiikusta mitään ongelmia tule jos käyttää sitä niin kuin ohjeessa sanotaan, eli max. 10min kerrallaan ja korkeintaan muutaman kerran päivässä :) Mun serkkutyttö kyllä ton keinun takia kans käveli varpaillaan jonkin aikaa, mutta kyllä Jasperkin oli tossa keinussa pienempänä eikä mitään juttuja tullut :)

  VastaaPoista
 8. Hei sulla on ihana blogi! :)

  VastaaPoista