19.3.2013

Kukkuu!

Lukas tykkää yksinkertaisista leikeistä.
Kuten kukkuusta ja pullon perässä konttaamisesta.
 Joka ikinen ilta järjestelen kaikki lelut takaisin omille paikoilleen.
Tosi järkevää. Aamulla joka paikka on taas täynnä leluja :D
Siivoatteko te yöksi lelut lelulaatikoihin?
Olin eilen illalla tunnin pois kotoa. Antti hoiti sillä aikaa Lukasta. 
Kun lähdin oli Lukas kontannut ovelle mun perään. Antti joutui laittamaan ulko-oven eteen
 wc-paperirulla pakkauksen, ettei Lukas koko ajan kontannut ovelle :D
Kävin siis yksin vanhassa kodissa. Mamma oli löytänyt kirpparilta Lukakselle neljällä eurolla 
neljät housut. Lapsuudenkodista otin mukaani myös henkselitoppahousut. (Syy selviää ensi viikolla!)
 Lukaksen ensimmäiset kirppisvaatteet. 
Ostatteko te paljon lasten/vauvojen vaatteita kirpputoreilta? 

22 kommenttia:

 1. Me ei ite osteta hirveesti Liamille kirpparilta (koska en löydä ikinä sieltä mitään), mut mun äiti ostaa tosi paljon. Yllättävän hyväkuntoisia se aina löytää ja halvalla. :D Mä yleensä ostan FB-kirppareilta, jos käytettyjä ostan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en löydä koskaan mitään Lukakselle. Aika harvoin itsellenikään. Viimeks löysin itelleni kengät, mut sit ne oliki rikki :D Noi on ihan hyväkuntoisia. Koht ku Lukas herää nii puen sille noi ruskeet :)

   Poista
 2. raskausaikana hamstrasin aikas paljon vauvan vaatteita kirppiksiltä.. mutta tyttö nyt 2kk, ja yhtäkään kirpparivaatetta en ole vielä käyttänyt. x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita huomen tytölle joku kiva kirppisvaate, ettei jää ihan käyttämättä :D

   Poista
 3. Älä aina kerro tommosia juttuja mitä paljastat vasta ens viikolla tai ens postauksessa tai tai tai.... :D Haha, mielenkiinto aina herää.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi19.3.13

  Tytölle ostan uusia.Itselle kirpparilta(X

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatteita en oo Lukakselle ostanu melkeen yhtään ku mummot aina ostelee :D Lukaksen sitteri ja leikkikaari on kirpparilta. Itelleni oon ostunu kirpparilt viimeks vaatteita joskus syksyllä.

   Poista
 5. Mä aina kerään Vilin lelut leikkien jälkeen takaisin laatikoihin. :D En tykkää että ne lojuu lattialla.
  Ostin myös raskausaikana fb-kirppikseltä Vilille vaatteita aika paljon mutta nykyisin mummit ostaa uusia vaatteita aika paljon niin ei itse tuu Vilille ostettua. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäki välil kerään! (Just äsken :DD) Se ei haittaa jos pari leluu on lattial, mut iso leluläjä häiritsee :D Tyhmää ku meil nii pieni kämppä et olkkarin lattial lelut :/ Tulevaisuudessa Lukaksel on omahuone niin siel ne saa lojuu koko päivän lattial ja sit ku Lukas on iso nii se saa kerää ne ihan ite paikoilleen :)

   Poista
 6. Meillä on tosi paljon kirppareilta kaikkea. Nyt oon ostellut myös ihan uutenakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppiksilt löytää halvalla ja hyviikin :) Ite tykkään enemmä silti ihan uusista :)

   Poista
 7. Mä oon enimmäksee ostanut kyllä Fransille kirppikseltä vaatteita, tai sitten on vaatteita lainassa. Ei vauvat mun mielestä välttämättä tarvi uusia vaatteita, kun ei ne vauvan käytössä mee huonokuntosiks tms. nii kirppikseltä löytää kyll tosi hyväkuntosia halvalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin löytää :) Tos mamman ostamassaki oli 4 housut 4 eurolla :) Ei oo mitään järkee ostaa hirveen kalliita vaatteita, koska yks body menee pieneks parissa kuukaudessa.

   Poista
 8. Mä oon varmaan ostanut tytölle yhtä paljon kirpparilta ja yhtä paljon uutena. Tai no ehkä vähän enemmän uutena :) Mutta kirppariltakin ostan aina tosi hyväkuntoisia. Raskausaikana tuli hamstrattua paljon kirppiksiltäkin ja jäi tosi paljon käyttämättä, kun osti nii poikamaisia(unisex) ja tyttö tuli.. :) Ja kaikki oli muka niin pientä ja söpöä ja sit niitä oli liikaa. :D Jotain vaatteita ostin vahingossa jopa kaksin kappalein, ku ostin niin sikana raskausaikana haha. :D

  Mä en jaksa ihmeemmin kerätä leluja illalla lelukoppaan, paitsi jos meille on tulossa vaikka vieraita seuraavana päivänä. ;D Laiska minä!

  VastaaPoista
 9. Anonyymi19.3.13

  Onnin vaatteista n.80% on ostettu kirpparilta tai saatu käytettynä. Uudenveroisia ne kirppiksellä on =) sit ostan uusia ku alkaa ikää tulemaan, ja lähtee liikkeelle jolloin vaatteet kuluu paljon.

  VastaaPoista
 10. mä ostin melkeinpä kaikki vastasyntyneen vaatteet 62 asti kirppikseltä ku ne ei oo menny mikskään. Nyt oon ostanu osan kirppikseltä ja osan ostanu itte ja aika paljo mulla on sukulaiset halunnu ostaa vaatteita tytölle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Oon ostanu Lukakselle varmaan vaan 6 vaattetta ku mummot ja sukulaiset ostelee nii ahkerasti :)

   Poista
 11. Minäkin keräilen leluja iltaisin. Voisin kyllä ottaa pojan siihen keräilyyn pikkuhiljaa mukaan, opettaa että leikit siivotaan iltaisin :D

  Meillä on enimmäkseen kirpparilta tai tori.fi sivustolta ostettuja vaatteita. Oikeastaan kaikki vaatteet ensimmäisen 4 - 5 kk ajalta olivat käytettyjä ja nyt koossa 68 - 80 cm noin puolet on uutena ostettuja ja puolet käytettyjä. Musta tuntuu että lastenvaatteista on ainakin täällä päin ihan ylitarjontaa.

  VastaaPoista
 12. Vaan pari vaatetta oon ostanu Sofialle kirppikseltä. Siel ei ikinä oo mitään kivaa! :s
  Mun blogis on arvonta menos, mm Maxomorraa palkintona. Käypä osallistumassa;)!

  VastaaPoista
 13. Sun laittamat videot on aina yhtä piristäviä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos piristävästä kommasta ::)

   Poista