22.3.2013

Matka- ja sateenvarjorattaat

Olinkin jo kauan miettinyt, että pitäisi hankkia kesäksi kevyemmät rattaat.
 Viime viikonloppuna katseltiin Antin kanssa kaupassa vaunuja ja kotona selailin eri nettisivuja. Onneksi ei ehditty ostamaan mitään, koska nyt meillä onkin jo kahdet uudet (käytetyt) rattaat!

 Saatiin nämä samaa sarjaa olevat BabyOne merkkiset sateenvarjo- ja matkarattaat Antin äidin työkaverilta. 
Rattaat eivät ole mistään kauneimmasta päästä, mutta maksoivat yhteensä vain kympin!
Sateenvarjorattaat ovat matkarattaiden kevyempi versio.
Niiden nimi juontaa juurensa siihen, että ne taittuvat kasaan samalla tavalla kuin sateenvarjo. 
xD
Tältä näyttävät ne matkarattaat. Kuva on Antin isän lähettämä ja ottama.
En ole nähnyt matkarattaita vielä livenä, mutta ne menevät ainakin makuuasentoon.
 Nyt meillä on matkarattaat, yhditelmävaunut ja sateenvarjorattaat.
Millaiset rattaat teillä on?

17 kommenttia:

 1. Meillä on Emmaljungan classic-rattaat ja sit matkiksina Graco Spreet. Noi Gracot on superhyvät, kun lähtee vaikka kaupoille. :) Ostetaan jossain vaiheessa Emmaljungan Scooterit takas!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi22.3.13

  Meillä on Knorr Baby Nizza yhdistelmävaunut, vaaleenharmaat ihanat :) Sit meillä on turkoosit Britax B-Dual tuplarattaat ja Carena tumman lilat tähtikuvioiset matkarattaat. Ostetaan tollaset Carenan samanlaiset mut vihreenä ni toiselle lapselle.. :) Meillä oli pienenä tollaset niinku tossa ylempänä mut ne oli jotkut vaaleet ja niissä oli jotain lintukuvia.. Muistan ku mökillä työntelin mun pikkusiskoa niissä ja aina töksähti johonkin juuriin ja meinattiin kaatua :D Sisko oli sillon siis joku 4v ja mä 6v etten mä mitään ihan vauvaa lähtenyt retuuttamaan onneks :D

  VastaaPoista
 3. Meillä oli noin vuoden käytössä Carenan kuomurattaat, nyt yritän myydä niitä pois. Brion yhdistelmät ja Cosatton sateenvarjo-matkarattaat :)

  VastaaPoista
 4. me ostettiin matkarattaat ja normirattaat. Lisäks löytyy yhdistelmävaunut mutta ne on sellasetki sotalaivat että niitä ei kovin mielellään työntele kesähelteellä :D

  VastaaPoista
 5. Anonyymi22.3.13

  Meillä on kans tuollaiset Emman sateenvarjo rattaat sekä Carenan matkarattaat, molemmat on tosi käteviä kesällä ja kauppareissulla(kun saa niin helposti kasattua autoon) :) Sitten meillä on Oran yhdistelmärattaat, Pikku Piian vierekkäin istuttavat tuplarattaat sekä z-line päällekkäin istuttavat tuplarattaat :)
  -Emma-

  VastaaPoista
 6. Just eilen ostin Vilille matkarattaat ja otin kuvat että tänään teen postauksen niistä. xD Meillä on yhdistelmät ja matkarattaat. :D

  VastaaPoista
 7. Meillä on ABC-designin yhdistelmät vaaleenpunasena ja sit matkarattaina Carenan Lieback Luxit ruskeena :) Molemmat on mun mielestä hyvät!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi22.3.13

  Mun mielestä nuo raattaat on just kivan näköset! :)

  VastaaPoista
 9. Meillä on Gracon miracle matkarattaat ja sitten emmaljungan perusvaunut. Oon kyllä ollut tyytyväinen noihin matkarattaisiin. Ei mitkään erikoiset, mutta ihan hyvin on toiminut meidän käytössä. Tosi kätevät, kun niihin sää auton turvakaukalon kiinni. Se on kyllä tosi hyvä ominaisuus niin kauan, kunnes menee kaukalo pieneksi. Ainoo huono tossa on se, että niitä ei oo (tai ainakaan kaupassa mistä ostettiin) niin muun värisenä kuin ihan vaan mustana. Jotenkin tytölle tylsä väri, mutta ei voi mitään. Ois oikeestaan kivempi, kun ne ois jotenkin ees tyttömäiset, mutta ei auta. :)

  VastaaPoista
 10. Meillä on enään Emmaljungan yhdistelmävaunut :) Myytiin matkarattaat just pois kun ei ollu tarvetta oikeen ikinä, vaikka kätsyt ne on!

  VastaaPoista
 11. Meillä on vaan yhdistelmät. Mut oon nähny sellasii rattait tai vastaavii mihin saa laitettua sen kaukalon siihen päälle, sellaset vois olla hyvät ja kevyet just jos jossain käy. Mistä teidän vaunut muuten on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatiin vaunut mun serkulta ilmatteeks :) ja merkki on Teutonia

   Poista
 12. Anonyymi22.3.13

  Lukas on niin ihana ! Ja sun näköinen :)

  VastaaPoista
 13. Meillä on firkon comfort yhdistelmät, ja noin kuukausi sitte ostettiin gracon mirage matkarattaat :) Tosi kätevät nuo matkikset just esim kaupungissa, ja ku niissä on se yhen käden avaus ja kasaus systeemi, onnistuu avata ja kasata vaikka olis lapsi sylissä :)

  Kiva kun saitte noin edullisesti hyvät rattaat! :)

  VastaaPoista
 14. Anonyymi22.3.13

  ihana uka!

  VastaaPoista
 15. Meillä on pelkästään Emmaljungan Scootterit :) matkarattaat olisi jees, että pysyisi aina autossa mukana ;)

  VastaaPoista
 16. Yhdistelmänä meillä on Ora Jovi Air 2011, ja vaikka valmistusvuonna ne(veljeni ja vaimonsa ostivat) ostettiin niin olivat jo alennetut hintaan 399e uudemman mallistontieltä. Väri on nätti tumman- ja vaaleanharmaata ja arvosteluja ennen valintaani olin kuullut sieltä sun täältä kaikki positiivisia. Miinusta oli ehkä heittoaisan puuttuminen, mutta se hoitui ostamalla Prismasta Elodie Detailsin Rockabilly Dot -kuomurattaat.. hintaa niillä oli 199e, mutta hintansa väärti ovat; kätevät, hyvät renkaat, rattailla on kompakti koko, eli mahtuvat hyvin bussiin(yhdistelmien kanssa ei mahtunut jos sinne joku toinen yritti samaanaikaan ängetä) ja ulkonäöltä ovat ihan meidän näköiset.

  VastaaPoista