26.3.2013

Trapetsitaiteilija

Lukas on kiukutellut normaalia enemmän. 
Varmaan, koska ylhäällä näkyy uusi hammas! :F
Tein taas uuden kyselyn. Viime kyselyssä kysyin: ''Milloin Lukas konttaa?'' 
Kysely ehti olemaan käynnissä vain kolme päivää. Kolmannen päivän iltana Lukas oli päivää vaille 6kk
 ja alkoi konttaamaan. Se kysely meni ihan mönkään, joten nyt tein taas uuden kyselyn. 
Toivotaan, että tämä kysely saa olla tuolla reunassa vähän kauemmin! 
Tässä vielä pieni video trapetsitaiteilijasta:
P.S Itse lähdin kävelemään 8kk 11pv vanhana.
Eikun vastailemaan! 

21 kommenttia:

 1. Anonyymi26.3.13

  Aivan uskomaton Lukas :) Ei vois uskoo että on 7 kk vasta!!! :D Meillä poika 6 kk ja ei ryömitä, kovasti jo oorellaan että millon lähtee.. Onko teillä lukakselle taaperokärryä? Kohta varmaan jo osais mennä sillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liian uskomaton! Kehittyy hurjaa vauhtia :D Olin äsken silleen jes ku se nukahti. Tosi rankkaa koko ajan juosta sen perässä. Mua pelottaa et sille sattuu jotain ku se ei osaa yhtään varoo. Sais oppii käveleen vast joskus 1v :D Ei oo taaperokärryä. Pitäis varmaan ostaa :)

   Poista
  2. Anonyymi26.3.13

   Hehee, heti kun kirjotin tuon niin nyt se oppi ryömii :D:D

   Poista
  3. Hei onnee!! Vähän hyvä tuuri!! :) Sun pitää tulla jatkossaki kirjottaa jos sit taas oppii uutta :DDD

   Poista
  4. Anonyymi26.3.13

   Kiitti :) nyt vaan saa mennä perässä ja pelätä... :D hehee,jooo :D:D

   Poista
  5. Anonyymi26.3.13

   Pelottavan näkönen toi askelma tos videon lopussa :o vähä sama ku itse kävelis portait eikä huoma vikaa porrasta ja askel lipsuu. :D Kuvitella alle vuoden ikäselle sitte.... !

   Poista
 2. Lukas menee samassa tahdissa Milman kanssa :) Ihan uskomattoman taitavia ovat! Milma on ottanut jo ekat askeleet ilman tukea vaikka on vasta 8kk ja 1vko. Mä annoin Milman vähän kolista nurin, kun harjoitteli nousemista ja laskeutumista. Tosi äkkiä oppi menemään hallitusti alas, eikä pienet kuhmut tunnu missään :)

  VastaaPoista
 3. meillä neidillä tuli eka hammas ylös jo 3,5kk ja nyt neiti on lauantaina jo huimat 4kk! :D , (ekaa kertaa käänty mahalta selälleen 1,5kk)neiti on päässy parisenttiä menemään ryömimällä etiäppäin ei vielä tarpeeksi jaksa kun ei oo vielä tarpeeksi voimaa ja päätä ei jaksa vielä niin kauaa pitää ylhääällä, mutta kovasti valuttaa itsensä alas sitteristä ja kääntyilee ympäri missä vaan kerkiää :D lukas osaa jo noin nuoreksi tosi paljon koska hänellä tuli ensimmäinen hammas? (: ja koska herra alko ekaa kertaa ryömimään? kiinnostaa ihan mielenkiinnostA :p

  VastaaPoista
 4. Hertsyydeli sentäs miten taitava poika jo on!:D Kyllä sulla on sielä vahtimista, jokapaikkaan pitää nousta seisomaan x) Täytyypä nyt vielä nauttia kun meillä pikkuinen vielä vain olla möllöttää sitterissä :D

  VastaaPoista
 5. Se voi olla että Lukaksella menee kans niin että opitaan liikkumaan hyvin aikasin ja sitten puhe ei vielä tuu :) Niin kun Jasperkin oppi tosi nopeesti liikkumaan jne. mutta puhe sitten viivästyy :) Vissiin pojat muutenkin yleensä oppii liikkumaan aikasemmin kuin tytöt ja tytöt taas puhumaan aikasemmi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se kuitenkaan aina mee niin. Mä opin aikasin liikkumaan ja puhe ei viivästyny :)

   Poista
  2. Ei tosiaan aina mene toisiaan poissulkevasti taitojen opettelut, eikä myöskään sukupuolittuneesti. Lapset kehittyvät kukin omaan tahtiinsa. Niin kauan kun mennään "viitearvojen" sisällä, kaikki hyvin. Jokainen oppii kyllä aikanaa. Esim. oma poika oppi konttauksen 9kk, mutta kävelemään aivan tavalliseen aikaan 13-kuukautisena (12kk otti askelia). Puhumaan oppi varhain, kaksivuotiaana jutteli lauseita selkeästi.

   Kovin on varhainen liikkuja Lukas todella. Mahtitaidot noin pieneksi mieheksi! Hauska seurata nyt tuota kävelemään oppimista!

   Poista
  3. Meijän äiti kerto, että mä kävelin jo 6 kk iässä,siis ihan juoksentelinki. Mikä tosin johtu varmaan siitä että mun täti oli sillo 15 nii se oli aika innokas opettamaan mua eli vähän semmosta pakko opettelua. MUTTA puhuin ekan kerran vasta 3 v :D olin kuulemma aika kova kirkumaa nii äiti ja iskä oli sanonu mulle että aukase se suus vasta ku osaat puhua niii olin kuulemma nii jääräpää että 3 vuotiaana ekan kerran puhuin ja olin sanonu äitille "joko nyt saan puhua" :D eli olin vissiin salaa niiltä harjotellu.

   Mutta kyllä muut meistä sisaruksista on oppinu puhumisen heti kävelyn perää :)

   Poista
  4. Ei se aina meekkään niin :D Sanoinkin että yleensä se on näin :)

   Poista
 6. Voi että kun pitää taas ihastella, kun on taitava poika! :) Meillekin muuten on tulossa ylähampaita... toinen puhjennut jo.

  VastaaPoista
 7. Olettepa te Lupun kanssa nopeita kehittymään!! Mä olin 12 vai jopa 13kk kun opein kävelemään!

  VastaaPoista
 8. Kyllä Lukas on taitava! :) Meilä ei oo mitään merkkejä tälläsistä jutuista ja neiti on nyt reilun 7kk.

  VastaaPoista
 9. Hui miten nopeesti Lukas kehittyy! :D Meidän L oppi vasta viikko sit kääntymään, tasan 5kk iässä. :D Kyllähän se kääntyili "vahingossa" jo aiemminkin, mut nyt vasta hokas sen jutun oikeesti!

  VastaaPoista
 10. Anonyymi27.3.13

  Taitava Lukas! Meidän lötkö 6kk ei pysyis millään pystyssä jos laittaisin sen ees tukea vasten nojaamaan vaan valahtais heti ku löysä spagetti :D Jos herraa ei huvita ni herrahan ei tee.. :D Hirveet raivarit sai kun kaivettiin kellarista kävelytuoli ja laitettiin siihen, pitkään karjui ja sit huomas et nooo, ei tää ehkä ookkaan ihan NIIN huono juttu... :D

  VastaaPoista
 11. Ihan uskomatonta vauhtia Lukas kehittyy! Hullua aatella että Hennillä ja Lukaksella on vaan se viikko ikäeroa ja Henni sluibailee vielä ihan rauhassa masulleen, ja toinen jo kohta kävelee! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin just sanomassa lähes samaa, Janica on Lukasta noin 2 viikkoa nuorempi ja Janica vaa peruttellee!

   Poista