11.6.2013

Vauvanhoitotuotteiden arvonta!

Minulla ei olekaan ollut täällä blogissa pariin kuukauteen mitään arvontaa ja olinkin innoissani
 Liberokerhon kysyessä olisinko kiinnostunut järjestämään arvontaa teille lukijoilleni. 
Tietenkin olin! Nyt yhdellä teistä on siis mahdollisuus voittaa tuotepaketti! Paketti sisältää:

Vauvanhoitotuotteita Liberon joutsenmerkitystä tuotevalikoimasta.
Muistipelin.
Vauvan kuvakirjan.
Palapelejä.
Vaippapaketin. Voittaja saa tietenkin valita vauvallensa sopivan vaippakoon!
 Vaipanvaihtoalustoja ja jätepusseja käytetyille vaipoille.
Kosteusvoidetta, puhdistuspyyhkeitä ja sinkkivoidetta.

Kuvissa olevat tuotteet ovat Lukaksen ja voittajalle lähetetään ihan oma paketti,
 mutta eikös olekkin mahtavia palkintoja!?

Ohjeet kilpailuun osallistumiseen:

1. Tykkää blogini facebook-sivusta (tästä) Jos sinulla ei ole fb:tä niin olethan rekisteröitynyt lukija (tästä
2. Kerro joku vinkki mitä sinulla on tapana tehdä jotta vaipanvaihto sujuisi jouhevammin ja mukavammin?
Itse vaihdan usein Lukakselle vaipan niin, että se seisoo tai on mun sylissä. Lukas ei pysy makuulteen paikoillaan. 
Nyt te saatte kertoa omia neuvojanne ja unohtumattomia vaipanvaihtokokemuksia!
3. Kommentoi tähän postaukseen myös sähköpostiosoitteesi,
jotta sinuun saadaan mahdollisen voiton myötä yhteyttä!

Kilpailu päättyy viikon päästä tiistaina 18.6

Paljon onnea arvontaan! ♥

67 kommenttia:

 1. 1.Tykkään facebookissa ja olen rekisteröitynyt lukija
  2.Vaipanvaihto meillä sujuu hyvin kun antaa Leeville jonkin mielenkiintoisen esineen,vaikkapa ihan rasvapurkin!
  3.heinikoski89@windowslive.com

  Mieluisa arvonta !! :)

  VastaaPoista
 2. Tapana on antaa 1v tytölle käsiin joku mielenkiintoinen lelu,koska muuten ei ole mitään mahdollisuutta vaihtaa vaippaa ilman tappelua :D housuvaipat vaihdan sylissä :) Hauskin vaipanvaihtokokemus on se kun vaihdoin tytölle vaippaa ja jätin hänet hetkeksi ilman vaippaa olohuoneeseen, koska uudet vaipat olivat vessassa. Noooo kun tulin takaisin vaipanhakureissulta oli tyttö päättänyt vääntää kakat olohuoneen matolle :D silloin ei naurattanut, nyt naurattaa :D

  milla.periainen@hotmail.com

  Ainiin ja fb-sivusta tykätty :)

  VastaaPoista
 3. Kiva arvonta, osallistun silti vaikka Jasper ei ookkaa enää vauva XDD (paitsi mulle...)

  Me vaihdetaan kans seisoalteen vaipat, joskus siinä alle vuoden ikäsenä vaihdettiin vielä pesukoneen päällä alustalla maaten vaipat, mut ei enää pitkään aikaan :) Housuvaipat on kyllä parhaita! :)

  heltsuh@luukku.com

  VastaaPoista
 4. 1. Tykkään fb:ssä. :D
  2. Vaipanvaihto sujuu meillä luotevimmin nykyään niin että poika seisoo tai istuu, jolloin saa käteensä jonkun kirjan tms. Jos vaihdetaan vaippaa makuullaan niin sitten myös kirjaa käteen ja kutitukset loppuun. :D

  ssyvi@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Tykätty!
  Meillä vaipanvaihtoa helpottaa hoitopöydän päällä oleva sukkienkuivausteline jota on kiva katsella. Sellainen köyhänmiehen mobile. Tuntuu toimivan ja vaipanvaihdot on olleet paljon helpompia.
  heidi-ojala(ät)hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Mukavan kuuloinen arvonta!
  Meillä vaippailu tulee toimimaan kestoilla (vauvelin laskettu aika 12.10 )kauhun sekaisin tuntein odotan kuinka lähtee sujumaan :D Mutta vastataanko lisäksi näin että kummipojan kanssa vaipanvaihto on suht helppoa, äijä alkaa nauraa kun paita ja housut otetaan pois :) Helppoa tuo on äijän kanssa

  lauraidak@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Tykätty!
  Vaipavvaihto on vaikea, sen voin myöntää. Mut joka kerta joudun jotain uutta keksimään, niinku pelleilyä, kysyn et missä kissa, annan kaukosäätimen käteen (se in kivaa kun ei muuten saa olla sitä)

  diana89_5@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Annan pojalle (5kk) jonkin lelun tai heiluttelen katosta roikkuvaa mobilee niin että mielenkiinto kohdistuu niihin. Toistaiseksi nämä kaksi keinoo on auttanut ja poika pysyy paikallaan vaipan vaihdon ajan. :)

  veera.karinen@luukku.com

  VastaaPoista
 9. 1. kummatki tehty aikoi sit :)
  2. nykyää vaihetaa vaippa seisaaltee, ilman mitää ihmeempiä juttuja, mutta silloin paaljon pienempänä rasva purkki oli ihan ykkönen jota neiti jakso käännellä ja pyöritellä kädessä :)
  3. yasmine.anttila@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Anonyymi11.6.13

  Tykkään fb:ssä :)
  Nykyään vaipanvaihtojen aikana näytän pojalle videoita YouTubesta! :D Nooan lempparivideo on muuten sun "On Lukas aina mukana" ♥ :) Hyvin pysyy paikallaan vaipanvaihdon ajan ja pidempääkin. ;)
  Sähköpostiosoite on nht.tilipalvelu@gmail.com.

  ♥: Netta & Nooa-vauva

  VastaaPoista
 11. 1. Tykkään :)
  2. Muksulle joku mielenkiintoinen lelu käteen niin malttaa olla vaipanvaihdon ajan paikallaan. Eipä tähän oikeen muuta keinoa ole :D Tykkään vielä näin pienelle (8kk) vaihtaa makuultaan vaipan, sit kun seisoo niin vaipanvaihtokin helpottuu.
  3. meijji0810@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Tykätty on, vinkki vaipanvaihtoon on että pidä aina mukana pyllypyyhkeitä jolla saa kätevästi pyyhittyä esim kakkapyllyn jos lähellä ei ole pesupaikkaa yms. Toimivat hyvin myös kätevästi suun ja käsien puhdistajina :)

  katri89@luukku.com

  VastaaPoista
 13. Tykätty jo kauan sitten fbssä. :)


  Töissä ollessani vaihtaessa vaippoja on yleensä niillä suloisilla pikkutaaperoilla kätösissä joku oma sukka tai joku muu kovin mielenkiintoinen asia/esine. Isommilla lapsilla , tai siis painavemmilla lapsilla vaihdetaan vaippa seisaalteen. Esimerkiksi jos on juuri tullut työhön, niinkun minä joskus vuosi sitten, niin mulle sanottiin ettei kannata nostaa syliin lasta ellei halua nopeasti selkää kipeäksi. Tarkotan tällä lähinnä sitä että päiväkodissa oli 0-2v puolella melkeinpä yli puolet vaippa ikäisiä. :) janette.kortesniemi(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 14. 1. Tykkään jo facebookissa ja olen lukija. :)
  2. Käytetään housuvaippoja ja teippivaippoja molempia. Housuvaipat on helpompi vaihtaa seisovillan ja teippivaipat makuullaan. Makuullaan pitää antaa jokin mielenkiintoinen esine käteen tai telkkari päälle tai muuten hämätä, että neiti suostuis olemaan paikallaan. :D Muuten koittaa koko ajan karkuun!
  3. miratsi@hotmail.com

  Tosi kiva arvonta! :) Hyödyllinen vauvaperheille.

  VastaaPoista
 15. Tykkään facebookissa.

  Vinkki vaipanvaihtoon on housuvaipat ja kosteuspyyhkeet, joskus 1v kieppeillä kun tyttö lähti kunnolla kävelemään/juoksemaan niin vaihdettiin housuvaippoihin kun hoitopöydällä ei maltettu pysyä enää ollenkaan paikallaan ja housuvaipat on niin kätevä vaihtaa sylissä. Kosteuspyyhkeitä taas on hyvä olla aina mukana menossa, jos ei ole jossain heti pesumahdollisuutta. :)

  Aivan ihanat palkinnot tässä arvonnassa. :)

  VastaaPoista
 16. 1. Tykkäilty!
  2. Meillä onnistuu vaipanvaihto vielä makuultaan, koska tyttö noin 5kk:n ikäinen, mutta jos keskittyminen meinaa herpaantuua vaipanvaihdon yhteydessä,niin sitten vaan joku esine käteen. :)
  3. neea_h@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Tykätty fb ja lukija ;)

  Vauva-aikana Valtterille tietenki makuultaa hoitopöydällä teippejä, isompana sitte housuja seisaaltaa, makuultee, riippuu vähän. Välillä karkaa kesken kaiken ja haluisi ollakki ilman vaippaa, harmi ku ei osaa tota pottaa käyttää ja suuttuu kun sen sinne pistää :/

  Tosi kiva arvonta! :)

  salmiranta@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Tykätty on! ;-) Meilläkin on pakko vaihtaa vaippa sylissä tai seisaalteen, ei tuu kesää muuten!

  Sähköposti on lauran.arkielamaa@gmail.com

  VastaaPoista
 19. 1.Olen tykännyt aikoja sitten fb:ssä ja edelleen tykkäilen ja seuraan :)
  2.Meidän tytölle kun antaa jonkun lelun,rasvapurkin tai puhelimen kätösiin tutkittavaksi niin menee joustavasti vaipan vaihto :) Vaihdamme myös seisten pissavaipat mutta kakkavaipat makuulteen niin ei ole sitä itseään joka paikassa, kun meidän tyttö ainakin lähtee juoksentelemaan heti kun siihen on tilaisuus :D
  3. petra.arttola@gmail.com

  VastaaPoista
 20. 1.Tykkäilen facebookissa ja seurailen,oon siitä asti kun fb sivun teit blogillesi niin tykkäillyt :)
  2. Meidän tytöllä on käytössä housuvaipat ja me vaihdetaan seisten pissavaipat ja kakkavaipat makuulteen ettei sitä itseään ole kämppä täynnä :D makuulteen kun vaihdetaan niin annan kärsimättömälle neidille joko rasvapurkin tai puhelimeni jotta tyttö pysyy tyytyväisenä :D
  3. petra.arttola@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Anonyymi11.6.13

  Tykkään Facessa ja oon lukija.

  Meillä vaipanvaihtoa helpottaa sosiaalinen kissa. Se seuraa perässä, ja hyppää hoitopöydälle pojan (8kk) pään viereen. Poika on niin lumoutunut, että pysyy kiltisti paikallaan koko vaipanvaihdon ajan. Jos kissa on nokosilla, annan pojalle käsiin hammasharjan. Tämäkin taktiikka on hyväksi todettu!

  heidirasanen1@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Tykkään ja olen lukija! :) Meidän esikoisvauva ei ole ihan vielä syntynyt, mutta olisi ihana osallistua silti :) Luulen, että aika samanlaisilla kikoilla mennään kuin muutkin lukijat: annetaan vauvalle jotain ihmeteltävää ja tehdään vaipanvaihdosta joka kerta hauska tapahtuma! Oikeastihan sen näkee vasta sitten miten tulee menemään, vielä pitäisi muutama viikko odotella... :) <3

  alisa.hakanen@gmail.com

  VastaaPoista
 23. 1. Tykkään facessa ja lukija olen. :)

  2. Päivällä käytetään housuvaippoja. Ne on paljon mukavammat jalassa kun vauva osaa jo ryömiä ja miun on helpompi laittaa se kun poika ei pysy hetkeekään paikallaan. :D Parhaitan saan sen vauvalle päälle kun annan hänen olla mahallaan ja tutkia samalla jotain tavaraa. Teippivaippa laitetaan ainostaan yöksi, koska se ei fuskaa samalla tavalla kuin housuvaipat.

  3. vitikainenmilla@gmail.com

  VastaaPoista
 24. 1. tykätty ja lukijana ollaan
  2. Oma pienokainen majailee vielä masussa muutaman viikon mutta kummityttöjen kanssa on toiminut vauvoina vaipanvaihto helpoiten kun he saivat käsiinsä puhtaan vaipan katseltavaksi, lelut lensi lattialle mutta vaippaa katseltiin kiltisti. Heidän kasvaessa housuvaipan vaihto sujui hyvin lorutellen,omasta päästä heitettyä lorua peliin niin kyllä sujui! =)

  3. Mirkv@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. 1. Tykätty on fbssä ja täällä myös lukijana
  2. Meidän neitillä pitää olla aina joku lelu tai joku muu mitä tutkia, muuten vaipan vaihdosta ei tule yhtään mitään.
  3. Satu_rauhala@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Olen lukija ja fb tykkääjä :)

  Teippivaippoja ei olla enää pystytty pitkään aikaan käyttämään, koska tyttö ei suostu olemaan selällään vaipanvaihdon aikana. Joten housuvaippoja käytetään ja yleensä sylissä vaipan vaihdan. :)

  miljama@luukku.com

  VastaaPoista
 27. 1. Olen jo pitkään tykännyt facebooksivustasi ja ollut lukija :)

  2. Me käytetään 10kk ikäisellä Emilillä housuvaippoja koska ne on nykyään helppo pistää sillä tuo poika ei pysy paikoillaan niin seisten tai sylissä ne yleensä laitetaan ja jos joskus maatessa niin annan esimerkiksi mun kännykän käteen niin sujuu vaipanvaihto helpommin :D

  3. aaannna@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Tää olis ihan mahtava voittaa! :)

  Tykkäsin Facebookissa ja oon lukijana täällä :)

  Vaipanvaihdosta mul ei oo vielä mitään sanottavaa :( lupaan tulla syyskuussa kertomaan ;D

  Jonnna.lohi@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Tykätty ja oon lukija :) meillä on vaipanvaihtoa vielä ollut niin vähän aikaa, mut käytetään niitä vaippoja joissa on se viiva joka kertoo onko vaipassa pissaa (se on niin hajutonta, eikä Papu itse inise yhtään jos on pelkkä pissavaippa, eli ihottumaa välttääkseni ne viivavaipat on ihan loistavia!) ja jos pikkuinen alkaa kiemurtelemaan ja huutamaan vaipanvaihtotilanteessa, se auttaa kun Nico pärisyttää masua :D siis laittaa suunsa vauvan masua vasten ja pärisyttää huulia.

  VastaaPoista
 30. 1. tykkään fb:ssä ja olen lukija.
  2. Höpöttelen ja hauskuutan kun poika menee ihan rullalle muten ja en saa vaippaa päälle XD
  3. niukunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Anonyymi11.6.13

  Meillä on jo nuo muistipelit, palapelit ja kirja :D Liberokerhon jäsenet saa vaippapaketin koodeilla niitä :)

  VastaaPoista
 32. Kolmella arvalla mukana! :)

  Meillä vaipanvaihto helpottu hirveesti ku otettiin housuvaipat käyttöön. Vaippaa vaihetaan yleensä hoitopöydällä makuultaan ja kun äippä laulaa tytölle "pienet sammakot,pienet sammakot" niin tyttö pysyy paikallaan kuin tatti ja käkättää naama punasena :D jos tuo ei auta niin sit vaan lähin tavara tytölle käteen!

  anniina.elisabeth@hotmail.com

  VastaaPoista
 33. 1) Olen lukija
  2) Jotain mielenkiintoista vauvalle käsiin tutkittavaksi vaipanvaihdon ajaksi
  3) hem90@suomi24.fi

  VastaaPoista
 34. tykkään fb:ssä ja meillä vaihdetaan myös pystyasennossa housuvaipat, yötä vasten ku laitan teippivaipan ni parhaiten pysyy paikoillaan ku antaa käteen rasvapurkin tai kännykän, tai jotain muuta mitä ei normaalisti saa kätösiinsä :) myös se, että isi tulee pelleilemään auttaa :D loppuun tietty aina masun pörisytykset ja kutitukset :) suvi.raita@gmail.com

  VastaaPoista
 35. 1. Olen lukijasi. :)
  2. Meidän neiti on 4kk ikäinen, joten vaipanvaihto sujuu (vielä) ihan hyvin lukuunottamatta neidin tosi kovia potkuja! Hoitotaso on juuri sillä kohdalla, että hän saa potkittua mahaan ja potkut sattuvat kovasti. Siksi kierränkin hieman hoitopöydän sivulle, jottei hänen jalkansa yllä minuun. Hoitopöydän vieressä on kaapin seinässä hymiökuva, joka saatiin neuvolasta. Se kiinnittää neidin huomion myös!
  3. mirkasulkunen@gmail.com

  VastaaPoista
 36. 1. tykätty, ja olen jo lukijasi.
  2. meillä neiti koko aika repii lampun johtoa mikä on hoitopöydän yläpuolella, välillä joudun neidin vaipan vaihtamaan lattialla kun kaikki on kädessä yleensä neiti tykkää repiä eilisiä vaatteita tai hoitoalustaa hoitopöydällä ja huomio sitten kiinnittyy niihin eli vielä suht. helppo vaihtaa vaippa 6kk ikäiselle. tinja93@jippii.fi

  VastaaPoista
 37. 1. Olen lukija ja tykkään Facebookissa! :)
  2. Laulan lastenlauluja oopperaversioina, ja se toimii missä tahansa tilanteessa! Välillä korkealla äänellä, välillä matalalla, välillä hitaasti ja välillä nopeasti. Ja eläydyn ilmeilemällä :D Hennin mielestä on superkivaa kuunnella oopperaa :) tai en tiedä onko se hänestä kivaa vai kammottavaa, mutta ainakin sillä saan pysymään hänet paikoillaan ja pahempikin itku loppuu oopperan alkaessa :D

  essi.laaksonen@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Anonyymi11.6.13

  Tykätty! Vaipan vaihto on tosiaan joskus hankalaa villiintyneen lapsen kanssa, mutta esim. laululeikit vaipan vaihdon yhteydessä auttaa, ja joskus sorrun lahjomaan ksylitol-pastillilla tai rusinalla :)
  Aivan ihana palkinto!
  riikka_kuitunen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 39. 1. Olen lukija, mutta facea en käytä.
  2. Housuvaippoja käytettäessä vaippa on helppo laittaa seisovalle lapselle. Teippivaipan laitan makuullaan. Monesti vaan ärsyttää, kun housuvaipan voi repäistä niin, ettei housuja ota kokonaan pois, mutta uutta ei saa sitte takaisin, vaan pitää riisua lapsi kokonaan. Tuo repäisy juttu on kuitenkin hyvä niin ei ole tarpeet pitkin jalkoja.:)
  3. riksukallio@hotmail.com

  VastaaPoista
 40. 1. Tykkään fb.ssä ja oon lukija
  2. Kokeilin Liberon ja pamppersin housuvaippoja mutta kummastakin tuli läpi. Joutuu käyttää teippivaippoja, joka on välillä hieman haastavaa tuon ikiliikkuja 8.5kk pojun kanssa. Me vaihdetaan vaippaa selälteen ja vaipan vaihdon ajaksi poika saa oman puhtaan vaipan, jolla tykkää leikkiä vaipan vaihdon ajan.
  3. Jenni.smeds@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Tykätty!
  En osaa kertoa mitään vinkkejä. Meillä vaihdetaan vielä onneksi ihan kiltisti vaippa. Ei tarvi antaa lelua eikä mitään. Poika nyt 1v4kk. Seisaallaan vaihdetaan housuvaipat jos ei oo isommat hädät tullu :D
  sanskuli87@hotmail.com

  VastaaPoista
 42. Anonyymi11.6.13

  Facebookissa en ole, joten ei voi siellä tykätä.
  Meillä on 9kk ikäinen tyttö, joten vaipan vaihto ei ole enää ihan niin simppeliä, kun haluttaisi kääntyä ja nousta pystyyn. Mutta olen todennut, että jos lapselle antaa käteen jotain, niin voi olla, että saa vaihdettua vaipan rauhassa. Meillä ihan ykkönen on ollut kylpyankka ja mm. äitiyspakkauksesta tullut harja. Jälkimmäisellä tyttö aina kutittelee itseään kaulasta ja poskista.
  Lisäksi meillä on muutama helisti hoitopöydällä, sekä ylhäällä on kuvia (neuvolasta saatu hymynaama ja muutama muu värikäs kuva), joita tyttö tykkää katsella ja naureskelee niille.
  Jos ollaan potalla, niin silloin ihan ykkös juttu on housuvaipat.

  tiia---@hotmail.com

  VastaaPoista
 43. 1. Olen lukijana.
  2. Makuullaan vaippaa vaihdattaessa lapselle lelu käteen. Ja sitten isommat lapset seisaaltaan. Mutta ei mitään erikoisia vinkkejä tule mieleen. Pyllypyyhkeet on yks hyvä vinkki olla aina mukana, käytännöllisiä missä vain!
  3. Sari.K-@luukku.com

  VastaaPoista
 44. Anonyymi11.6.13

  Ihanaa, vihdoinkin arvonta mihin anotkin voi osallistua! :)

  1. Fb:ssä tykätty
  2. Käytetään housuvaippoja ja yleensä vaihdetaan sylissä, tai niin että poika seisoo sohvan selkänöjaa vasten ja tutkii leluja. Aamuisin onnistuu hoitopöydälläkin, kun poika on vielä uninen ja leikkii tutilla.
  3. velinoora@gmail.com

  VastaaPoista
 45. 1. Tykätty fb:ssä ja olen lukija. :)
  2. Vaippaa vaihdettaessa meidän kohta 2kk ikäinen tyttö tykkää katsella ja "jutella" seinällä olevalle hymynaaman kuvalle. Tykkään myös käyttää kosteuspyyhkeitä, kun niillä saa nopeasti putsattua pepun lisäksi myös vauvan naaman ja kädet ja ne on myös kätevä ottaa mukaan reissuun.

  sonjaa.b@hotmail.com

  VastaaPoista
 46. Anonyymi11.6.13

  1. tykätty.
  2. hoitopöydällä vielä vaihdan kun on sen verran pieni. Vieressä neuvolasta saatu hymynaama ja soiva hello kitty lelu jota katselee :) Pyllypyyhkeet ovat todella käteviä! vaipanvaihto ei onneksi ole ongelma.
  3. janicatti@luukku.com

  VastaaPoista
 47. 1. tykätty!
  2. Käytetään teippivaippoja ja housuvaippoja. Neiti on makuuasennossa hoitopöydällä, joko annan jonkun kivan purkin siitä pöydältä tai sitten hömpötän sille, että saan nauramaan sen, niin keskittyy paremmin, kun se odottaa sillä ilmeellä, et ` mitäs toi äiti seuraavaks keksii´ muuten ei meinaa tulla vaipanvaihdosta mitään! :D
  3. zessica91@hotmail.com

  VastaaPoista
 48. 1.Tykätty
  2. Vaipat vaihdetaan lattialla makuulleen, mutta se on erittäin hankalaa nyt kun herra lähti ryömimään. Yleensä hassuttelen, mutta aina löytyy jotain kivaa mikä on pakko käydä hakemassa. Onni pysyy jotenkuten paikoillaan jos antaa lelun käteen, mutta huonosti niinkin. Ja nyt on opittu uusi juttu, revitään teipit auki heti ku ne on saatu kiinni, jonka takia olen päättänyt vaihtaa housuvaippoihin =)
  3. wekkli_94@hotmail.com

  VastaaPoista
 49. Anonyymi11.6.13

  1.Tykätty
  2. vaihdan joko lattialla, sängyllä tai hoitopöydällä, aina pitää kyllä olla kädessä joku lelut tms. että malttaa olla paikallaan ja saan vaipan äkkiä paikallen, on sen verran vilkas poika että voi olla että kuhan käveleen lähtee ni on äiti ja isä ihmeissään ;) kerran oon myös automatkalla joutunut vaihtaan takapenkillä, ku oltiin pitkällä reissulla, onneksi oli kosteuspyyhkeitä mukana :)
  3. anniinakoskelo@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Anonyymi11.6.13

  1.tykätty on!
  2.meillä neiti tykkää itse tuoda kopastaan vaipan ja katsella jotain mielenkiintoista :)tyttö 1v.
  3.hannele92@suomi24.fi

  VastaaPoista
 51. 1. Tykätty on :) 2. Meillä vaihdetaan seisoen tai istuen tai välillä makuultaan ja siihen annan sille jotai viihdykkeitä että pysyy paikallaan :) mm. vesipullon mikä on hurjan mielenkiintonen Miken mielestä :D
  3. mm-ea_@hotmail.com

  VastaaPoista
 52. Vitsi miten kiva arvonta! :) Mukana siis ollaan. Oon tykännyt sun facebook-sivusta ja oon rekisteröitynyt lukija.

  Meillä vaipan vaihdot sujui alussa tosi pitkään ilman mitään ihmeempiä ongelmia. Neiti oli tosi tyytyväinen jne. :) Nykyään vaipan vaihto menee ihan hyvin, mutta enemmän vääntyilee ja toisinaan myös kiukkuaa. Mikäli ei meinaa onnistu millään niin annan käteen esim. harjan tai rasvapurkin taikka sitten alan höpöttelemään ja kutittelemaan. Noi on parhaat mitkä toimii. :) Me käytetään ihan teippivaippoja, kun me molemmat tykätään niistä enemmän kuin housuvaipoista. Neiti ei vielä kävele tai liiku muutenkaan kovinkaan niin helpointa vaihtaa makuulleen. Ehkä sitten, kun lähtee kunnolla kävelemään ja seisoo ilman tukea/tuen kanssa kunnolla niin sitten voi siirtyä housuvaippoihin. Meidän neiti on nyt melkein 10kk.

  sähköposti on: heisimato@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Meillä vaihdetaan housuvaippa helpoiten makuulta tai sylissä istuen. Pylly pestään vielä lavuaarissa tai suihkussa. Pois kiemurtelu-vaihe oli muutama kuukausi sitten(jolloin vaihdettiin housuvaippoihin) mutta nyt taas jaksetaan olla lattialla nätisti paikallaan.

  Olen lukija :)
  marabello_89@hotmail.com

  VastaaPoista
 54. Oon tykännyt fb sivusta jo ajat sitten ja rekisteröityyt lukija olen samoin :)

  Kun mennään vaihtamaan vaippaa, lauletaan tän mamman omakeksimää vaipanvaihto laulua (joka vähän muuttuu joka kerta :D). Hoitopöydällä annan neidille uuden vaipan tutkittavaksi. Sitten hoidetaan itse vaipan vaihto joka vaatiikin jonkilaista taituruutta kun neiti ei halua pysyä vaipan päällä ollenkaan paikoillaan ! Ja kovin usein yrittää myös repiä vaippaa pois! Ja näin pitkän kaavan kautta vaihdetaan kotona kun ollaan perheen kesken, mutta kylässä jätetään suosiolla laulu osio pois, ei ihan idols tasoa meinaan :p

  VastaaPoista
 55. Kaukosäädin käteen(tai suuhun),se on usein siinä kädenulottuvilla.Sängyssä katsotaan telkkaa ja vaihdetaan vaippaa. Hoitopöytää ei tälläkertaa hankittu,viimeksi se jäi sen verran vähälle käytölle.

  -lukijasi- syrenlila@gmail.com

  VastaaPoista
 56. Anonyymi13.6.13

  Meillä asuu nykyään Väinö-marakatti, jonka lempipuuhaa on jatkuva meneminen, kalusteita pitkin kävely sekä kiipeily. Vaipanvaihto on yhtä kiljumista, huutoa, venkoilua ja painimistaa eikä siinä auta enää juttelut, tavarat, laulelut eikä mitkään sirkustemput. Näillä mennään ja homma hoidetaan... Huomattu on jo monesti, että kaikki muuttuu jatkuvasti, ehkä vaipanvaihtokin on kohta taas ihan OK toimenpide.
  noora.selkee@gmail.com
  Tykätty :)

  VastaaPoista
 57. Fb sivusta tykätty on, lukijakin olen. <3

  Meillä vaippa vaihdetaan (vielä) hoitotasolla. Koska typykkä on nyt oppinut kääntymisen jalon taidon, täytyy jotenkin yrittää pitää neiti rauhallisena vaipanvaihdon ajan.:D Jotenka kun vaihdan vaippaa, annan käteen jonkun lelun tai puhtaan vaipan rapisteltavaksi. Huomio täytyy siis kiinnittää muualle. :D Myös meillä lauleskellaan aina vaipanvaihdon yhteydessä jotain äärettömän typerää.

  Meillä vaipanvaihto on typykän lempihetki, kun hoitotasolla hassutellaan yhdessä ja kikatellaan äitin typerille lauluille. :D

  mylovenea@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Anonyymi14.6.13

  1.tykätty on ajat sitte :)
  2. käteen joku tosi mielenkiintonen juttu, esim d-vitamiinitipat :D

  3. katjy.kela@gmail.com

  VastaaPoista
 59. Täällä myös tykätty jo aikoja sitten :)
  Mä laulan tai loruilen Miiolle sillon kun se ei meinaa pysyä paikoillaan tai pusuttelen sen masua niin se monesti jää ihmettelemään että "mitäs?!?" :) tai sit annan jotain kivaa tutkittavaa käteen :)

  sanja.kannus@gmail.com

  VastaaPoista
 60. 1. Tykätty :)
  2. Tyttöni on vielä sen verran pieni että pysyy hyvin paikoillaan :)
  3. s.ikola@suomi24.fi

  VastaaPoista
 61. Heippa! Meillä vaihdettiin vaippa aina sylissä, tai matonkulmalla. Hassuilla ilmeillä ja pärinöillä ja vauvan mielenkiintoa pidettyä yllä.
  Jos voitan, tulee paketti parhaan ystäväni vauvalle, vaippakoko 2.

  VastaaPoista
 62. Tykätty on. :)
  Omalle tytölle annan jonkun kivan lelun käteen tai höpöttelen, niin jaksaa pysyä paikoillaan vaipan vaihdon ajan.
  missukka10@hotmaill.com

  VastaaPoista
 63. Tykätty onn :) meillä on vielä helppoa vaipan vaihto kun poitsu on vasta 2kk :) mutta pian se vaipan vaihtokin vaikenee meillä :D emmi.angel@hotmail.com

  VastaaPoista
 64. Olen lukija :)
  Annan lelun tai jonkun muun esineen käteen siksi aikaa.
  katiautio@hotmail.com

  VastaaPoista
 65. Tykätty :) Housuvaipat tietysti seisaallaan, mikä tahansa kaukosäädin, puhelin tmv. käteen. Tai sit tabletilta Hopla . Jos poika on superliikkuvaisella tuulella, teippivaippakin puetaan seisten. Toinen puoli vaan valmiiksi kiinni ja housuvaipan tapaan päälle. Sitte hienosäädöt kohdilleen :)

  helmianastacia@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Olen lukija ja tykkääjä facebookissa <3 Meillä vaipanvaihto onnistuu niin, kun antaa pojulle rätin tai jonkun vaatteen tutkittavaksi. Pojuli on 7 kk niin kohta meilläkin voi vaihtaa jo vaipan istuen jipii!:) <3
  harrietaura@hotmail.fi

  VastaaPoista
 67. Anonyymi18.6.13

  Facebookissa en ole.
  Vaihdan 8kk ikäiselle pojalleni vaipan edelleen hoitopöydällä. Hän yleensä nappaa päydältä omin päin vaipan ja repii sitä, mikään lelu ei yhtä paljoa kiinnosta kuin hänen käden ulottuvilla oleva vaippapino :D Hyvä siinä on sitten vaippa vaihtaa kun poika leikkii innoissaan toisella vaipalla :-)
  minski_90@hotmail.com

  VastaaPoista