22.7.2013

Asuntomessuilla

Lähdettiin eilen extempore Hyvinkäälle asuntomessuille ihastelemaan mahtavia taloja ja
 mielenkiintoisia sisustusratkaisuja. Käytiin kolmen talon sisällä ja voi vitsi kun kaikki olivat sisältä niin 
siistejä ja oikein unelmataloja! Tuli bongattua yhtä sun toista yksittäistä kivaa esinettä ja haaveita siihen 
legendaariseen kun voitan lotossa mappiin. Ehkä joskus tulevaisuudessa asumme omakotitalossa?
Sopivasti kamerasta loppui taas akku ja jouduin napsimaan loput kuvat Antin iPhonella. 
Itse en ollut koskaan ennen käynyt.
 Oletteko käyneet/aiotteko käydä asuntomessuilla? 
16 kommenttia:

 1. mä haaveilen kans kovasti omakotitalosta :D tuntuu että haaveeks se vaan jää, mut mistä sitä tietää jos joskus pääsiskin ;) ihania kuvia taas teistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa sitä aina haaveilla :D Unissa saattaa toteutua tai ehkä joskus tulevaisuudessa xDD Kiitti Essi!<33

   Poista
 2. Voi mitä luksusasuntoja! Ois kiva joskus päästä asuntomessuille, en oo viel ikin käyny..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyl ihanii! :) Oltais muuten oltu varmaan kauemminki siel, mut Lukas oli vähän kiukkusella tuulella ku ei ollu nukkunu päikkäreit eikä suostunu nukahtaan vaunuihin. Oltii joku pari tuntii.

   Poista
 3. Tuola on kyllä niin mahtavia asuntoja! :) harmi kun nyt on ollu parina vuonna nii kaukana nii ei oo tullu ite lähettyä, aikoinaan käytiin koulun kaa(opiskelin sisustus artesaaniks) aina tsekkaa noi :p

  VastaaPoista
 4. En oo koskaan käynyt, tulee jotenkin niin paha mieli kun ei oo varaa ostaa niin hulppeeta taloa :D Haaveena olis ens vuonna ottaa kyllä asuntolainaa :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi22.7.13

  Mä joskus pienenä kävin asuntomessuilla, tosin en muista siitä oikeen mitn. Mutta sitten muutettiin sinne ja lapsuuteni asuin vahempieni kanssa siellä. Oli niiin kivaa. :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi22.7.13

  Mä kävin pari vuotta sitten asuntomessuilla ku oltiin just ostettu tontti. Haettiin vähä ajatuksia taloa varten ja joitain juttuja toteutettiinki uudessa kodissa :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi22.7.13

  Oliko ihan kauhee ruuhka? Mä niin haluisin käydä, mut mies varoittelee, että siellä joutuu vaan jonossa kulkemaan... Tekosyy? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihmisii, muttei mitään ruuhkaa! Ei jouduttu jonossa kulkemaan. Sillon ku oltii nii oli aika surkee sää. Kylmää, sadetta ja tuulista nii seki varmaa vaikutti, ettei ollu paljoo porukkaa. Mut menkää ihmeessä!

   Poista
 8. Anonyymi22.7.13

  Kyllähän sellanen omakotitalo kävis.. tähätään kuitenkin ensin siihen omistusasuntoon! on se sitten kerrostalo, rivitalo.. :D ennemin sitä kyllä lainaa lyhentäis kun vuokraa makselis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep kävis! Mun pitää päästä eka töihin enne ku voidaan ostaa oma :/

   Poista
 9. amanda22.7.13

  Aikamoinen sattuma, me oltiin viime viikolla samana päivänä siellä Vihdissä uimassa ja nyt oltiin samana päivän tuolla asuntomessuilla kuin tekin :) Meillä on kova asuntokuume, joten tuolla on kiva käydä haaveilemassa vaikka oma talo ei oo vielä vuosiin suunnitelmissa. Me kuljetettiin tyttöä kantorepussa niin pääsi helpommin kiertelee taloja, itseasiassa käytiin kaikissa 31 talossa, oli jalat aika kipeet ku pääsi takasin kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oolalaa mikä sattuma! :DDDD Mut ei sit kuitenkaa törmätty vaikka oltii samoissa paikoissa. Missäköhän ollaan ens viikonloppuna? xD Meilki olis varmaa pitäny olla semmonen kantoreppu mukana, koska Lukas kiukutteli rattaissa :/ Olisin halunnut käydä kaikissa!

   Poista
 10. Me ollaan käyty useana vuonna Asuntomessuilla; Vaasassa, Kuopiossa, Kokkolassa ja Tampereella :) Parhaat oli ehdottomasti Kuopion messut, älyttömän upealla paikalla järven rannassa rinnetaloja! :) Tänäkin vuonna olis tarkotus tuonne Hyvinkäälle suunnata, vaikka täällä Pohjanmaan rannikolla asutaankin.

  Me ollaan aina käyty lähes joka talossa, toki ollaan oltu ilman lapsia (pojat nyt 3v4kk ja 1v8kk) :) Ja talokuume on melkoinen, pohja ja talovalmistajakin on jo valittu :DD Tonttikin on jo näköpiirissä, mutta meillä olis molemmilla vielä tarkotus opiskella (mies menee yliopistoon ja minä ammattikorkeaan), niin ainakin 5v pitäis jaksaa ootella :/

  Mikä oli teidän lempparitalo noilla messuilla? :)

  VastaaPoista