9.7.2013

Sinistä

Kaivoin aamulla esiin mun vanhan Sonyn kameran, jotta pystyn esittelemään eilisiä ostoksia.
Tehtiin eilen 8km vaunulenkki ja poikettiin samalla Löytötexissä. En ollut käynyt ennen. Kun tultiin
pois satoi vettä kaatamalla eikä meillä ollut tietenkään vaunun sadesuojaa tai sateenvarjoa mukana.
Itselleni ostin tummansinisen mekon 10€ ja Lukakselle ostin vaaleansinisen koira bodyn 5€
Löysin vielä 10€ ballerinat.
21 kommenttia:

 1. Mä oon ettinyt mustia balleriinoja! En löydä mistää :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki oon halunu kauan uusia mustia ballerinoja! Vanhat oli rikki pohjasta ja löystyny käytössä niin, et kantapää nous aina ylös ku käveli. Mee Löytötexiin! :D Noi oli kyl vikat Riksun Löytötexissä :/ Onneks oli just oikean kokoiset ja mukavat jalassa :) Voiskohan h&m:ssä olla mustia ballerinoja?

   Poista
  2. Mun pitäisi itseasiassa tulla Riksuun tässä kuussa, että että ;) HM oon kattonut kans kyl, mutta olisin toisenlaiset halunnut ja niissäkää ei aina kokoja :(

   Poista
 2. Voi ihana Lukas!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja tos vikas kuvas kauheeen ison pojan näköinen! xD <3

   Poista
 3. Tosi tyylikäs mekko, ehkä korkkareiden kanssa menisi vielä paremmin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep sopis kyl! Pitää joskus laittaa, mut puistoon ja kävelylle en viitti :D

   Poista
 4. Missä on löytötex? :) Toi sininen mekko on kivannäkönen, itekki voisin käyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siin ihan Riksun Cittarin lähellä! Tehtaankatu 4 on osote :)

   Poista
 5. Ihana Lukas ja ihana sinä! Hassua että Lukas näyttää jo juoksevan ja Henni ei vielä edes konttaa :D Ja ikäeroa on vaan viikko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset kehittyy nii eri tahtiin! Lukas alko konttaa päivää vaille puol vuotta. Välil ärsyttää ku saa koko ajan juosta sen perässä! :DD

   Poista
 6. Anonyymi9.7.13

  pesetkö lainkaan lukaksen vaatteita ennen käyttöä? Niissä on meinaan tosi paljon haitallisia käsittely kemikaaleja :/ En mitenkään siis saarnaa, kunhan kiinnostaa vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen oli pesukoneessa toi body :) Omaani en pessy

   Poista
 7. Voi kun Lukas on jo niin iso poika! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liian nopee kasvaa! D: Alle 2kk nii on jo 1v! :O

   Poista
 8. Heippa,
  oon lukenu sun blogia raskausajastasi saakka, kun itsekin tulin viime kesänä raskaaksi. Nyt oon ihanan 4,5 kk vanhan pojan äiti :)
  Voisitko tehdä sellaisen postauksen, jossa kerrot, miten teillä hoidetaan noi Lukaksen jäämiset hoitoon, kun sähän vielä imetät, niin miten sen käytännössä toimii? Kun itsekin vielä täysimetän, mutta sitten kun me alotetaan kiinteiden syömiset, niin tämä äiti haluisin joskus jättää pojan mummin luo hoitoon ja lähteä jonnekkin, marraskuussa on tiedossa vielä yhdet häätkin, joiden kutsu koski vain vanhempia. Eli siis, miten toi imetys menee teillä silloin, kun Lukas menee hoitoon, jne. Mä haluisin käytännön vinkkejä, kun nyt välillä tuntuu, että en pääse mihinkään niin kauaa ku imetän ja haluisin imettää sinne vuoden ikään saakka ainaki. Välillä vaan kodin seinät tuntuu kaatuvan niskaan..
  Sulla on kiva blogi ja ihana poika. Näin teidän perheen muuten kun olitte Korkeasaaressa, itse asun Helsingissä ja oltiin Mustikkamaalla vaunulenkillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!
   Sitten kun alkaa syömään kiinteitä niin ei tarvii enää imettää koko ajan tai joka syönnillä. Imetän Lukas päivässä noin 3-4 kertaa. Aamulla ja päivällä enne päikkäreitä ja illalla enne nukkumaa. Aina ku Lukas on jääny hoitoon niin enne ku oon lähteny niin oon imettäny. Voit vaikka pumpata maitoo jos sun pojal sattuu tuleen maitonälkä sil aikaa ku oot pois. Vai suostuuko syömään tuttipullosta, nokkamukista? Lukas juo joka päivä ite nokkamukista vettä :) Sit Lukas on juonu nokkamukista jo ihan oikeeta maitoo :P Sillon ku Lukas oli 4,5 kk nii en kyl pystyny oleen kauaa pois sen luota. Nyt pystyn oleen ainaki jo 4h :)
   Olisit tullu moikkaan xD

   Poista
 9. Todella kiva tuo sininen mekko! :)

  VastaaPoista
 10. Vastaukset
  1. Kiitos :) Mul oli äsken just päällä! :D

   Poista