13.1.2014

Synttäreillä & pulkkailemassa

Meillä oli tosi kiva eilinen päivä niin mun oli ihan pakko tulla vielä tekemään kuvapainotteinen postaus sunnuntaistamme! Aamulla herättiin Lukaksen kanssa puoli yhdeksän aikaan. Mentiin aamupuuroille ja 
kiiveille. Annettiin isin vielä jäädä nukkumaan. Ensi viikonloppuna on sitten mun vuoro nukkua pitkään!
Päikkäreiden jälkeen lähdettiin mun serkun Millan 6-vuotissynttäreille.
Milla ja Lukas ♥
Sitten lähdettiin Hyvinkäälle mummopappalaan syömään ja Lukas pääsi ekaa kertaa pulkkailemaan.

Oli niin hurjan hauska päivä, että Lukaksella pääsi ihan itkut kun piti illalla lähteä kotiin.


8 kommenttia:

 1. Ihana Lukas ! <3 Meillä myös nukutaan viikonloppuisin vuorotellen pitkään,esim. lauantai aamuna mä saan nukkua ja sunnuntai aamuna sitten isimies saa nukkua.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauhee meno oli päällä koko päivän! :) Mä herään meillä yleensä aina, mut nyt sovittiin et saan nukkuu ens viikonloppuna pitkään x) Ei mua haittaa vaikka heräänki, jos mua väsyttää niin sit nukun Lukaksen kaa päikkärit :)

   Poista
 2. Anonyymi13.1.14

  Meillä on sänky olkkarissa kun lapsilla on omat huoneet turvallisuussyistä. Meillä ei siis kauheen hyvin voi nukkuu pitkään :D Välillä jos oon tosi väsynyt, ni nukun ku tukki ni sit voin nukkuu pitkään ku muksut katsoo lastenohjelmia ja mies tekee meille aamupalaa :D Mulla on muuten aivan surkeet unenlahjat, et heräilen koko ajan ja oon tosi levoton nukkuja mut aamulla voisin nukkua ku pieni kissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukaksen pinnasänky ja mun ja Antin sänky on makkarissa. Antti taas pystyis nukkuu sohvalla vaikka Lukas kiljuis täyttä sen vieressä! :D Mul on kans surkeet unenlahjat ja Lukas on periny ne multa :D En ees tiiä milloin oon nukkunu koko yön putkeen, varmaan lapsena! :D Aamulla on kyl usein silleen, et haluis vaan jäädä viel nukkumaan, pitäis varmaa mennä aikaisemmin nukkumaan eikä aina valvoo xD

   Poista
 3. Nuo sun farkut..! Ite laitoin samanlaiset tilaukseen, ja paketti ois tullut tänään postiin. Huomenna kipikapi hakemaan se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on oikeasti ihanat, mun lempifarkut! Aina välillä ku ollaan menty mummolaan tai kylään johonki niin oon ottanu semmoset löysät olohousut mukaan, koska mun mielestä farkut on epämukavia päällä, mutta noi HerSecretin uudet on täydelliset! Ne on niin mukavat päällä + ne on viel kauniit!!

   P.S Sul on uus kuva! :)

   Poista
 4. Anonyymi14.1.14

  minkä rotuinen toi koira on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Brasilianterrieri :) Jakke täytti just 10 vuotta!

   Poista