24.3.2014

Party, party!

Oloista selvitty ja jaksoin viimein tulla väsäämään jonkinmoista postausta illastamme. Me lähdettiin siis lauantai-iltana tyttöporukalla Hyvinkään Amarilloon syömään ja juomaan. Meitä oli Sari, Noora, Maria, Marika, Jonna ja Minä. 
Kiitos tyttöille ja otetaan pian taas uusiksi! ♥ Mun jalat tuli ihan muusiksi siitä tanssimisen määrästä ja mun päänahka on vieläkin pikkuisen arka, mutta oli kyllä ihanaa vaikka loppu ei mennytkään ihan suunnitelmien mukaan..
Valittiin Jonnan kanssa ruokalistalta samat annokset vai voiko tuota annokseksi kutsua? Antti meinaan sanoi seuraavana päivänä mulle, että toi oli alkupala :D No meidän alkupalat sisälsi fajita magic -maustettuja ranskalaisia, friteerattuja jalapeno popperseja, mozarellatikkuja ja sipulirenkaita sekä hellmann's majoneesia, jalapeno-valkosipulimajoneesia ja Amarillon BBQ-kastiketta. Ainakin se oli hyvää ja massut tuli täyteen!
Antti oli pärjännyt Lukaksen kanssa hienosti koko yön. Poika oli herännyt pari kertaa yöllä ja sanonut: ''Äitinniii!'' Ja nukahtanu takaisin unten maailmaan. Oli niin kivaa ja naurettiin paljon, mutta siinä kello kolmen jälkeen yöllä tapahtui vähän kurja juttu. Oltiin Jonnan kanssa tanssimassa ja se tanssilattia oli aivan tupaten täynnä ihmisiä. Pakosti siinä hipaisee vieressä olevia. Mulla oli Jonnan kanssa niin hauskaa ja kova meno päällä, et oltiin sit varmaan vahingossa osuttu vieressä olevaan tyttöön. Se tyttö alkoi sit töniin meitä ja yhdessä vaiheessa se tönäs mua ja Jonnaa varmaan metrin eteenpäin. Hyvä, ettei kaaduttu. Kaikki vieressä olevat ihmettelivät myös sitä tönimistä. En ymmärrä miksi pitää tahalteen tuuppia, jos me Jonnan kanssa vahingossa siihen osuttiin. Kaikki siinä tungoksessa osu toisiinsa. Sitten se taas pökkäsi mua ja tönäsin vähän takaisin. Sitten se hyökkäsi takaapäin muhun kiinni ja alkoi repimään mun hiuksia. Näin kun vieressä olevat pojat juoksivat apuun ja tulivat auttamaan mua. Se roikkui mun tukassa ja veti täyttä tosi kauan ennen kuin joku sai sen irti. Portsari kertoi jälkeenpäin meille, että se oli töniny vähä kaikkii ja, et se oli heitetty ulos ja viety viel tikkaukseen. Joku oli sit lyöny sitä turpiin. Olikohan se akka vetäny jotain? Antti katto kotona niin mul oli päänahka ihan punainen :( Kyl mul varmaan lähti ihan mukavasti hiuksii, mutta onneks ei käyny pahemmin. En vain ymmärrä miten tollaisia idiootteja ja ilkeitä ihmisiä voi olla? Onneksi paha sai palkkansa ja muuten oli kivaa! Onks teille koskaan käyny tolleen, et joku tuntematon yhtäkkii käy vaan päälle? 


30 kommenttia:

 1. On käynyt noin ja mun kaverille kans! Joillekin se viina vaan ei sovi ja pistää sit agressiviseks. Tiedän monta tapausta jotka alkaa rähisemään hirveesti humalassa, tosi inhottavaa kun se kohdistuu muihin ja vielä tuntemattomiin! Onneksi ei käynyt pahemmin ja se heitettiin sieltä ulos. Tollaset pilaa kyllä niin muiden illan :/

  VastaaPoista
 2. Hui vähän kamalaa! Onneks sulle ei käyny pahemmin. :( Tosi tyhmää tollanen, että tulee ilman mitää syytä repimään ja tönimään.

  VastaaPoista
 3. hullu muija! Varmasti oli vetäny jotain tai jos ei nii kantsii hänen hankkii lääkitys XD huhhu mitä porukkaa..ei oo kyl mulle sattunu ikinä noin. Mutta onneks oli kuitenkin muuten hauskaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mullekkaan oo koskaa enne käyny noin. Oli silti kivaa :)

   Poista
 4. Kävipä kurjasti! Mä en ole itse koskaan ollut satunnaisen väkivallan kohteena, mutta olen kyllä valitettavasti ollut sen toteuttajana. Tästä on neljä-viisi vuotta aikaa, kun täydessä tuubassa hyökkäsin yhden blondin muikkelin kimppuun, joka oli samoissa mökkibileissä. :D Hän vain sattui vinoilemaan minulle toistuvasti, ja jossain vaiheessa sitten meni kamelinselkä katki. Mitään syytä teolleni ei ollut, käytökseni oli ihan typerää!

  Siitä viisastuneena ja tuhat euroa köyhempänä olen ollut 2,5 vuotta ilman humalaa. :-D Kannattaa ehdottomasti nostaa asiasta rikosilmoitus, baarin henkilökunta on varmasti tietoinen kyseisen henkilön nimitiedoista!

  VastaaPoista
 5. Olipa kurjaa et kerranki ku pääsit ulos niin käy noin :( Mulle kävi tolleen muutama vuos sitten ku oltiin serkun kans tanssimassa niin yhtäkkii kävi kiinni tukkaan ja rupes repimään :o Mä kyl tinttasin sitä ja me molemmat lennettiin ulos. Sit ulkopuolella se pisti mun perään viis ulkomaalasta jätkää mut onneks siihen just tuli poliisit niin ei käyny mitään. Huh, se oli pelottava kokemus.

  VastaaPoista
 6. Mäki oon syöny ton annoksen iha ruokana Amarillos :D vitsi baareis on kyl kaiken näköstä porukkaa liikkeel-.- onneks ei käyny pahemmi ja tyyppi oli poistettu paikalta!

  VastaaPoista
 7. Huihui!!:o Mulle on riittäny ihan ne 2 kertaa kun oon päässy pelkästään todistamaan puolen metrin päästä kun jonkun nyrkki sohahtaa ohi toisen ihmisen päähän, nääki tapaukset oli miestappeluita. Aika harvaa varmaan, että naiset tollallailla alkaa riehumaan:( On tainnu olla naisella muutakin veressä kuin pelkkää alkomahoolia....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi24.3.14

   Kyllä se on valitettavan usein se laillinen viina mikä pistää ihmisten pään sekaisin ja käyttäytymään agressiiviseksi....

   Poista
  2. Anonyymi25.3.14

   Niimpä ^^. Alkoholi ei todellakaan sovi kaikille. Vaikka se nyt laillista onkin, niin valitettavasti juuri nämä "alkoholia nautiskelleet" ihmiset ovat ihan kärjessä näiden tappeluiden sun muiden kohtausten aiheuttajina. Mutta joo.. kiva, että muuten teillä meni kivasti :) mua ei oo tainnu ketään koskaan töniä tollain (ainakaa en oo huomannu), mutta kerran yks akka sylkäs mun hiuksiin.. kiva.. ja se tuli ihan puun takaa :D

   Poista
 8. Hyvä, että teillä oli muuten mukava ilta! Paha sai palkkansa, mut eihän sitä kellekkään pahaa toivo... Kaikkea sitä kyllä tapahtuu yön pimeinä tunteina. Kai sulla oli huomiota herättävä hiusväri et just sä satuit sit kohteeksi :d Tanssilattiat on kyllä monesti aivan tupatentäynnä, ja siel ei tosiaan voi kyllä välttyä tönimiseltä..

  VastaaPoista
 9. hui onneks ei sulle käyny pahemmin! :O mulle ei oo onneks mitään tuollaista ikinä sattunut. mä tosin oon ollut baarissa viimeks vuonna... hetkonen... 2011?

  VastaaPoista
 10. Mä olen kans törmänny tollasiin tapauksiin. Valitettavaa mutta totta, jollain vaa viiraa nupissa ja ei siedä yhtään tollasta tahatonta tönimistä, jota tapahtuu baarien tanssilattioilla oikeastaan melkein joka kerta kun porukkaa on paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi24.3.14

   En ymmärrä yleensäkkä et miks tarvii vetää se pää nii täyteen et sit käy tommosta.. ittekki ollu kohteena, tosin sillon sain vaan haistattelua ja haukkumista ja sit mulkoilua. ;D varsinki riihimäellä näitä on valitettavan paljo ja suurin osa samaa kaveripiiriä..

   Poista
  2. Anonyymi24.3.14

   Jotkut vaan valitettavasti on selvinpäinkin kamalia narttuja. Saati sitten kännissä. Tai ei sitä tiedä vaikka jotkut olis ottanu muutakin. Osaisivatpa olla sekoilematta niin pahasti, että eivät ole vaaraksi itselleen saati muille.

   Poista
 11. Anonyymi24.3.14

  No johan nyt on toimintaa tommonen että käy toisen kimppuun ja repii hiuksista! Eiköhän tanssilattialle mennessä jokainen tajua että siellä saattaa vahingossa joratessaan osua johki vieressä tanssivaan eikä se kuitenkaan maailmaa kaada. Voikohan tommosesta kiskomisesta jäädä päänahkaan jotakin vauriota? Varmasti. Toivottavasti kaikki ok :)

  ps. Ihana Lukas kun ikävöinyt Äitinnii!

  VastaaPoista
 12. Oon kateellinen tuosta tukasta! Tosi upea :) toistaiseksi en oo itse uskaltanut värjätä pinkiksi muuta kuin latvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Mut ei tota värii tarvii pelkää ku haalistuu kuiteski pois! :)

   Poista
 13. Anonyymi24.3.14

  pari kertaa on meinannut käydä ikävästi, jostain syystä vielä kun olen itse ollut ihan selvin päin liikkeellä:D mietin että noita uhkailijoita on varmaan sitten useemminkin ollut, humalassa ei ehkä huomaa samalla tavalla... kerran yksi sekopää alkoi oikeen vahtimaan mua baarissa ja lopulta lähti puskee päin jo jos vahingossa vilkaisin hänen suuntaan. En edes muista mitä se mulle huusi, väitti ainakin että mulkoilen törkeästi ja töni mua siinä..lopulta vaan käskin mieskavereitten menemään siihen väliin seisomaan ettei se ihme akka provosoituisi enää..sillon pelotti vähän koska sen tyypin käytöksessä ei ollut mitään järkeä!

  onneksi tuossa sun tapauksessa sai sekoilija opetuksen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon nähny tosi vähän mitään tappeluita tai semmossii juttuja mis jonku kimppuun hyökätään. Ehkä sit selvin päin näkee paremmin vaikka oon kyl joskus ollu selvinpäinkin baarissa. Ihan hulluu! Olisko sun pitäny sit olla silmät kiinni. Onneks sul oli mieskavereita mukana! :)

   Poista
 14. Anonyymi24.3.14

  Viimeks just lauantaina baaris joku otti vähän nokkiinsa kun olin kuulemma hymyillyt miehelle, josta kyseinen nainen oli kiinnostunut. Hei haloo ihmiset!! Jos vahingossa hymyilee tanssilattialla niin saa nyrkkitappelun aikaan?? No mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Onneks oon käyny paljon salilla nii sain napattuu naisesta otteen ettei päässy satuttaan pahasti. ;) Mutta hullua kuitenkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hullu nainen! Se ei ees ollu yhdessä sen miehen kaa xD ja saahan sitä hymyillä :) Hyvä ettei käyny pahasti!

   Poista
 15. Anonyymi24.3.14

  Niin...ehkä sä oot ollut niin kännissä ettet oo huomannut että oot töninyt sitä ihmistä jatkuvasti tai kaadellut tanssiessa juomia päälle tms...mikään ei ole niin ärsyttävää kun baareissa kaikenmaailman teinibimbot "bilettää" silleen että jatkuvasti on jonkun juoma paidalla, joku talloo varpaille tai nyrkki silmässä "kun me vähän tanssittiin villisti".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mul ei kyl ollu juomaa siin ja haha iskin siel nyrkillä silmään toisia xDDD Saako sun mielestä ihmiseen tosiaan käydä kiinni ja repii hiuksii niin et päänahka on edelleen arka? Portsarihan sano et se töni kaikkii.

   Poista
  2. Anonyymi25.3.14

   Ei pidä mennä baariin jos ''kaikenmaailman teinibimbot'' ärsyttää. Eikä kaikissa baareissa käy nuoria ja löytyy niitä semmosiaki mestoja missä ei oikeestaan tanssita. Se on ihan itestä kiinni jos tahtoo mennä tanssipaikkaan niin sitten kestää sen, että täydessä paikassa voi vahingossa toiseen osua. Mikään ei oo niin ärsyttävää, kun mököttävät ja valittavat ihmiset baarissa, miksi mennä sinne jos ei sellasta kestä.

   Poista
  3. Anonyymi25.3.14

   Eiköhän "vahingossa toiseen osuminen" ole vähän eri juttu kun Se että alkaa tahalleen repimään hiuksia? :D

   Poista
 16. Ilta kuulostaa kyllä kivalle ja hienoa että Lukaksella ja Antillakin oli mennyt hyvin. :) Pitäis itsekkin päästä irtautumaan ja vetästä jossain vaiheessa yhdeksi illaksi bilevaihde päälle ja mielellään ennen häitä, niin saa "unohdettua" hetkeksi sen stressin. :D
  Harmi tuo hiuksista repijä tyyppi, toivottavasti se ei kuitenkaan koko iltaanne pilannut. :)

  VastaaPoista
 17. Anonyymi25.3.14

  Oliko sulla Amarillossa erit vaatteet, vai miks sul on kaks eri asuu nois kuvis :)? Noi friteeratut jutut on pahoja, mut mun systerikin aina ottaa jotain tollasia, hmh.
  Se muija oli varmaan muutenkin sekopää...veikkaan et lääkkeitä ja viinaa sekasin ei oo hyvä yhdistelmä. Ikävää et jouduit uhriks :/.

  Sit ihan toiseen aiheeseen: Ootteko ajatellu Antin kaa mennä naimisiin tai haaveiletko häistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syömäs pidin tota lumileopardi villapaitaa ja sit ku mentii ylös baariin niin otin sen vaan pois ja siel alla oli toi musta mekko :) Just hyvii! :P
   Varmaa mun hiukset herätti huomioo, et sen oli helppo tarttuu näihin :D

   Ollaan me puhuttu :) En haaveile silleen ku ei me pidetä mitää isoja..

   Poista
 18. Vitsi toi näyttää hyvältä mitä söitte! :P Mulle tuli heti kauhee himo lähtee syömään samanlainen. :D

  Harmi, että ilta loppui noin, mutta pääasia, että muuten teillä oli kivaa. :)

  VastaaPoista