15.4.2014

Kikkurat kihartimella

Viime viikolla käytiin Lukaksen kanssa mun porukoilla niin nappasin sieltä mukaan vanhan kihartimeni. Aloin pähkäilemään, että olen oikeasti käyttänyt kiharrinta viimeksi kesällä, vuonna 2011! Mulla oli silloin vielä ihan ohuet hiukset. Kun on omasta takaa kikkurapörrit niin eipäs vaan ole käynyt mielessä kiharrella. Tänään kuitenkin Lukaksen nukahdettua päikkäreille otin kihartimen esiin ja aloin kihartamaan tukkaani. Eka laitoin tietty vähän lämpösuojaa. Aikaa siinä vierähti mukavasti, koska oon aika amatööri kihartamisessa. Mun hiusten kihartelumäärät pystyy laskemaan kahden käden sormilla! Tykkäsin lopputuloksesta enemmän kuin normaalista arkipörristäni.
Kiharrinta on kyllä pakko käyttää useammin kuin kolmen vuoden välein. 
Seuraavan kerran kun on joku juhlapäivä niin taidan suoristamisen sijasta kihartaa! 
Tuon kultaisen mekon olen ostanut silloin kun odotin Lukasta, mutta en vielä tiennyt, että olen raskaana. 

Nyt olen alkanu miettimään tota mun juurikasvua. Mulla on kolme vaihtoehtoa: 
1. Kasvatan omaa väriä niinkuin olen kavattanu jo yli puoli vuotta. 
2. Laittaisin tuohon tyveen paljon vaaleita ohuita raitoja.
3. Värjään juurikasvun kokonaan blondiksi.
?


54 kommenttia:

 1. itse laittaisin raitoja, niin ei rasita hiuksia niin paljon, ja saa eloa hiuksiin. sulla on niin ihanan paksut hiukset! <3

  VastaaPoista
 2. Anonyymi15.4.14

  Raitoja! Mut laitatko ite vai kampaajalla?

  VastaaPoista
 3. Et oo aatellu ruskeaa tukkaa kokeilla? Ei siis sellast iha mustaa mikä sul joskus oli vaa ruskeaa. Munki pitäs värjää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En varmaan koko ruskeeta, tuntu et sillo mitkää vaatteet ei sopinu :D Mul oli ruskeet 2011 syksyllä. Oliks mul sillo mustat vai ruskeet ku oltii työharjottelus samas paikas? :) Sulle sopii kyl ruskeet! :)

   Poista
  2. En mä muista kummat sulla oli! :D Toisaalta ku ne värit ei oo nii kaukana toisistaa. Ainaki yhes vaihees sul oli vaaleet siellä. Kiitos! Itekki tykkään ruskeist, kokeilin vuos takaperin punertavii nii ei tuntunu yhtää omalta. Nyt oon kyl miettiny et pitäskö kokeilla mustaa pitkäst aikaa mut ehkä pitäydyn ruskees ku sopii kuitenki paremmi :)

   Poista
 4. Anonyymi15.4.14

  4. Anna oman kasvaa ja värjää blondit pois luonnollisen vaalean ruskeaks tai suklaan ruskeaks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En haluu ruskeeta kokonaan ku haluun olla kesäl pinkkipää :)

   Poista
 5. Entä jos värjäät oman tukan väriseks ja sit annat oman tukan kasvaa sielt? :) Ite tein näin ja ihanaa kun ei tartte tyvikasvust enää välittää ja tulee omat hiukset "takasin" :) En varmaa aio enää värjätä, oisinpa antanu omien hiusten vaan olla mut nuorempana halusin vaan vaalentaa.. :F

  VastaaPoista
 6. Anonyymi15.4.14

  Miksi ihmeessä et värjää noita vaaleita latvojasi ruskealla värillä? Olisi paljon siistimmän ja kauniimman näköistä. Älä ainakaan laita niitä vaaleita raitoja, en näe siinäkään oikein järkeä.. miksi, kun oma väri on noin tumma kuitenkin. Anna nyt tyven vaan kasvaa, kun noin ihailtavan pitkälle olet päässyt oman värin kasvatuksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annan tyven kasvaa! :) En haluu ruskeeta :S

   Poista
 7. Kivat kikkurat! Mä en jostain syystä oikein onnistu tekee itelle kunnon kikkuroita. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Otin ihan pienen määrän hiuksii kerralla ja pyöritin kihartimeen ja annoin olla aika kauan siinä :) Kesti kyl varmaan 30 min ku kävi koko pään läpi!

   Poista
 8. Mäkin äänestän ruskealla värjäämistä! :-) Ei tarvisi miettiä juurikasvua.

  VastaaPoista
 9. Mä olen myös ruskean värin puolella :) sulle sopii kyllä molemmat värit, mutta helpottuu huomattavasti tuo värjääminen jos palaat tummaan :)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi15.4.14

  Sulle sopis parhaiten sun omaa hiusväriä lähellä oleva sävy. :)

  VastaaPoista
 11. Anonyymi15.4.14

  Älä vaan ainakaan värjää tota tyveä millään! Oot hienosti jaksanu kasvattaa sitä niin varmasti alkais kaduttaa jos värjäisit sen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En värjää! :) Nyt ku mietin niin alkais kyl kaduttaan :)

   Poista
 12. Anonyymi15.4.14

  liputan raidoille!

  VastaaPoista
 13. Anonyymi15.4.14

  Mä en ainakaan lähtis ennen kesää välttis blondailee, kun kuitenkin vaalenee hiukset luonnolisesti auringon takia. Huomioon ottaen myös sen miten se toimenpide kuivattaa hiuksia... + aurinko.. Hiukset huutaa halleluujaa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ehkä en sit värjää ja annan vaan ton oman kasvaa :)

   Poista
 14. Anonyymi15.4.14

  Mä värjäisin jollain ruskeella ton vaalean osan :). Sitä näköjään on muutkin suositellu :)

  VastaaPoista
 15. Anonyymi15.4.14

  Jos oisin sinä niin antaisin oman värin kasvaa. :) Sun oma väri on niin kaunis ja sopii sulle parhaiten. Ja oot kuitenki jo noin paljon kasvattanu!
  Entä liukuvärjäys niin että omasta väristä menis pikkuhiljaa vaaleemmaks, eli osan blondista osasta värjäisit vähän tummemmaks?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annan varmaan sit vaan kasvaa. Tää on vaikeeta! Tykkään omasta väristä, mut tykkään blondistaki! :D Toi vois olla hyvä idea kyl! :)

   Poista
 16. Anonyymi15.4.14

  "Anonyymi15.4.2014 15.38
  4. Anna oman kasvaa ja värjää blondit pois luonnollisen vaalean ruskeaks tai suklaan ruskeaks :)"

  VastaaPoista
 17. Anonyymi15.4.14

  Ehdottomasti kannattaa latvat värjätä lähelle omaa väriä. Kovin epäsiistin näköinen on noin pitkä tyvikasvu. Mut mä en oikeen ymmärrä, ku sun piti hirveellä vauhdilla värjätä vaaleeks tukka. Johan siinä järkikin sanoo ku mustasta alkaa vaalentaa et kuin hiuksille käy. Hyvä olla jälkiviisas mut ei tainnu olla fiksu tempaus? No kaikkeehan pitää kokeilla ja onneks tukka kasvaa :) mut joo. Värjää latvat ruskeella tai jos raaskit nii leikkaa latvoja reilusti lyhemmäks. Älä enää vaaleella raidoita tyveä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään eniten blondista ja halusin sillon nopee saada ne :D Ihan hyvässä kunnossa ja paksut hiukset silti on vaikka värjäsinki nopee vaaleeks :) En oo leikkaamassa latvoja reilusti ku kasvatan hiuksiii. En varmaa värjää ruskeella, koska vaalee on just hyvä ku tähän pystyy laittaa kaikkii kivoja shokkivärejä :)

   Poista
  2. Anonyymi15.4.14

   Ihan hyvässä kunnossa? Muuten vaan katkeilivat yms. Omathan on hiuksesi. Minusta sulle kävi ne mustat tosi hyvin. Mut ite toki mistä tykkäät ni on tärkeempi :)

   Poista
  3. Syksyllä katkes, ei oo enää katkeillu, silti paksut :) En haluu enää mustii, ne ei tuntunu omilta D:

   Poista
  4. Anonyymi17.4.14

   Sorry, mutta ei nuo sun hiukset kovinkaan hyvässä kunnossa ole kun katsoo näitä hiuskuvia :(. Olisit niin kaunis tummilla hiuksilla, kun sun oma väri on noin tumma. Luonnostaan noin tummille ei mun mielestä sovi noin vaaleat hiukset, ylipäänsä mitkään vaaleat. Mutta tee toki niinkuin haluat, mut hassulta näyttää ku on noin tumma ja ihan vaaleet latvat. Mistä tuo mieltymys vaaleisiin hiuksiin sulla tulee? Outoa :D .

   Poista
  5. Mistä sen näkee onko huonossa kunnossa?
   Sata kertaa pidemmät ja paksummat nää ainakin on nyt ku sh:aikana.
   Rakastan blondii ittelläni, mitäs outoo siinä on?
   Tällaiset on ihanat: http://weheartit.com/entry/111090299

   Poista
 18. Musta noi on oikeen kivat noin, joten sanon että anna ehdottomasti kasvaa! (:

  VastaaPoista
 19. fififi15.4.14

  Mä kanssa äänestän, että annat oman värin kasvaa :) jossain vaiheessa sulle tulee tosi nätti ombre, jossa latvat on vaaleet (tai vaikka hattaranpunaiset jos haluat). Oma värisi on tosi kaunis ja tuo sun silmätkin esiin ihan eri tavalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps! Mä sit jatkan vaan tätä kasvattamista :) Kiitti paljon!

   Poista
 20. Anonyymi15.4.14

  Värjäät tummaksi ne sun hiukset.. okei sanoit ettet halua tummaa mut mua alko ihmetyttää et miks kasvatat juurikasvua jos et aio värhätä tummaksi :O jos haluut pinkin ni silloinhan on parempi olla blondi pohja? Eihän se pinkki tartu toho sun juureen. Jos et halua tummaa ni värjäät blondiksi. Toi juurilasvu ei oo kovin kiva. Ja ei todella kannata ottaa raitaa.. sul on niin tumma toi juuri että se letti olis kamalan kirjava ja kaiken värinen. Yöks. Blondi, tumma tai pinkki niin kaunis olet joka tapauksessa :) mut juurikasvu piiloon!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siks oon ollu värjäämättä ku oon vaan antanu hiusten olla rauhassa. Eiks tyvikasvu ollu muotiiki? Jos mä pistän tohon juureen nyt blondin värin, joka mulla on tuol kaapissa niin tiiän et siit tulee ihan vaalee ku oon niin monta kertaa värjänny tyven blondilla. Ehkä mä vaan kasvatan.. Tällässeet on ihanat: http://weheartit.com/entry/111090299

   Poista
  2. Anonyymi18.4.14

   Eli tiedät nyt jo itsekin, että blondausta on taas tulossa kun värikin on jo kaapissa valmiina. Mitä järkeä edes oli sitten alkaa tällaiseen pitkään projektiin?
   Jos/kun et tykkää tummasta hiusväristä (myöskään samalla tavalla kuin vaaleasta), niin miksi edes kasvatat omaa väriäsi joma on tumma? En käsitä järkeä kyseisessä asiassa.

   Poista
  3. Mulla on ollu kyl toi blondi väri kaapissa jo puol vuotta :D Tässä postauksessa kuva siit väristä: http://hugmetinkerhell.blogspot.fi/2013/10/hiusten-kasvatus-operaatio.html
   Se järki tässä oli et tää on tehny hiuksille hyvää ku en oo värjänny puoleen vuoteen. En oo värjäämässä viel blondii, kasvatan vaan omaa.
   Sit et käsitä ja se on sun oma ongelma.

   Poista
 21. Anonyymi15.4.14

  Älä blondaa. Sun hiukset vasta äsken kärsi niin pahasti monista värinpoistoista yms että katkeilivat.. Nyt jos taas blondaat niin katkee loputkin hiukset :( Ikävä totuus. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ku värjäis vaan ton ruskeen niin sehän on hyvässä kunnossa niin ei ne kai sit enää katkeilis. Ihmettelen sitä ku sillon 2009-2011 värjäsin aina neljän viikon välein tyven pois blondilla eikä mulla sillon katkeilleet! Hiukset varmaan viime syksynä katkes niitte värinpostojen takii :/

   Poista
  2. Anonyymi15.4.14

   Juurikasvuhan on sulla jokaisessa hiuksessa.. Eli myös niissä jo katkenneissa :D Elikkä kyllä kuule kärsis varmasti aika pahasti tukka. :( no se varmasti johtuu siitä kun teit niin monta värinpoistoa ja värjäystä niiiin lyhyessä ajassa.

   Poista
  3. Ei kärsiny kyl yhtään :D

   Poista
 22. Anonyymi15.4.14

  Mee kampaajalle ja kysy ammattilaisen mielipide? :) sehän olis samalla ihana hemmotteluhetki! Kauppojen värit kuitenkin aikamoisen tiukkaa tavaraa ja kampaajalla osattais varmasti käsitellä sun hiusta tarpeeks hellävaraisin ainein :)

  VastaaPoista
 23. Tummia raitoja koko päähän! :)

  VastaaPoista
 24. Anonyymi16.4.14

  Kasvata oma väri takasin! :)

  VastaaPoista
 25. Mun mielipide eroaa nyt muista mut mun mielestä sulle sopii vaaleet ihanasti! ♡ En osaa kuvitella sulle ruskeita hiuksia ja musta ei sopinut lähellekkään noin hyvin! :D Itse varmaan kävisin kampaajalla värjäyttämäs tyven niin hoituis hellävarasemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan eniten kans vaaleita ja musta mulle sopii parhaiten blondit :)

   Poista
 26. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kulumalla lähti. Niis väreis luki et kestää 8-12 pesua

   Poista
 27. Sulla on tummat kulmat, niin mun mielestä sulle sopii ruskea, mut ei liian tumma! :) Ei tossa vaaleessakaan kyl oo mitään vikaa :)

  VastaaPoista
 28. Anonyymi16.4.14

  Omaa väriä vaan takasin, liukuvärjäys ois aika kiva :) Oot upee minkä värisissä hiuksissa tahansa<3

  VastaaPoista