13.4.2014

Lapsivapaa vuorokausi?

Ollaan suunniteltu Antin kanssa, että tehtäisiin jotain kivaa kahdestaan ja Lukas menisi yhdeksi yöksi vaikka mammalaan. Yksi yö vain, koska en pystyisi olemaan Lukaksesta kauempaa erossa. Mitäs kivaa sitten voisi tehdä? Vähän olisi jännää ja outoa! Ollaan käyty vain kaksi kertaa ravintolassa syömässä kahdestaan, kerran leffassa ja pari kertaa baareilemassa Lukaksen syntymän jälkeen. Nyt haluttaisiin olla ihan kahdestaan kokonainen päivä, ilta ja yö! Me ei olla lyöty vielä mitään päivää lukkoon, mutta ollaan kuitenkin mietitty näitä tulevan Pääsiäisen pyhiä!
Mulla on erilaisia ideoita ja ajattelin listata niitä tähän:

Leffa.
Käytäisiin vaikka Finnkinossa leffassa. Isot pussit karkkia ja paljon poppareita. Yleensä kun katsotaan
kotona leffoja niin Lukas aina herää kesken elokuvan. Nyt saisi katsoa ihan kaikessa rauhassa.

Keilaus.
Me ollaan tehty Antin kanssa kaikkea yhdessä, mutta EI olla koskaan keilattu! Mulla pursu keilaus yhdessä vaiheesta korvista ulos kun koulussa olin valinnut sellaisen liikkakurssin, jossa meillä oli joka viikko keilausta xD

Koti-ilta.
Tää tulisi halvaksi. Oltaisiin vain kotona. Tehtäisiin esim. jotain maittavaa ruokaa ja juotais ehkä pullo viiniä. Rentouduttaisiin ja katsottais joku hyvä leffa. 

Nukkuminen.
Yksi vaihtoehto on nukkuminen. Nukkuisi vain univelkoja ja silmäpusseja pois! :D Olisi ihanaa, jos yhtenä aamuna ei tarvitsisi herätä aikaisin aamulla!

Konsertti.
Olisi kivaa mennä katsomaan livenä jotain hyvää laulajaa/bändiä.

Laivareissu.
Menis laivalla vaikka Viroon ja yöpyisi yhden yön laivassa. Ei, ei, ei! En pysty olemaan niin kaukana Lukaksesta! 
Ehkä tää laivareissu tehdään mieluummin kesällä koko perheen voimin! 

Ravintola.
Käytäis syömässä jossain hyvässä ravintolassa. Nam! Ottaisin kyllä jonkun maukkaan pihvin :P

Baariin.
Ennen Lukasta me käytiin aina yhdessä baareilemassa/juotiin yhdessä. Meillä oli aina niin hauskaa 

Kylpylä.
Tää on tällä hetkellä meidän number one vaihtoehto! Ollaan surffailtu jo eri kylpylöiden sivuilla, mutta ei osata päättää mihin mennä! Nokian Eden, Aulangon kylpylä, Flamingo, Rantasipi, Serena.....?

Jottei tää olis vain tylsää tekstiä niin tähän loppuun laitan kuvia mun ja Antin Flamingon reissusta vuodelta 2010!

Mitä te olette tehneet tai mitä te tekisitte jos saisitte lapsivapaan vuorokauden?
Mikäs on Suomen paras kylpylälomapaikka? :)
43 kommenttia:

 1. Anonyymi13.4.14

  Peurunka.mahtava liukumäki:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivannäköistä :) Katoin Googlesta kuvii :)

   Poista
  2. Peurunka on oikeesti aika pieni paikka eikä siellä oo sen liukumäen lisäks mitään erityistä :( Eikä se liukumäkikään kovin kummoinen ole XD

   Poista
  3. Okei xD Ei me olla sinne menossa

   Poista
 2. Anonyymi13.4.14

  flamingo on ehtoton! se wellnes puoli, joka on k-20, on ihan kuin toinen maailma! niin rauhallinen ja ihana tunnelma!!! :) turun caribiakin on ihan kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Flamingo ja wellnes on nyt number one vaihtoehto! :) Turun caribiassa en ookkaan koskaan käyny.

   Poista
 3. Mulla olis ihan sama homma ton laivareissun kanssa! :DD en vois mennä niin kauas mun vauvasta x) Mutta siis kuulostaa ihanalta idealta tää! Mekää ei olla oikeen Mikaelin syntymän jälkee tehty juttuja ihan vaan kaksin. Pari kertaa käyty syömässä, leffassa ja oltu kotona ku Mikael oli mummolassa yökylässä...mutta siihenpä se jää :D Kylpylä kuulostaa muute ihanalta idealta <3

  VastaaPoista
 4. Anonyymi13.4.14

  Suosittelen flamingoa! Tai haikon kartanoa :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi13.4.14

  Naantalin kylpylästä oon kuullu pelkkää hyvää, mut se on aika pitkällä et yks yö ei varmaan riittäisi. Mutta menkää johonkin kylpylää :)

  VastaaPoista
 6. Mulla oli juuri peräti kaksi vuorokautta lapsivapaata. Voit käydä blogista kurkkaamassa kuinka ne sujuivat :) Http://perheojr.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Anonyymi13.4.14

  Kylpylä kuulostaa ihanalta!! Mut Serenaa en suosittele, kävin siellä just ekaa kertaa ja oli hirvee pettymys, tosi pieni ja tylsä paikka, ei mitään ihmeellistä.
  Toivottavasti saatte pitää kivan hetken yhdessä, nauttikaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kuulostaa :) Ei me kyl varmaan Serenaan mennä. Oon käyny Serenassa varmaan kolme kertaa.
   <33

   Poista
 8. me käytiin miehen kanssa viimeks yhdessä kylpylässä.. en sitä tässä mainitse kun teillä menisi koko päivä sinne ajaessa mutta siis oli ihan parasta vaan uida ja saunoa ja nukkua.. niin ja ihan kahdestaan.. suosittelen! mitä ikinä sitten teettekin niin kahden keskeinen aika tekee varmasti hyvää teille molemmille!

  VastaaPoista
 9. Anonyymi13.4.14

  Flamingon wellness puoli oli tosi ihana ja rentouttava paikka, ja rauhallinen. Sopii hyvin pariskunnille :) sinne ei alle 20 vuotiaat edes pääse, niin takuu lapsivapaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me mennää varmaa Flamingoon :) Ihanaa! ;)

   Poista
 10. Anonyymi13.4.14

  Ootteko käyny siel Flamingon "aikuisten puolella" siis? Se on kyl aika mukava ja just semmonen rentouttava paikka, suosittelen! Ja siellä ei oo mitään uintiaikaakaan; me oltiin viimeks koko päivä siellä, päivällä otettiin jotkut salaatit sieltä kylpylän ravintolasta (siihen rannekkeelle voi ladata rahaa sitä varten) ja sitten mentiin illalla viel Amarilloon syömään. (Siin Flamingossahan nyt on useitakin ravintoloita.) Ja jos oikein haluatte panostaa, niin voittehan jäädä sinne hotelliin yöksi. Ja silloin periaatteessa pystyy mennä baariinkiin, eikös siinä Flamingossa oo ainakin joku? Vaikka se tivoli vai mikä olikaan taidettiin kyllä lopettaa... Kalliimmaksi tulee tietty hotellit sun muut, enkä tiedä kuinka hyvin sitä jaksaa enää baarissa hilllua jos on koko päivän uimassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla käyty Flamingon aikuisten puolella. Kuulostaa ja näyttää kyl kivalta paikalta! :) Me käytiin sillon siel Amarillossa syömässä ja nukuttiin siin Flamingon hotellissa. Sillon siel oli Onnela :D On siel nytki joku baari Antti just puhu siit illalla :D Kyllä me varmaan jaksetaan uida ja käydä baarissaki ku kerran pääsee! :)

   Poista
 11. Mä nauttisin itse yhteisestä ajasta ihan selvinpäin, tosin mä en muutenkaan baareile eli ei mitään uutta auringon alla :D
  Nokian eden on hyvä, caribiakin on ihan jees mutta noista kahesta nokia on parempi. Flamingossa en oo käyny mutta on varmasti hieno paikka ja siinähän on leffateatteri ja ostosmahollisuuksia myös. Serenassa oon ollu paristi mut en oo nyt moneen vuoteen, ihan vauhdikas paikka oli ainaki sillon jos just liukumäkiä kaipaa ym. Peurunka on ihan jännä ja liukumäki on kiva, muttei mun mielestä tosiaan niin ihmeellinen paikka että kannattais ajaa niin kauas sen takia. Tosin peurungalla taitaa olla yhtä jos toista aktiviteettia muutakin. Naantali on hieno paikka, mutta kylpyläosasto ei oo kummonen. Tai ite en kovin tykänny ku tykkään jut liukumäistä ja siel ei mitää sellasia ollu :D Tampereen kylpylään itse petyin aikanaan, siel oli tyyliin yks allas :D Edenille plussat sellasesta ulkoaltaasta, mikä on ulkona mutta on silti lämmin alas. Ah <3 Samanlainen on naantalissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän ihana tollanen allas et ulkona, mut silti lämmin :) Mä en muista sitä allasta Edenistä ku siit on niin kauan aikaa ku kävin siel. Muistan sielt ne aallot ku se kone teki niitä :D Tykkään kans vesiliukumäistä! Me oltiin kans joskus monta vuotta sit Antin porukoiden kaa Tampereella kylpylässä ja siel oli kans just niinku yks allas ja petyin kans siit!! :D

   Poista
 12. Kylpylään ja allasbaariin! Sen jälkeen/sitä ennen syömään ravintolaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! :)) Just tollanen kuulostaa ihanalta! <33

   Poista
 13. Me saatiin eilen iltapäivä lapsivapaata, kun mummo vei muksut siskonsa synttäreille.
  Lähdettiin kahdestaan patikoimaan, siihen päälle kodalle syömään eväitä ja paistamaan makkaraa.
  Oli tosi ihanaa, vähän erilaasta perus leffa+ravintola-treffeihin verrattuna :)

  VastaaPoista
 14. Vastaukset
  1. Kateltiin sitä illalla netistä, näytti kivalta! :)

   Poista
 15. Menkää ihmeessä jonnekin jos saatte mahdollisuuden. ^^'

  Itsestä oisi ylipäätänsä tosi kivaa mennä johonkin kylpylään. :) Just tänään viimeksi siskon kanssa puhuin ja sanoin, että o0lisi kivaa pojan kanssa mennä sinne Flamingoon.

  Täällä taitaa lapsivapaat mennä vähän eri juttuja tehdessä, kun ei oo miestä. : D Teen siis mitä milloinkin. Yleensä aina baariin, jos pääsee. :D

  VastaaPoista
 16. Edeniä suosittelen ERITTÄIN LÄMPIMÄSTI! Ihana henkilökunta ja palvelu! (Kotisivut ei kerro kaikkea!). Ihana se kylpylä ka ihanat ravintolat. Ulkona on kiva kävellä kos haluatte.. Suosittelen lämpimästi!! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon käyny kerran Edenissä :) Se oli ihan kiva paikka! :) En kyl muista sitä ees kunnolla ku olin sillon ala- tai yläasteella xD <3

   Poista
 17. Aulanko Hämeenlinnassa on todi pieni ja pettymys! Kylpyläpuoli siis.. :/ se ei ole kovin ihmeellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! Me ei mennä sit sinne, mut mun täti on joskus kehunu sitä. En oo siel kylpylässä koskaan käyny

   Poista
  2. Anonyymi14.4.14

   Mäkään en tykänny! Kyllä eden on paras paikka. (Tosin en oo käyny flamingossa).. mut ei kannata ainaka aulangolle mennä.

   Poista
 18. Anonyymi13.4.14

  Kauhee sana toi lapsivapaa! En muutenkaan ymmärrä et mikä ihme tarve nykyään teiniäideillä on keksimällä keksii mitä kaikkea sitä tekee et saa lapsen hoitoon ja viettää vapaata lapsesta? Itselläni on myös vajaa 2 vuotias lapsi enkä koe tarvetta viettää vapaata hänestä. Kyllä me mieheni kanssa ihan muutenkin saamme viettää laatuaikaa ilman että lapsesta viettää jotain ihmeen lapsivapaata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla näyttää olevan aina huono päivä ku et muuta tee ku kirjota joka postaukseen negatiivisen komman. Tekis sullekki varmaa tosi hyvää tollanen kylpyläloma!! ;)
   Mä en oo sitä lapsivapaa sanaa keksinyt, että en voi suomen kielelle mitään :D
   Mikä on teiniäidin ikä sun mielestä? 23,24v? :D Lukas on ollu kyllä tosi harvoin hoidossa. Vaan kerran koko yön yökylässä niin, ettei mua ja Anttia ollu siel. Mä just illalla sanoin Antille et mulla on nyt jo ikävä Lukasta vaikka ei ees tiietä et mikä päivä ollaan menossa. Mitäs pahaa siinä sun mielestä on jos haluun mennä Antin kanssa kylpylään? Oon Lukaksen kaa muuten 24/7 niin mun mielestä pieni loma miehen kaa olis vaan rentouttavaa ja ihanaa <3

   Poista
  2. Mitä ihmettä tuo aiempi anonyymi, mäki mietin et eihän Lukas oo ollu hoidossa paljoa yhtään.. :D

   Poista
  3. Anonyymi14.4.14

   Jollaki vähä huono päivä :D "lapsivapaa" on kyl karmee sana, mut tekee hyvää jokaikiselle vanhemmalle! Me otetaan pari kertaa vuoteen lapsvapaa ja mennään naapurikuntaan kylpylään yöksi. Kylvetåän, keilataan ja syödään hyvin. Nautitaan miehen kanssa toisistamme. Matkaa tuonne kotoa on 50km. Eli ei kauas raskita mut kuitenki pieni irtiotto.

   Poista
  4. Anonyymi14.4.14

   Hah naurattaa!

   Poista
  5. Kyllä se on lapsen etu, että äiti ja isä pitävät myös parisuhteestaan huolta kahdenkeskisellä ajalla, ettei heistä tule toisilleen "vaan" äiti ja isi. T. 33-vuotias äiti

   Poista
  6. Voi hohhoh. Kyllä se lapsikin on innoissaan kun pääsee joskus kylään vähäks aikaa esim mummolaan yms. Ja mulle ainakin on ollut äärimmäisen tärkeetä saada viettää romanttisia hetkiä miehen kanssa ihan kahdestaan, niin paljon kun me omaa lasta rakastetaankin ja sitä hyvin hoidetaan. Mulla päinvastoin jopa vähän särähti korvaan ettei Heli halua lähteä Viroon koska se on liian kaukana. Kyllä mun mielestä ihan hyvin voi jättää tuttujen ja luotettavien ihmisten hoitoon vaikka meniskin vähän pidemmälle. Meillä lapsi jäämässä mummon luo Lappiin pääsiäisen jälkeen (1000km päähän meistä vanhemmista) ja tämä ihan mummon omasta toiveesta, ei siksi että yritettäis "keksimällä keksiä" tekosyitä saada lapsi hoitoon.
   Sitä paitsi eriävät mielipiteet voi kirjottaa asiallisestikin ilman typeriä ja halveksivia kommentteja. Ja tämä kommentti siis suunnattu keskustelun avanneelle anonyymille.
   Viivi

   Poista
 19. Flamingo on kyl kiva paikka :) Oltii sielä mun poikaystävän kanssa ja siel oli kyl hauskaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan oltu siel vaan kerran, mut mennää sinne ehkä nyt Pääsiäisenä!! :) Oli kyl kiva paikka sillon ku siel oltiin :)

   Poista
 20. Aikuinen14.4.14

  Naantali on yksi suomen hienoimpia kylpylöitä ja rauhallinen. Tosin, on myös sen hintainen ja sinne kannattaa lähteä pariksi päiväksi. Laatuaika kahdestaan tekee ihan hyvää kaikenikäisille vanhemmille, varsinkin kun oikeasti kyseessä ei ole enää vauva, joka hoitoon jätetään. Yö per ikävuosi on hyvä perussääntö ja sitähän teilläkin suunnitellaan. Hyvin voiva parisuhde takaa myös hyvin voivan perheen. Mukavaa lomaa :)

  VastaaPoista
 21. Miten sä oot noin ruskee ? Mäkin haluaisin tuollasen rusketuksen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon luonnostaan jo vähän ruskee! Kesällä rusketun helposti, en oo koskaan palanu :) En oo koskaan käyny solariumis enkä käyttäny itseruskettavia :)

   Poista