16.4.2014

Pääsiäissuunnitelmat

Jokos teidän Pääsiäissuunnitelmat on tehty? Antilla alkoi tänään viikon mittainen loma ja mulla on paljon 
kivoja ideoita! Jee! Me aiotaan katsoa joka ilta joku elokuva. Eilen aloitettiin jo karkkien ja sipsien kera. Saadaan Blogiringin kautta nimittäin katsoa ilmaiseksi leffoja! Mummopapat lähti tänään aamulla Lappiin ja alun perin meidän piti lähteä mukaan, mutta se peruuntui, koska en oikeasti jaksa istua autossa kymmentä tuntia putkeen! Lukaskin on nyt sen verran isompi, etten tiiä millainen uhmakohtaus automatkalla voisikaan syttyä? Muutenkin kiinnostus nollassa ja autossa olisi nyt paljon ahtaampaa istua kun Lukaksen turvaistuin vie niin ison tilan takapenkillä.
Tänään käytiin Femmatorilla. Yritettiin etsiä Lukakselle välikausihaalaria, mutta mukaan ei lähtenyt mitään. Feispookkiin laitoin aamulla kuvan Lukaksen pieneksi jäädystä, vanhasta sinisestä tähtihaalarista.
Riihimäki on pääsiäiskaupunki niin täällä on varmaan taas kaikkea ohjelmaa tiedossa. Tivoli Seiterä on
Riksussa nyt to-ma, siellä on pakko käydä! Huomenna aion maalata pääsiäismunia ja koristella vähän meidän 
kotia pajunkissoilla. Antilla on vielä flunssaa, mutta toivottavasti se menisi nopeasti ohi, että päästäisiin 
Pääsiäisenä sinne kylpyläänkin ♥ Mun pitää tietty lakata jotkut söpöt Pääsiäiskynnet viikonlopuksi!

Millaista Pääsiäistä meinaatte viettää?13 kommenttia:

 1. Me ollaan tulossa maanantaina 21 päivä Tivoliin kun ajateltiin Jasperin synttäreiden kunniaks tulla sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En viel tiiä mikä päivä mennää :) Lukas ei oo koskaan käyny tivolissa!

   Poista
 2. Mä aina mietin et kui meiän tyttö jaksaa olla autossa jos ei olla aikoihi ajettu pidempää matkaa mut hyvin on menny edelleen! Vauvana viihty kans tosi hyvin. Tosin Lukashan on jo isompi ku toi meiän ipana :) Mä tykkään tollasist pitkist automatkoist :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei olla ajettu pitkii matkoja paljoo yhtään. Lukas on niin kova liikkuun ja meneen, ettei jaksa olla paikoilla kauaa. Välillä se hermostuu ku mennää Riksusta Hyvinkäälle autolla :D Jos oltais lähdetty Lappii nii olis pitäny ajaa yöllä. Mä en tykkää, peppu puutuu ja mul on viel autopahoinvointii :S

   Poista
  2. Joo ei kaikki vauvat viihy :) Mä aina ihmettelen et kuinka tuo oma jaksaa olla, kun ikiliikkuja hänkin. No kai se on se, kun maisema vaihtuu :)

   Poista
 3. Pakko udella, että mistä sun housut on?! :D Oon ettiny vastaavia jo ikuisuuden, mutta aina joko oma koko on loppu tai kaikki loppuunmyydyt. Mälsäää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein just viime viikolla postauksen niistä :)
   http://hugmetinkerhell.blogspot.fi/2014/04/hersecret-part-1.html
   Tos linkki :)

   Poista
 4. No jopas. Oo lueskellut sun blogia välillä (nyt lähipäivinä käyny kattoo joka pv) ja täällähän te asutte kovin lähellä! :) Ollaan vähän aikaa sitten muutettu ja Riihimäki on meidän "asiointikaupunki". Pääsiäinen on mun lempijuhlia ja olin ihan täpinöissä kun näin näin noi tiekoristeet, noi vitsat maanantaina. Ei missään muualla ole panostettu pääsiäisenä.

  Me juhlitaan pääsiäisenä mun synttäreitä ja lapsi menee tokaa kertaa hoitoon. Nyyh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon asunu aina täällä :) Pääsiäinen on kyl kiva juhla.
   Lukas menee huomenna yökylään tai siis me mennää Antin kaa ja Lukas nukkuu mamman kaa meillä :) Vähän nyt jo ikävä poikaa :.) <3

   Poista
 5. Mulla on ihanat 10 päivän vapaat joten aion nauttia pojan kanssa ulkoilmasta ja muutenkin varmaa touhutaan kaikkea kivaa yhdessä. Pääsiäisenä ei tehdä mitään erikoista. Ulkoilmaan kun on luvattu hienoa ja lämmintä ilmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat vapaat! NAUTI! :) Jossain luki et pääsiäisenä muka 20 astetta plussaa 8DD

   Poista
 6. Anonyymi17.4.14

  Voisit tehdä jutun sun vaatekaapin sisällöstä, kuvata vaatekaapin ja esitellä esim sun kaikki mekot :)

  VastaaPoista