2.5.2014

Viihdettä perheelle

Huomenta ja oikein ihanaa perjantaiaamua kaikille! Mitenkäs teidän Vappu meni? Meidän Vappu meni oikein mukavasti, mutta ennen Wapun kuulumisia tulin tekemään yhteistyöpostausta. Nimittäin päästiin taas mukaan Blogiringin kampanjaan. Tällä kertaa kokeilemaan meille ennestään tuttua juttua: Viaplayta! Saatiin Viaplayn koko tarjonta veloituksetta käyttöön kolmeksi kuukaudeksi. Mahtava juttu meille leffahirmuille! Ollaan katseltu Antin kanssa melkein joka toinen päivä joku leffa. Ollaan katsottu nyt parin viikon sisällä ainakin nämä leffat: Take Shelter, Les Misérables, Untouchable, Chronicle, The Spectacular Now, Zero Dark Thirty, Robot & Frank..
Lukas on tullut vanhenpiinsa ja tykkää myös elokuvista. Oon laittanut aina välillä pojalle jonkun lastenleffan pyörimään, kun itse siivoan, leivon, teen ruokaa tai meikkaan. Lukaksen uusi lemppari on Zambezia.
Tarjolla on leffoja lapsille kuin aikuisillekin, uutuusleffat, parhaat tv-sarjat, futiksen La Liga, lätkän NHL-pelit ja paljon muuta. Viaplaysta löytyy jokaiselle jotakin ja käyttäminen on minun mielestä superhelppoa!
Vaikka Viaplay oli mulle ennestään tuttu niin itse en ollut tiennyt Viaplayn offline-toiminnasta yhtään mitään.”Viaplayn offline-­toiminnon avulla on mahdollista katsoa useimpia Viaplayn elokuvia ja tv­sarjoja myös silloin, kun internet-­yhteyttä ei ole. Internet-­yhteys saattaa usein olla matkustellessa puutteellinen tai kallis, mutta offline-toiminnon avulla ohjelmien katselu onnistuu helposti myös näissä tilanteissa. Käyttäjä voi ladata haluamansa sarjan tai elokuvan ja katsoa sen myöhemmin missä tahansa täysin ilman lisäkustannuksia. Offline-toiminnon käyttöä varten on kirjauduttava tabletin tai matkapuhelimen Viaplay-­sovellukseen. Ladattu materiaali on käytettävissä laitteessa 30 päivää, ja sisällön voi poistaa katsomisen jälkeen tallennustilan säästämiseksi. 
Viaplay on käytettävissä seuraavissa käyttöympäristöissä: PC-­ ja Mac-tietokoneet, älypuhelimet, joissa on Android- tai iOS-käyttöjärjestelmä, tabletit, Viaplay-­digiboksi, Smart TV-­televisiot, PlayStation 3 sekä Xbox 360.”
Viaplayta pääsee testaamaan 1 kk ajan ilmaiseksi rekisteröinnin jälkeen.
Rekisteröinti onnistuu Viaplayn nettisivujen kautta ja sopimuksen voi lopettaa milloin tahansa.

Nyt kaikki tölläämään leffoja!Yhteistyössä Viaplay


11 kommenttia:

 1. Alat olla Heli jo liian laiha. Luut törröttää ja suonet pullistuu :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Montakohan kertaa tää pitää tänne kirjottaa -.- Synnytyksen jälkeen paino tippu parissa kuukaudessa mun normaaliin painoon 51 kiloon ihan itsestään. Mun äiti oli vielä 30 vuotiaana samanpainoinen kuin mä nyt. Geenit vaikuttaa. Kävin viimeks vaa'alla pari viikkoo sit ja painoin jotain 52 kg, eli en oo kyllä laihtunu yhtään. Verisuonten pullistelun oon periny varmaan mun isopapalta! :D
   Eikö entinen anorektikko voi olla sun mielestä hoikka??

   Poista
  2. Anonyymi3.5.14

   Missä ne luut törröttää? Oothan sä todellaki hoikka mut entiseen verrattuna sanoisin et ihan terveissä mitoissa kuitenki.. ottaem huomioon että et todellakaan oo kyllä missään vaiheessa ollu ees sen kokonen et sun olis edes pitäny alottaa laihdutus.. :D enkä kyl nää verisuonten pullisteluaka noissa kuvissa... tokihan toi sun polvilumpio erottuu noista jaloista mut nii erottuu multaki vaikka mulla painoa yli 15 kiloo enemmän.. :D toki pituuttaki on sit yli 10 senttii enemmän ku sul mut silti..

   Poista
 2. Anonyymi3.5.14

  Kuinka pitkä oot Heli?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi3.5.14

  Höh, terveen näköinen olet ja niin super kaunis kuten aina :)

  VastaaPoista
 4. Lukaksen tukka on aivan ihana! <3
  Meillä on myös Viaplay enkä tienny tommosesta offline jutusta, mut hyvä tietää että semmonenki on olemassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ei noit kikkuroita raaski leikkaa :D Etuhiuksii leikkasin just :)
   Se on hyvä just vaikka lentokoneessa tai autossa :)

   Poista
 5. Ootpa kaunis! Toi ruutupaita sopii sulle ja toi letti! :) <3

  VastaaPoista
 6. Aika kätevä toi offline-homma! En tiennykkään sellasesta. Vois olla joskus ihan kätevä. :)

  VastaaPoista