21.7.2014

Herkän ihon hoito

Huomenta hei ja hyvää maanantaiaamua! Me päästiin mukaan Blogiringin kampanjaan ja saatiin jo pari kuukautta sitten postissa iso Neutralin tuotepaketti testaukseen. Tänään on minun vuoroni esitellä teille paketin sisältö! Neutralin tuotteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita tai muita tarpeettomia lisäaineita. Kaikki Neutral-tuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa ja ne on suunniteltu ehkäisemään ja vähentämään allergioista aiheutuvia ihoreaktioita ja -ärsytystä. Useat tuotesarjan tuotteista on saanut ympäristöystävällisen Joutsenmerkin.
Neutral-tuoteperhe tuo apua yliherkkyyksistä kärsivien ja herkkäihoisten arkeen. Iho-ongelmat ovat valitettavan yleisiä nykyään, enkä itsekään ole niiltä välttynyt. Mulla on ollut koko elämäni ajan atooppinen iho. Vasta aikuisena ihottumat ovat jotenkin päässeet kuriin, mutta joudun silti rasvailemaan aamuin illoin sekä käyttämään apteekin reseptirasvoja. Pikkutyttönä ja myös raskaana mun iho oli todella kurjassa kunnossa. Kaikki taipeet kutisivat ja olivat välillä aivan vereslihalla. Lukas on onneksi perinyt isänsä ihon ja oon tosi onnellinen Lukaksen hyvästä ihosta. 
Unilever Neutral -tuotesarja tarjoaa hajusteettoman vaihtoehdon päästä varpaisiin. Ihonhoitoa, deodoranttia, hiustenhoitoa, pyykinpesua ja puhdistusta. Olen aiemmin ostanut merkin pyykinpesuaineita, mutta muita tuotteita emme olleet ennen käyttäneet. Pesuaineet ovat pitäneet lupauksensa ja tahrat ovat ovat irronneet pyykistä. Pesun jälkeen pyykki on tuoksunut raikkaalta ja puhtaalta. Erittäin tyytyväinen olen ollut käsitiskiaineeseen. Tiskaan joka päivä kaikki astiat käsin, joten herkälle iholle astianpesuaine on hellävarainen, mutta samalla todella tehokas! Myös shampoot, lasten suihkusaippua ja deodorantit olivat hyviä. Sain muuten eilen kommentin, jossa kysyttiin, että mitä hoitoainetta käytän hiuksiini niin tällä hetkellä käytän Neutralia! Hilseshampoo on ainoa mitä ei olla testattu.
Jos pitää jotain negatiivista sanoa niin miinuspuoli on näiden tuoksuttomuus, 
mutta muuten mun iho ainakin tykkää Neutralin tuotteista!

Minun kanssani tästä aiheesta tällä viikolla postasi La Petit Princess

Siellä on käynnissä arvonta, jossa palkintona on tämä sama Neutralin tuotepaketti!

Kärsitäänkö teidän perheessä allergioista tai muista herkän ihon ongelmista?

Yhteistyössä Unilever Neutral

7 kommenttia:

 1. Anonyymi21.7.14

  Mua vähän harmittaa ku sun blogista on tullut tämmönen mainosblogi. Tuntuu et tosi useassa postauksessa on mainostusta. Ennen kirjoitit enemmän sun/teidän perheen elämästä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua itekki harmitti ku nyt tuli peräkkäin Ostohyvitys ja Neutral! :/
   Mutta nyt on tulossa paljon postauksia, mitkä ei oo yhteistyöpostauksia! :)

   Poista
 2. Meillä on aina tota Neutral käsisaippuaa, ainoaa mitä kaikki meijän perheessä tykkää käyttää, vakkari ostos aina hygienia tuotteissa :) Hajustamaton kun on ei jää sellanen kaiken maailman kemikaalien haju käsiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti kans ostetaan tota jatkossa! :) Toisaalt toi on ihan hyvä juttu, et noi ei tuoksu millekkään, koska nyt voi käyttää hajuvesiä huoletta eikä tarvii miettii sekottuuko tuoksut keskenään xD

   Poista
 3. Anonyymi21.7.14

  Pakko sanoa, että itse en henkilökohtaisesti tykkää mainospostauksista ja yleensä jätänkin ne lukematta :) toivottavasti tulee pian "oikeita" postauksia, tykkään sun blogista tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on tosi kivaa saada tuotteita ilmaiseksi, itekki varmasti ottaisit? :) Mutta kaikkiin yhteistyöpyyntöihin en kuitenkaan lähe mukaan. Just äsken oli tullu sähköpostii yks pyyntö, johon en halunnu lähtee mukaan, koska se aihe ei kiinnostanu mua.
   FB:ssä lukee mitä postauksii on tulossa! Kiitti! :)

   Poista
  2. Minä just tykkään pesuainetta ilman tuoksuja. Aina valitsen kauppahyllystä kaikki "kotikemiat" sen perusteella.

   :)

   www.minajamuud.blogspot.fi

   Mun blogia voi lukea Google Translate avulla myös suomeksi.

   Poista