7.7.2014

Mökkielämää

Uimisen, grillauksen ja auringonpaisteen täytteinen viikonloppu takana ja vihdoin pääsin postailemaan siitä! Oltiin siis Vihdissä mökkeilemässä, samassa paikassa missä on Antin vanhempien asuntovaunupaikka. Vuokrattiin mökki yhdeksi yöksi, koska emme olisi mahtuneet kaikki nukkumaan asuntovaunussa. Lähdettiin lauantaiaamuna ja tultiin pois sunnuntai-iltana. Oli kyllä niin ihanaa olla koko ajan ulkona ja nauttia mahtavasta säästä. Rakastan mökkeilyä ja luonnossa oloa, mutta oon kuitenkin enemmän kaupunki-ihmisiä xD Nyt jättisuuri kuvapläjäys viikonlopustamme!

Mulla oli päällä uusi shortsijumpsuit HerSecretistä. Tää on just tosi ihana, rento mökkiasu tälläsillä helteillä! Tätä myydään neljässä eri värissä. TÄSTÄ linkistä pääset palmukuvioiseen jumpsuittiin. (Vai sittenkin playsuit, mitä eroa?) 


18 kommenttia:

 1. Anonyymi7.7.14

  voi ei, tuo vaunupaikka on iha mielettömän ihana <3 mun kummitädillä perheineen oli vaunu vuosia sitten tuolla monena kesänä, ja ootin vaan aina sitä että pääsen taas lomalla sinne vaunuilemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! <3 Mä oon ollu tuol nyt viitenä kesänä putkeen. Tänä vuonna kaks kertaa :)

   Poista
 2. Ootpas ollu edustavana mökilläki! Me oltiin juhannuksen jälkeen mökkeilees kolme yötä kilpisjärvellä, pidempäänki olisin kyl viihtyny!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyl mä olisin tuol voinu olla kolme yötä, mut viikkoo en ehkä jaksais putkeen :D

   Poista
 3. Anonyymi8.7.14

  Oliskohan jumpsuit pitkä malli ja playsuit lyhyt tommone sortsimallinen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite mietin kans samaa! Mut sit ihmettelin ku HerSecretin sivuilla toi on jumpsuit :D

   Poista
  2. Anonyymi17.7.14

   Mitä googlesta kattelin ni monen mielestä ero on juurikin tuossa lahkeen pituudessa. :) HerSecretillä ei vaan sit varmaan osata erottaa näitä toisistaan. :D

   Poista
 4. Anonyymi8.7.14

  Ei liity postaukseen, mutta voisitko kertoa, että oletko huomannut mitään huonoja puolia siinä, että tulit nuorena äidiksi? :) Itsellä vauvvakuume. Ikää on 23, opiskelut loppusuoralla, parisuhteessa reilu 4 vuotta oltu ja poikakaverikin tuntuu vähän idealle jo lämpeävän. Kuitenkin mietityttää, kun ei ole itsellä vakityöpaikkaa, omaa asuntoa eikä kenelläkään kaverila lasta. Periaatteessa voisi odottaa sen jotain 4 vuotta vielä, että olisi keskimääräisessä lastensaanti iässä, mutta periaatteessa miksi odottaa? Voit tehdä aiheesta vaikka ihan postauksenkin jos jaksat :) Onko sulla muutes paljon suunnilleen saman ikäisiä kavereita, joilla olis lapsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu niin ihmisestä! Tää on aika vaikee kysymys. Joku voi olla valmis äidiksi 17v ja joku toinen 30 v. Siis jokainenhan sen yksilöllisesti tietää ja tuntee, kun on sopiva hetki yrittää lasta! Mä olin 21 ku sain Lukaksen ja en kyl keksi tästä mitään huonoa puolta. Oon tosi onnellinen et sain lapsen nuorena <3 Mun ja Antin kaveriporukassa ei oo kellään muulla lapsia ku meillä, mut pian Antin yhdestä kaverista tulee isä. Mulla on paljon serkkuja ja siellä sit taas paljon Lukaksen ikäsii. Ite en tuijotellu tilastoja, mut Lukas oliki positiivinen yllätys! :D Mullakaan ei oo vakityöpaikkaa eikä meil oo omaa asuntoa, toisaalt ne olis kannattanu olla enne, mut en todellakaan vaihtais niitä Lukakseen! Kiitti kivasta kommasta ja teen postauksen tästä aiheesta jos keksin jotain :)

   Poista
  2. Anonyymi10.7.14

   Jos teet postauksen niin olis kiva kuulla esim. että miten kaverit, sukulaiset ja ihmiset yleensäkkin suhtautuu nuoriin äiteihin :) Onko tullut esiin ennakkoluuloja neuvoloissa tai muuten ja miten "vanhemmat" äidit suhtautuu suhun ihan vaikka hiekkalaatikolla tai jos käytte jossaki kerhoissa tai vauvvauinnissa ym? Elämä toki muutuu kovasti kun saa lapsen ja ei ehdi enään kavereita nähdä niin pajon kun ennen. Tuntuuko susta yhtään, että olis jääny ulkopuolelle kaveriporukasta? Odotatko jo sitä aikaa, että monilla kavereillaki olis lapsia ja vois viettää aikaa niin, että olis lapset mukana myös? Harmittaako koskaan kun kaveripiirissä ei ole ketään, jolla olis lapsia ja jonka kanssa vois puhua vanhemmuudesta? Entä onko lapsen tarvitsema rahamäärä yllättänyt? Meilläkin toinen onneksi töissä, mutta riittääkö yhden tulotot elämiseen suunnilleen? Tulevaisuudessa olis kahdet tulot kunhan itse pääsisi töihin :) Onko äidiksi tulemisessa yllättänyt jokin? Ja mitä hyviä puoli sun mielestä on siinä, että on nuori äiti? :) Anteeksi, tuli hirveesti kysymyksiä :D Vastaile jos jaksat :) Olis kiva kuulla jonku semmosen mielipide, joka ei ole teiniäiti, mutta ei vielä mikään 30, jolla vakityöpaikka, oma talo ja lapsia jo kaveripiiri täynnä.

   Poista
 5. Ihana kesäkuva toi viimenen! Niin letkeä että aloin täällä itekin virnistää :D

  VastaaPoista
 6. Anonyymi9.7.14

  En joisi itse alkoholia lasten seurassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Join ton karpalolonkeron lauantaina ku olin Antin ja Mikon kanssa uimassa. Lukas oli sillon mummon ja papan kaa kilometrin päässä meistä asuntovaunulla. Toisen siiderin join sunnuntaina ruuan kanssa :P En usko, että mitään pahaa tapahtuu :D

   Poista
  2. Anonyymi10.7.14

   Mun mielestä on parempi näyttää lapsille sivistynyttä alkoholin käyttöä kun olla juomatta ollenkaan :) Muuten voivat ottaa mallin käyttää alkoholia vain juhliessa tai alkoholista voi tulla jotain "kiellettyä", mikä voi johtaa kapinointiin isompana. Parempi näyttää itse hyvää esimerkkiä :)

   Poista
 7. Niin suloinen toi kuva, missä Lukas syöttää sulle mansikkaa! ♥ Ihana postaus, tästä tuli jotenkin tosi hyvä fiilis :--)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi15.7.14

  Miten tollainen nuttura tehdään? Videoo!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen joku päivä videon nutturasta :)

   Poista