18.8.2014

Muumimaailmassa

Heissulivei! Me oltiin Muumimaailmassa viime lauantaina! Lähdettiin aamusta ja tultiin illalla kotiin. Automatka oli aika pitkä, mutta hyvin Lukas jaksoi istua. Riksusta Naantaliin on noin 200 kilsaa. Lukas sanoi menomatkalla: ''Lukas menee muumien syliin!'' Paikan päällä poikaa taisi vähän ujostuttaa. Oltiin Antin vanhempien kanssa ja tämä taisi sitten samalla olla kesän viimeinen reissu. Kuvat saavat taas kertoa puolestani. Pistin kuvien väliin mukavia muumibiisejä!Lopuksi käytiin Naantalissa kävelemässä.
Itse olin ekaa kertaa Muumimaailmassa.
Haluaisin kotiin Muumipapan tuolin! xD
Lukakselle ostettiin muumi-ilmapallo ja muumipipo.
Mun ihana villapaita on saatu HerSecretistä. Klik.
Tulomatkalla käytiin Hesessä syömässä.
Mun lemppari muumihahmo on Mörkö  8 kommenttia:

 1. Mitä kaikkea tuolla oli? :) Siis tekemistä yleensä lapsille? :) Ollaan harkittu tonne menemistä ens kesänä kun Jermun mummi ja pappa asuu tos suht lähellä niin sinne viikonlopuksi ja käytäis tuolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muumitalo, muumipapanlaiva yms taloja. Kaikki samat jutut/paikat ku siin ohjelmassaki! :) Paljon kaikkea kateltavaa! Muumit kiertelee alueella ja sit on esityksii. Toi on parempi Lukakselle ku esim lintsi tai särkkis :)

   Poista
  2. Okei :) Jasperinkaa kateltii videoit sieltä, sano "en haluuuu" :D Ei se kyl koskaan oo ollu mikää suuri Muumi fani :D Särkkis oli must siisti, kuitenki laitteita pienille ja koiramäki yms. :) Lintsil tuskin on mitään ton ikäsille. Tulkaa ens kesänä Puuhamaahan! :) <3

   Poista
  3. Me ollaan katottu nyt varmaan jo 7 muumi jaksoa youtubesta :D Särkänniemessä oltiin viime vuonna ja ens vuonna me mennää kyl Puuhamaahan!! Puuhamaa mun mielestä parempi ku Muumimaailma! :)

   Poista
  4. Siel nähää sit ;D Asutaa niin lähel Puuhamaata et saat vuorostas käydä meillä kahvilla :D

   Poista
  5. Puuhamaassa hirmusti tekemistä ja ihana paikka. Mulla on siitä postauskin kun just käytiin ;)

   Poista
 2. Anonyymi18.8.14

  Oliko siellä Mörkö?

  T. Suuri Mörkö-fani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli, mut sen sisälle ei ollu ihmistä :/ :D
   Mä pelkäsin pikkusena mörköö (Näin painajaisii siit xD), mut nyt se on mun lemppari! <3

   Poista