11.8.2014

Rauhallinen viikonloppu

Heippa! Tulin kertomaan viikonlopun kuulumisia. Meillä oli nyt rauhallinen kotiviikonloppu. 
Ihan kivaa välillä viettää tämmöisiäkin, koska ollaa oltu kesällä menossa joka ikinen viikonloppu.
Lauantaina käytiin Antin vanhemmilla.
Lukas nukkui klo 19 aikaan tulomatkan autossa. Se vaikutti heti niin paljon yöuniin, että poika meni nukkumaan kotona vasta puolenyön aikaan -.- Yleensä Lukas nukkuu 11-12 tuntia yössä. Välillä päikkärit jää välistä ja välillä nukutaan tunnin viiva kahden tunnin päikkärit. Jos ollaan jossain kylässä niin siellä Lukas ei suostu nukkumaan. 
Jos Lukas nukkuu päiväunet niin normaalisti ne nukutaan aamupäivällä. Miten teidän noin 2v lapset nukkuvat?
Koko sunnuntaipäivä menikin sitten sisällä! En muista milloin viimeksi olisin ollut koko päivän sisällä. 
Tein pari tuntia yhtä DIY-projektia. En saa sitä koskaan valmiiksi! xD
Antti teki eilen ruoaksi täytettyjä paprikoita. 
Sisällä: Riisiä, jauHelihaa ja sipulia. Päällä: Pekonia ja sinihomejuustoa :P

Ensi viikonloppuna ollaan sitten taas menossa.
Mennään paikkaa, missä en ole koskaan ennen käynyt!

Tänään kuvaan keskiviikon postauksen. Mulla on nyt paljon postausideota. Lisää saa niitä heitellä!

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! 


17 kommenttia:

 1. Anonyymi11.8.14

  Näyttää hyviltä nuo paprikat, täytyypä itekki kokeilla! Tee taas jotain kivoja leipomuspostauksia tai kynsistä ja hiuksista jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi oli ihan sairaan hyvii! Kuuluu nyt mun lemppariruokiin :P Kynsistä tulee pian postaus, keksin meinaan mitkä lakkaan seuraavaks! xD Leivon kuun lopus Lukaksen synttäreille kaikkee niin niit ohjeita vois sit laittaa tänne! Teen viel joku päivä ylös uuden sivun mihin tulee kaikki reseptit :) Mul oli muuten hiukset viikonloppuna uudella nutturakampauksella, mutten varmaa enää osaa tehä sitä :D

   Poista
 2. Tykkääksä laittaa ollenkaa ruokaa vai tykkääks Antti vaan tehä aina? :) Meil on aika normaalia tuo puolille öin valvominen, sopii mulle ku itekki iltaihminen oon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Antti on tehny meil aina ruuan, en kauheesti ees tykkää tehä. Mä teen ehkä 10 kertaa vuodessa, mut tykkään sit leipoo kaikkii herkkuja :P Lukas menee normaalisti nukkuun 20-21 aikaan ja herää sit aamulla 7-8 aikaan :) Tykkään et menee ajoissa niin saan sit rauhassa datailla ja tehä postauksia! Ite meen nukkuun 00:00-02:00 :D

   Poista
 3. Meillä Jasper menee nukkumaan kello 20 illalla viimeistään ja herää 6 aamulla koska tarha ja ite meen aamuvuoroon 7 duunii :) Sopii mulle koska illalla saa sit omaa aikaa ja muutenkin rytmi on hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teil on hyvä rytmi! Lukas nukahti jo, jee! :D Se herää huomenna 7-8 aikaan :)

   Poista
 4. Anonyymi11.8.14

  Namnam, pitäispä itekin tehä täytettyjä paprikoita :) Hei miten Antti muuten tekee sen kanakeiton, mistä on blogissa ollut kuvia! Näyttää niin hyvältä, haluaisin reseptin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähänko tuuri! :DD Antti tekee huomen varmaan kanakeittoo :D Voin ottaa kuvii siit (jos muistan) ku se tekee sitä ja laittaa ohjetta tänne! xP

   Poista
 5. Niina12.8.14

  Meidän kohta 2v. poika nukkuu yöunet n.klo 21.30-8,ja päiväunia nukkuu n.2 tuntia,joskus jopa 3,eikä oo vielä koskaan jääneet päikyt välistä. Kaikki menot tehdään ennen tai jälkeen päiväunien.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukas jätti eilen taas välistä, mut nyt nukkuu just päikkäreit! Jos Lukas nukkuis 3 tuntii niin tiiän, et se ei menis illalla millään nukkuun. Lapset on erilaisii :)

   Poista
 6. Anonyymi13.8.14

  Kirjoitustasi olisi helpompi lukea jos et venyttäisi sanoja (: kivan pitkä sun tukka jo ! Kiva mies kun kokkaa (: munkin unelma olis että sais vain leipoa(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten venytän? Luin ton tekstin enkä löytäny venytyksii :D
   Kasvanu kyl paljon vuodessa! :) Niin on kiva <3

   Poista
  2. Anonyymi13.8.14

   Venytyksiii. (: ymmärrän että se on osa sun tyyliä mutta jos täälä voisit kirjoittaa kunnon sanoilla. (: entiedä jos muiden on vaikea lukea mutta minun on.

   Poista
  3. En ees huomaa niit! :D Enkä haluu kirjottaa kirjakieltä :) Vastaan kommiin varmaan venytyksillä vai onko niit tekstissäki? xD

   Poista
 7. Anonyymi14.8.14

  Meidän 2v pojat nukkuu yöunet 20-7.30 ja päiväunet 11-13 :) nukkuu onneksi rattaissakin hyvin niin voi olla myös liikkeellä päiväuniaikaan :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi14.8.14

  Sitä piti vielä kysyä että käyttääkö Lukas vaippaa tai onko päiväkuiva vielä ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyttää viel vaippaa, mut joka päivä tekee pottaan :)

   Poista