1.11.2014

Hiustenhoitotuotteet -video


10 kommenttia:

 1. Anonyymi1.11.14

  Tulin taas niin hyvälle tuulelle tästä sun videosta! Oot niin pirtsakka ja iloinen ja luonteva :) Mua kiinnostais kokeilla noita Biozellin hopea shampoota ja hoitoainetta. Mulla on vaaleita raitoja ja haluaisin niiden pysyvän vaaleina. Oon kokeillu tota Biozellin Silveriä myös, sekin on hyvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja mä tuun hyvälle tuulelle kivoista kommista! <3 :) Mä mietin et seuraavaks testaisin jotain eri merkkiä :)

   Poista
 2. Tuosta hiusjuurten jäämisestä keltaiseksi - välttämättä ei ole kyseessä värin huonous tai hiusten tummuus, vaan kyse voi olla myös sun hiusten kunnosta. Aikaisemminhan ne oli tosi ohuet ja huonossa kunnossa? Sillon hiuksen pinta on huonokuntoinen ja väri pääsee helpommin myös hiuksen sisään vaalentamaan, mutta nyt kun sun hiukset on tosi paksut ja kiiltävät, on värin vakeampaa tunkeutua hiusten sisään. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ees osannu ajatella et toi hiusten kunto vois olla se syy ja varmaan onkin se syy!! Joo ne oli ihan ohuet ja huonossa kunnossa D: Nyt on varmaan kolme kertaa paksumpi tukka :) Ihmettelin oikeasti miks väri ei imeydy kunnolla hiuksiin ja enne värjäänty hetkessä! Kiitos todella paljon tiedosta! :)

   Poista
 3. Minni1.11.14

  Mulla on lähestulkoon yhtä tummat hiukset mitä sulla luonnostaan, ja oon jo vuosikausia blondannut. Vaikka oon kokeillut kaikkein "blondaavimpiakin" hiusvärejä, silti ne jää joka värjäyksen jälkeen aika keltasiksi...et oon tottunu jo siihen että hopeashampoota saa lappaa urakalla päähän :)

  VastaaPoista
 4. mulla on kans tota biozellin silver colormaskia, se on tosi hyvää! ja tollanen vaihtosysteemikiharrinki löytyy :DD näit sun videoit on aina niin kiva kattoo!! oot niin jotenki aito ja pirtee ja semmoi hassun ihana :) ja sun hiuksista on tullu ihan super upeet!! ne on kasvannu ihan hirveesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Biozellin colormask oli ihmeen hyvää! Hahaa, toi vaihtosysteemikiharrin on tosi vanha, oon saanu sen varmaa joululahjaks joskus ku oon ollu joku 12v :D Kiitos tosi paljon ihanasta kommentista!! ::) <3

   Poista
 5. Mä suosittelisin hiusväriks sellasta ihan vaaleeta väriä, en valitettavasti muista merkkiä mut siinä tulee mukana kaks pussia keltasuutta poistavaa hiusnaamiota. Mullaki jää aina hiukset ihan keltasiks värjäyksen jälkeen mut niillä saa ihan super hyvin kaiken keltasen pois eikä tarvii käyttää erikseen mitään sävyttäviä juttuja :) Saa siis samaan hintaan hiusvärin kanssa nekin! Siinä paketissa lukee et siinä on niitä naamioita mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi3.11.14

   Itekki ku blondasin käytin niitä mis tulee sitä naamiota mukana, niillä tulee kyl ainaki vaaleet! oisin halunnu kuulla lisää tosta mousse jutusta, pitää koittaa ettii sitä täältä sun blogista. Itellä on luonnostaan vaaleet hiukset, mut kellertaa, ja tuntuu ettei mikään tepsi :( mut pitää kokeilla noita sun suosittelemia juttuja :)

   Poista
  2. Laura H 2.11.2014 20.49
   Onkohan se just toi väri mikä näkyy tossa videossa! Toi Schwarzkopfin väri? Ainaki sillon 2013 kesällä ku värjäsin joskus niin värjäsin tolla värillä niin siinä tuli mukana kaksi pussia keltaisuutta poistavaa hopeahoitoainetta! Voisin ens kerralla ostaa sitä :)

   Anonyymi 3.11.2014 21.10
   Tästä pääset postaukseen, jossa oon just ekaa kertaa ostanu moussen. Nyt mul on jo kolmas purkki moussee menossa! :D Toi Biozellin Silver on ehkä viel parempi ku mousse! :) Oon myös joskus käyttäny tätä. Oli hyvää kans ja lähti keltaisuus pois :)

   Poista