10.11.2014

Kolmas isänpäivä

Kirjoitin otsikon ääneen eilen ja Antti sanoi: ''Eihän Lukas ole kolme!?'' Haha, mutta sunnuntaina oli ihan oikeasti Antin kolmas isänpäivä. Lukas sanoo muuten Anttia vielä kolmella eri tavalla: Isi, iskä tai Antti. Mä sanon Lukakselle aina isi, Antti sanoo Lukakselle itseään iskäksi ja Anttia sanon Antiksi. Viime viikolla kun oltiin koko perhe kaupassa niin Antti maksoin ostoksia ja Lukas huusi täyttä: ''Mitä Antti tekee, mitä Antti tekee?'' Kaupan kassatätiäkin nauratti ja kerroin, että isi maksaa ruokaostokset. Mua Lukas sanoo aina vain äitiksi. Jos kysyn Lukakselta: ''Mikä on äitin nimi?'' Niin silloin Lukas vastaa mun sukunimen ja jos kysyn mikä on isin nimi niin Lukas vastaa isin sukunimen.
Tässä äidin isänpäivänasu. Meidän isänpäivä alkoi niin, että Lukas heräsi klo 09:00 aikaan ja huusi: ''Isi, haluu puuroo ja mangoo!'' Meillä yleensä Antti nousee pojan kanssa sunnuntai-aamuisin ja niin nousi eilenkin. Meillä ei siis ollut ihan perinteinen isänpäivä kun isi nousi pojan kanssa ja mä jäin vielä sänkyyn makoilemaan. Itse nousin joskus klo 10 aikaan. Nukuin viikonloppuna molempina öinä kuitenkin aivan liian vähän. Silmiä kirveli koko sunnuntain, koska valvon aina liian myöhään. Nukkuminen on kivaa, mutten koskaan malta mennä ajoissa nukkumaan. Illalla sanoin Antille, että jos olisin ollut pirteämpi niin olisin mennyt keittämään sille kahvia ja tehnyt herkulliset voileivät.
Tein isälleni ja Antin iskälle kauluspaita-kortit. Katsoin netistä ton ohjeen ja oli todella helppo tehdä tuommoiset. Antti ei ostanut mulle viime äitienpäivänä mitään lahjaa niin sovittiin jo etukäteen, etten osta Antille mitään lahjaa. Antti sai multa onnentoivotukset, pusun ja halin. Lukas lauloi iskälle omakeksimiä laulujaan. Kysyin perjantaina Antilta, että haluaako hän, että teen isänpäiväkakun muttei Antti halunnut. Ihan hyvä, koska kuitenkin mammapappaloissa ja mummopappaloissa saa syödä makeita herkkuja niin, että suunnilleen pursuu korvista ulos.
Isänpäivänä kävimme ensiksi mun porukoilla. Harmitti kun otin pöytäkuvan liian aikaisin, tuosta puuttuu keskimmäisestä lautasesta pasteijat. Ja joo toi norsu taas! TÄSSÄ viime vuoden postaus isänpäivästä ja siellä myös mun tekemä norsukortti. Ton pään voi liittää siihen kauluspaita-korttiin xD Hahaa, no oltiin mun vanhemmilla varmaan joku tunti ja sitten mentiin autolla Antin porukoille.
Siellä syötiin karjalanpaistia ja sacherkakkua. Pappa oli ostanut Lukakselle uuden Brion junan ja Lukas leikki sillä koko illan. Laitoin Instaan pienen videonkin Lukaksesta ja junasta. Yhdessä vaiheessa juna jäi liikkuvista renkaista pojan hiuksiin kiinni. Siinä pääsi itkut ja juna oli pakko leikata saksilla irti. Illalla käytiin Antin kanssa saunomassa ja kotiin tultiin joskus klo 21 jälkeen. Oli haukotuksista huolimatta mukava isänpäivä. Oliko teillä kiva isänpäivä?

Hyvää isänpäivää vielä näin päivän myöhässä kaikille iseille! ♥

Me aateltiin Lukaksen kanssa mennä kohta ulos kävelemään taas ilman vaunuja->


12 kommenttia:

 1. Tosi ihania noi kortit! Mä olen tehnyt joskus itse pienempänä samantyylisiä :D Teillä näyttää olleen ihana isänpäivä. :) Ja sulla on ihana paita toi valkonen! :)

  -Mirka
  http://mkasvukipuja.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein nopeasti la iltana :D Oli kiva päivä ja kiitos paljon, haluaisin saman mustana!

   Poista
 2. Voi miten ihana isänpäivä teillä ja makeat kortit! ;)

  VastaaPoista
 3. Meillä on iha sama homma, Julia osaa sanoa isäänsä myös nimellä mut mä oon aina mamma :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Mä oon äiti! :D Mä muuten pikkusena sanoin jossain ikävaiheessa mun vanhempia nimillä :)

   Poista
 4. Anonyymi10.11.14

  Oisitte hommannu mielummin iphone 5s:n sulle!

  http://www.tekniikkatalous.fi/ict/uudessa+iphonessa+vakava+vika++eika+kyseessa+ole+puhelimen+taipuminen/a1026996

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa jutussa on iPhone 6 Plus mulla ei oo tota Plussaa :) Ei tää oo kaatunu kertaakaan, eikä tässä oo ollu mitään vikaa, se mun vanha Nokian 808 kaatuili joka päivä! :D

   Poista
 5. Anonyymi11.11.14

  Jee vihdoin ja viimein sain luettua sun blogin ekasta postauksesta tähän postaukseen asti kokonaan. :D Oot ihana persoona! Liityin lukijaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee ihan mahtavaa! :) Mul olis oikeesti enemmänkin postauksia, mut ne ihan ekat oon poistanu. Kiitos paljon ja tervetuloa lukijaksi <3

   Poista
 6. Anonyymi13.11.14

  Mistä paita :)

  VastaaPoista