13.2.2015

DIY-Gloves Doll


Kannattaa vaihtaa taas videon laaduksi HD :)
Lukas ei oikein pitänyt kisu pehmosta. Sitä kiinnostaa vaan autot ja Spidermanit.

P.S Tänään on epäonnen päivä eli perjantai 13 päivä..

9 kommenttia:

 1. Ois sen hännän voinu täyttää erikseen nii ei ois tarvinnu tehä tota reikää :) mä oon kattonu kans et vois jonku tollasen tehdä, yhen ohjeen oon löytäny missä hanskasta tehdään orava. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, niin oliski! :D Mut halusin varmaan tos videolla et laitan ne pumpulit lopuks niin oli helpompi kuvata. Varmaan tää? https://blog.etsy.com/en/2008/recycled-glove-how-to-make-a-chipmunk-softie/ Toi näyttää paljon vaikeammalta ku tää mun kissanalle :D

   Poista
 2. Anonyymi13.2.15

  Sun blogi oli ennen paljon parempi =( Luin aina ennen aina sun blogia mutta nykyään en viitsi edes tulla tänne ku se on jotenki niin muuttunut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi13.2.15

   Simppeli vinkki: älä sitten tule tänne :) Kaikilla asioilla on tapana vähitellen muuttua, kävis lopulta tylsäks jos ois aina sitä "samaa vanhaa". Harmihan se tietysti on, jos sinua ei enää miellytä.. Mutta niin se vaan on, et Heli kirjottaa juuri sellasta blogia ku itse haluaa, hyvä niin!

   Helille: Tykkään paljon näistä sun DIY-postauksista, aina mitä mielenkiintosempia ideoita! Oot tosi taitava käsistäsi, ootko ollu aikoinaan hyvä käsitöissä koulussa tms? :D

   Poista
  2. Jep :) Ei oo enää anoreksiaa, en oo raskaana ja vauva-arkeakaan ei enää ole. Enkä halua enää kirjotella paljoa Lukaksesta vaan ihan omista jutuista. Jos nyt vaik alkaisin kirjoittamaan samanlailla ku ennen niin sit joku taas tulis sanomaan et nää postaukset oli parempia :D En voi kaikkia miellyttää.

   Kiitos! Joo tekstiilityössä ja kuviksessa. Rakastin kuvista! <3 Ylä-asteella ja Lukiossa ihan kaikki kuviksen kurssit oli todistuksessa kymppejä :)

   Poista
  3. Anonyymi14.2.15

   Minäkään en tykkää enään sun blogista niin paljoa kun ennen, koska nykyään tulee vaan näitä videopostauksia, joitaen edes viitsi katsoa. Jos tämäkin postaus olisi tekstinä, olisin lukenut, mutta nyt jäi tänäkin video katsomatta. Ennem blogisi oli kuitenkin yksi suosikeista.

   Poista
  4. Anonyymi14.2.15

   Mä taas rakastan näitä sun hauskoja videoita! Tekstipostauksetkin on kyllä kivoja :)

   Poista
  5. Mielipidekysymys. Vähän sama ku vertais esim. siihen et kattooko Harry Potter elokuvan vai lukeeko kirjan :D Mä kattoisin elokuvan, koska en lue koskaan. Mul on joku innostus nyt näihin videoihin! Kyllä tekstipostauksia vielä tulee :)

   Poista
 3. Anonyymi15.2.15

  Mielestäni tää blogi on menossa vaan parempaan suuntaan!! Tekstipostaukset on hyviä, mutta videot niitä "kirsikoita kakun päällä" :D Helin blogi on niin hyväntuulinen ja kivaa luettavaa, että ei kyllä pitkästy seurailemaan :)

  VastaaPoista