18.3.2015

Kuulumisia (ma, ti, ke)

Nyt kuulumisia ja kohokohtia menneiltä päiviltä. Maanantailta, tiistailta ja keskiviikolta!
Maanantaina Lukas otti ekaa kertaa tänä vuonna käyttöön välikausitakin. (Voin tehdä jossain vaiheessa postausta Lukaksen välikausivaatteista.) Käytiin iltapäivällä autolla Antin porukoilla. Viikonloppuna ei päästy käymään, koska olin Lukaksen kanssa silloin pienessä flunssassa. Tiistaina leikkasin Antin hiukset ja illalla olin body-jumpassa.
Tein eilen toisen kerran eläessäni sivuletin ja yllätyin miten hyvin onnistuin siinä!
Voisin joskus tehdä jonkun videon, jossa näytän erilaisia kampauksia.
Tässä Lukaksen uusimmat vaatteet h&m:stä.
Tänään oltiin koko perhe HopLopissa. Meidän piti mennä jo viikonloppuna HopLoppiin, mutta flunssan takia ei päästy. Oikeastaan parempi idea mennä viikolla, koska oli hiljaisempaa kuin viikonloppuna. Välillä jäätiin Antin kanssa alas istumaan ja Lukas laski muiden kanssa liukumäkeä. Menin mukaan laskemaan ja Lukas vaan huusi mulle: ''Äiti mee pois!'' :D Laitoin instaan tämmöisen videon. Kova vauhti oli koko ajan päällä. Eikä Lukas malttanut edes jäätelön ajaksi istahtaa. 
Ammuttiin noilla pyssyillä. Mä olin toisella puolella ja Lukas ja Antti mua vastapäätä. Lukas ampui mua suoraan nenään! Yhdessä vaiheessa Lukas otti tuntemattoman naisen kädestä kiinni ja halusi näyttää sille jotain helmiä. Lukas oli kaikkien kaveri ja jutteli jokaiselle. Kun kiivettiin ylös rappuja niin Lukas huomasi, että yhden pojan isä meni vessaan ja huusi: ''Toi on isä!'' Oli varmaan kuullut, kun yksi poika sanoi miestä isäksi :D
Todella hauska päivä takana ja tosi kivaa kun isikin pääsi ekaa kertaa HopLoppiin ♥

Seuraavaksi on luvassa videota ja arvontaakin on tulossa pian.

Ajattelin aloittaa uuden DIY-projektin, mutta palaan siihen vasta sen ollessa valmis ;)


9 kommenttia:

 1. Hoplopissa tulee aina hiki ku juoksen Vilin perässä. Se käy jo hikitreenistä :D Se on kivaa ja tykkäisin useammin käydä. Tuo sivuletti on kiva! Kauan meni tekemisessä? Mulla on niin lyhyt tukka et en jaksa alkaa vääntää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Onneks ei tarvi enää koko aikaa juosta Lukaksen perässä ku Anttiki oli mukana ja Lukas meni välillä muiden lapsien kanssa. Yhdessä vaiheessa istuttiin Antin kanssa alhaalla ja Lukas seuras kahta vähän isompaa (noin 3-4v) poikaa ja yhtäkkii kuulu: ''Äitiii!'' Kiipesin kattoon mis Lukas oli ja Lukas vaan sano: ''Pojat laski tosta!'' Ne laski isosta putkiliukumäestä ja Lukas ei uskaltanu yksin laskee siitä :) Vois alkaa kyl käymään useammin! Letin tekemiseen meni varmaan aikaa minuutti! :D

   Poista
 2. Anonyymi19.3.15

  Ihana sivuletti!!miten se tehhään??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin tehdä videon miten teen, mut siis ihan normaali letti ja ottaa sivuilta mukaan hiuksia :)

   Poista
  2. Mäki haluan tuohon ohjeen :) tosi kiva postaus muuten!

   Poista
 3. HopLopissa on niin hauskaa :D ja toi sun letti on niin upee ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Niin on :) Pitää alkaa käymään useammin! Kiitos, mut sä teet kyl mielettömän upeita kampauksia!! :)

   Poista
 4. Me ollaan käyty HopLopissa jo ainakin 10 kertaa :D Nyt pohditaan mennäkö Korkeasaareen vai Tivoliin pääsisäisenä. Jasperin synttärit on 22. päivä mutta ajateltiin tehä sen kunniaks pääsisäisenä jotain etukäteen :) Ootteko te menossa Tivoli Seiterään, siihen Paloheimon (?) kentälle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan käyty vaan 4 kertaa nyt oli jo kivempi ku Lukas isompi, Ekal kerralla Lukas ei osannu ees kävellä :D Voitais taas mennä joku kerta yhdessä!! :) Mun mielestä Korkeasaari kivempi ku Tivoli. Oltiin viime vuonna tos Paloheimonkentän Tivolissa, mut ei sit ees menty mihinkää laitteeseen :D En tiiä ollaanko nyt ees menossa siihen. Linnanmäki, Särkkis ja Puuhamaa must paljon kivempia ja isompia ku Tivoli!

   Poista