16.3.2015

Schleich - Wild Life

Onko Schleich teille tuttu lelumerkki? Jos ei niin muistatte varmasti lelukaupoissa nämä hyllyt?

''Luonnon monimuotoisuutta suuressa arvossa pitävä leluvalmistaja SCHLEICH on luonut lukemattomia laadukkaiden eläinhahmojen tuotesarjoja. Yritys on valmistanut eläinhahmoja vuodesta 1935 lähtien yhteistyössä luontoasiantuntijoiden, vanhempien ja lasten kanssa. SCHLEICH-eläinhahmot tarjoavat lapselle loputtomat mahdollisuudet keksiä omia tarinoita ja elää niitä todeksi olohuoneen lattialla. ''
Sain muutama viikko sitten sähköpostia ja olin siitä todella innoissani! Lukas sai valita eri eläinhahmo paketeista mieluisimman itselleen ja pian posti toikin meille villieläimiä kotiovelle. Mulla oli pikkutyttönä joitakin Schleichin eläimiä. Ainakin kotka, kissa, hevosia ja simpansseja. Lukas tykkäsi kovasti uusista eläimistä ja ollaan leikittykkin niillä joka päivä! Eläimet näyttävät aidoilta ja ovat kestäviä. Nää voi siis hyvin ottaa vaikka ulos mukaan hiekkalaatikolle. Paketissa oli norsu, kirahvi, simpanssi, seepra, panda ja virtahepo-äiti sekä hänen vauvansa.

Muista vaihtaa videon laaduksi HD ja jos video ei näy niin TÄSSÄ suora linkki YouTubeen :)

Aivan mielettömän kivoja leikkikavereita! ♥

Jos teillä on kotona Schleichin eläimiä niin voitte myös osallistua kilpailuun. Tässä ohjeet osallistumiseen.

Löytyykö teiltä Schleichin eläimiä ja mitä piditte videosta?

17 kommenttia:

 1. Anonyymi16.3.15

  Mikä sattuma! Meillä poika sai juuri pari viikkoa sitten noista Schleichin elukoista jääkarhun ja meinattiin alkaa keräilemään lisää niitä :) Tosta yhdestäkin on jo saatu paljon leikkiä aikaan, jääkarhu on ollu mm. roskisrekan kuskina :D

  Aivan ihana video taas ja hauskoja leikkejä teillä Lukaksen kanssa! Ja sun tukka oli tosi kivasti tollain puoliponnarilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tuuri! Meki voitais alkaa kerään noita lisää :) Haha!! Kiitos paljon kommasta <3

   Poista
 2. Anonyymi16.3.15

  Lapsuuden lempileluja nuo mulle! Hevosia löytyy vieläkin ja muita eläimiä myös :)) laadukkaita leluja, säästän omani sukulaisten lapsille annettavaksi nyt kun en enää parikymppisenä niillä leiki, muutama lemppari kyllä yhä koristeena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakastin myös kaikkia elänleluja lapsena <3 Lapsuudenkodista löytyi kissa, kotka ja yksi simpanssi. Mä leikin viel Lukaksen kaa parikymppisenä :D

   Poista
 3. Anonyymi16.3.15

  Vähänkö mahtava palkinto! Voikun itsekin osaisin editoida, mutta juuri nyt ei riitä aika sen taidon oppimiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kiva palkinto :) Videoiden editoiminen on tosi helppoa ja kivempaa kuin kuvien kirkkauksien ja kontrastien säätäminen :D

   Poista
 4. Anonyymi16.3.15

  Eiiikäää! Ehdottomasti paras tekemäsi video. Lukas on niin ihana reipas pieni poika. Eikä pahemmin hätkähtänyt, vaikka virtahepo puraisikin sormesti :'D norsuleikki oli jotain aivan mahtavaa! Tui.

  Leikittekö useasti Lukaksen kanssa tällälailla? Pystyykö Lukaksen kanssa leikkimään pitkäänkin "juonellisia" leikkejä? Vai meinaako keskittymiskyky vielä olla vähän liian lyhyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kiva kuulla et tää oli susta paras! :D Joo joka päivä leikitään ja pystyy leikkiin pitkään juonellisia leikkejä :) Autot on Lukaksen lemppareita ja välillä se saattaa leikkiä tunnin lattialla samoilla autoilla. Rakentaa niille kaikkii hyppyreitä ja sit ne autot ajaa niissä xD

   Poista
 5. Anonyymi16.3.15

  Ihana Lukas kun sanot tossa ekana että kerro niin Lukas vastaa "panna":D Tuosta pandasta siis :D Hauska video! :) Kiva kun Lukas on myös mukana näissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah! Nauratti se :D Kiitos! Seuraavaksi tulee taas video mis Lukas on mukana ::) <3

   Poista
 6. Anonyymi17.3.15

  Katsoin tänään fb sun raskausajan kuvia. Voi kuinka kaunis olitkaan, kun kasvosi olivat vähän pyöreämmät. Olet nyt mielestäni liian laiha. Toki makukysymyksiä, mut olit kyllä valtavan kaunis vähän painavampana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Synnytyksen jälkeen tippu hetkessä 20 kiloa ihan itsestään pois ja paino ollu koko ajan samassa sen jälkeen. Saan syödä mitä vaan eikä painoa tuu. Enkä oo kyllä yhtään liian laiha. Ihan normaalipainoinen :)

   Poista
 7. Anonyymi18.3.15

  Ihana video! Pakko sanoa että oot kyllä vaan jotenkin niin hellyyttävä :D ihailtavaa toi että oot selkeesti oma ittes etkä vedä mitään roolia, jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oon ihan oma itteni :DD En ymmärrä miks pitäis esittää jotain!

   Poista
 8. Anonyymi18.3.15

  Aivan ihana video! Olette suloisia Lukaksen kanssa. Vaikka itse olen meikkaamaton ja kirppisvaatteisiin pukeutuva "ituhippi" (eli hyvinhyvin erityylinen kuin sinä), niin juuri näiden tällaisten aitojen ja söpöjen postausten takia käyn sun blogia lueskelemassa. :) Hyvä meininki!

  VastaaPoista
 9. Toi on hauskaa kun sun suu liikkuu kun Lukas puhuu. :D Mä itse työskentelen lasten kanssa ja oon miettiny teenköhän ihan samoin! :D Sen tekee varmaan niin tiedostamattaan! Kun tietää mitä lapsi aikoo sanoa ja sitten oma suu liikkuu lapsen sanojen mukaan :D Kun on niin paljon tottunut toistamaan lapsen sanomisia, jotta toinen oppii puhumaan. ^^ Mut hauska huomio vaan, oon huomannu jossain sun aiemmissa videoissa saman!

  VastaaPoista
 10. Helin videot on parhaat, hauskoja ja älykkäitä...hyvä Heli ja Lukas

  VastaaPoista