12.5.2015

Kolmas Äitienpäivä

Mun kolmas Äitienpäivä oli ihana! Parasta elämässäni on olla Lukaksen Äiti ♥
Aamulla nukuin pitkään ja kun heräsin niin sain ensiksi Lukakselta märän pusun. Me muuten Lukaksen kanssa annetaan toisillemme joka päivä varmaan yli 20 pusua. Lukas saattaa sanoa mulle kesken leikkien: ''Äiti mä haluun antaa sulle pusun.'' ♥ Äitienpäiväaamuna Antti keitti mulle kahvit ja teki riisipiirakoita kera munavoin.
Lahjaksi sain ihanan Mymmeli Muumimukin.
11 aikaan lähdettiin kävellen mun porukoille. Käytiin viime viikolla Lukaksen kanssa ostamassa mun äidille kaksi kirjaa äitienpäivälahjaksi. Saman päivän iltana Lukas oli puhelimessa mamman kanssa ja sanoi: ''Ostettiin sulle kirjoja!'' Siinä sitten paljastui sekin yllätys :D Tokassa kuvassa kännyt rivissä. Antti osti viime viikolla ton uuden oranssin Lumian puhelimen itselleen. Vikassa kuvassa mamman ja mummon perhosvarvas äitienpäiväkortit.
Lauantaina käytiin mun porukoiden kanssa Lukaksen isomummojen (mun mummojen) haudoilla. Kysyin Lukakselta: ''Tiedätkö mikä toi on?'' Ja Lukas vastasi heti: ''Enkeli!'' Haudoilla käynnin jälkeen käytiin mun äidin ja Lukaksen kanssa kaupassa. Mun iskä ja pikkuveli odottivat sillä aikaa autossa, koska Lukaksen istuin oli vielä autossa kiinni. Mä menin kaupasta auton kyytiin ja vein istuimen meidän autoon. Lukas käveli mamman kanssa meille ja näki mut ohi ajavassa autossa. Lukas huusi: ''Toi on mun äiti!'' Mutta kun auto vain ajoi ohi niin Lukas melkein alkoi itkemään ja hätääntyi, että mihin äiti oikein katoaa. Meinasi mullakin siinä päästä itku :.D
Sunnuntaina mun porukoilta mentiin Antin vanhemmille. Siellä syötiin grillilihaa ja ''ranskantsiinia.'' Eli ranskalaisia. (Lukas on ottanut appelsiini sanan lopun raskalaisiin.) Iltapäivästä käytiin vielä kylässä Lukaksen isomummolla, eli Antin isänäidillä.

Tästä pääsette kurkkaamaan viime vuoden äitienpäivää ja tästä mun ekaa äitienpäivää.

Äitiys on paras asia, mitä mulle on tapahtunut ♥8 kommenttia:

 1. Anonyymi12.5.15

  Olet ihana! Ja kiva postaus :) jotenki olet nii saman tyylinen kuin minä.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi12.5.15

  Luulin jo että postaat olevas kahen äiti ens äitienpäivänä. Miksei ;)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi12.5.15

  ♥♥♥

  VastaaPoista
 4. Anonyymi13.5.15

  Täydellisen näköinen äitienpäivä <3

  VastaaPoista