6.5.2015

Kuulumisia + YR alennuskoodi

Heipparallallallallaaaaa! ♥ Nyt luvassa tän viikon kuulumisia ja kiva alennuskoodi Yves Rocherille!


Maanantaina tehtiin Lukaksen kanssa yli parin tunnin vaunulenkki! Kävelin ''ravihevoskävelyä'' xD
Antti kutsuu mun nopeaa lenkkeilykävelyä ravihevoskävelyksi. Menen kuulemma aina niin kovaa.


Oli ihanan aurinkoinen ja lämmin ilma. Mulla oli jalassa vanhat Niken kengät. Mun iskän kaveri osti noi kirpparilta kun olin ylästeella. Noi on kokoa 37 ja mun jalka on 36. Laitoin vaan paksut sukat alle niin olihan (aika kuumat xD) noilla paljon parempi lenkkeillä kuin esim. Consseilla.


Tiistaina olin hammaslääkärissä taas. Tässä postauksessa kerroin, mitä mulle tehtiin maaliskuussa. Toi uusi paikka sitten lohkesi ton käynnin jälkeen molemmilta puolilta hammasta. Eilen mulla meni tunti hamppilääkärissä (Meinasin muuten nukahtaa siinä maatessani suu auki... Se oli niin rentouttava hetki! :D) kun hampaan molemmat puolet paikattiin. Nyt ei jäänyt korkeaksi ja toivottavasti paikat pysyvät! Sain paikkauksen ilmaiseksi :)

Mun lemppari kosmetiikka merkkeihin kuuluu YR. Tällä hetkellä mun meikeistä yli 50% on Yves Rocherilta. Tein syyskuussa tämän postauksen ja joulukuussa pistin instaan kuvan uusimmista tilailuista. Kokosin kollaaseihin kaikki Yvesin tuotteet mitä mulla on/on ollut. Täältä voin itse käydä myös lunttaamassa, että mitä kaikkea mulla on ollut.


Vartaloemulsio Tätä olen käyttänyt mun ihon kuiviin kohtiin. Tää on jo aika lopussa.
Huulikiilto Ihana huulikiilto. Tääkin on jo aika lopussa.
Puhdistusliinat Tykkäsin ja käytin jo kaikki.
Valokynä Ihan paras tummien silmänalusten pelastaja! Tätä pitää kyllä tilata lisää.
Ripsiväri Oli hyvää!
Parfyymi Ihan kiva tuoksu, mutta käytän harvoin hajuvesiä.
Käsivoide Tätä käytin paljon talvella. Miinuksena tässä on vähän outo ja voimakas tuoksu.
Puhdistusaine + kasvovesi Käytän juuri ja tykkään. Mun äiti tilailee välillä YR:lta kosmetiikkaa ja viime tilailussa äiti oli tilannut mulle tän.


Puhdistusaine + kasvovesiPuhdistusgeeli Ja nämä myös mun äiti oli tilannut. Olen käyttänyt jo monta vuotta pelkästään Yvesin meikinpoistoaineita.
Parfyymi Hyvä tuoksu, mutta en ole käyttänyt kuin muutaman kerran.
Aurinkopuuteri Mun ensimmäinen aurinkopuuteri, jonka onnistuin jo rikkomaan, mutta korjasin sen näin.
Kuivaöljy Tän mä tilasin viime tilauksen yhteydessä. Olen käyttänyt ja tykännyt tästä.
Vartaloemulsio Tää oli siinä tammikuun suosikit videossa. Ihana tuoksu, mutta Lukas kaatoi viemäristä alas.
Tuuheuttava suihke Tää on kanssa mun äidin tilaama, tätä en ole paljoa käyttänyt.
Huulivoide Tästä tykkäsin, mutta kadotin sen :(
Huulipuna Tätä olen käyttänyt ja tykännyt!

Jos teitä kiinnostaa tilata Yves Rocherilta kosmetiikkaa niin alennuskoodilla YRVIP25 saat 25% alennuksen tilauksen loppusummasta. Shoppailemaan pääsee tästä! Mä varmaan tilaan itselleni jotain.

Oliko noissa mun lemppareissa mitään teille tuttuja tuotteita?

P.S Antti on ollut jo yli viikon ilman röökiä ja olen tosi tosi tosi iloinen!

Nyt alan Lukaksen kanssa tekemään äitienpäiväkortteja ->

Postaus sisältää mainoslinkkejä.23 kommenttia:

 1. Joskus aikoinaan tilasin paljonkin YR tuotteita ja tykkäsin kyllä sen kosmetiikasta. Pitääki bongailla sieltä ainaki tuo valokynä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillon ku olin pieni niin mun äiti aina tilaili tuolta. Yvec Rocher on eka kosmetiikkamerkki minkä tiesin :D Pitää itekki tilaa toi valokynä :)

   Poista
 2. Jee pointsit Antille, toivottavasti pystyy lopettamaan kokonaan tupakin polton :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 2viikkoo ollu koht polttamatta! Säästää rahaa ja terveyden :)

   Poista
 3. Anonyymi6.5.15

  Oon kans tykänny YR tuotteista. Yritin äskön tilata ja syöttää lopuksi tuota alennuskoodia, mutta se ei hyväksyny sitä jostain syystä. Onko siinä joku summa, minkä jälkeen voi saada sen alennuksen ettei esim. 25e hintasesta tilauksesta tule vai eikö jostain muusta syystä toiminu? ::)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi6.5.15

  Löysinpä tieni mukavaan blogiisi <3 Ihana kuva teistä tuossa sillalla :) YR tuotteita on tullut aina välillä tilattua, aina kun postilaatikkoon tipahtaa mainoskuori niin sieltä löytyy jotakin ostettavaa :) Leppoisaa keskiviikko iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäät :) Kiitos ja samoin :)

   Poista
 5. Anonyymi6.5.15

  Hyvä Antti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 2 viikkoo ollu koht polttamatta :)

   Poista
 6. Anonyymi6.5.15

  Yves Rocherilla on kivoja juttuja kyllä! Vaikka jotkut haisee pahalle.. :D Ja hyvä Antti!! Ois hyvä jos Antti pystyy lopettamaan, säästyy rahaa teille, ja terveys Antilla, ja haisee varmasti paremmalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, haha! Tykkään silti tosta käsirasvasta vaikka se haiseeki pahalle, mut siihen hajuun on jo tottunu :D Nyt Antti on ollu tasan kaks viikkoo polttamatta :) Ei siin tupakassa oo mitään järkee, rahat vaan lentää ilmaan savuna. Outoa kyl vielki ku Antti ei esim. äsken enää lähteny alas röökille, en oo viel tottunu, mutta oon tosi iloinen! :)

   Poista
 7. Anonyymi7.5.15

  ei toimi toi alekoodi... onko siinä jotain ehtoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitin itekki eilen tilata eikä toi koodi kyl toiminu D: Pistin viestiä eteenpäin.

   Poista
 8. Anonyymi7.5.15

  ei liity aiheeseen mutta monesti lukas on sairastanu oksennustaudin? onko tarttunu suhun ja mieheen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 0 kertaa! Ollaa harvoin kipeinä :) Lukas on ollu vaan kerran kuumeessa ja muutaman kerran nuhassa. Korvatulehduksiakaan ei ole ollu :)

   Poista
 9. Olen lueskellut blogiasi jo useamman vuoden ja tykkään. Kivat noi sun nykyiset hiukset ja olet terveen näköinen, kun et ole enää langanlaiha. Syökö poikaane jotain erityistä kun pysyy terveenä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja kiitos kommasta! ::) Täl hetkellä on taas jo erilaiset hiukset :D Ihan normaalia ruokaa syö. Lukas on nyt ollu kyl aika nirso ruuan suhteen :/ Mä oon kaikkiruokainen ja Lukas taas saattaa sanoa esim. jostain lihasta, et pahaa vaikka ei olis edes maistanut.

   Poista
 10. Anonyymi7.5.15

  Nää sun postaukset on aina päivän piriste! Lenkkareihin kannattaa muuten oikeesti panostaa, vaikuttaa tosi paljon sitten ku on vanha että millasia kenkiä käyttäny. Lenkkarit on hyvä uusia mx 2v. välein. Brooks ravenna 5 lenkkarit on ihan parhaat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Mä aloin nyt käyttään lenkkeilyssä noita mun Adidaksen kenkiä, mitä oon käyttäny jumpassa. www.brandos.fi/duramo-6-1-w-core-black-white-solar-pink.html

   Poista
 11. Kylläpä Lukas jaksaa istua kauan rattaissa :O Mut kiva noin. Meidän neiti ei jaksa.a

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ei Lukas tota koko aikaa istunu! Ei jaksa istuu ja kiipee pois :D Tosi vähän enää käytetään rattaita :)

   Poista
 12. Anonyymi10.5.15

  Mulle yr vadtas.. koodi vanhennu 30.04. Hyvä sponssi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi surkeus! xD No sain ainaki tehtyyn kollaasit mistä voin käydä kattoon, et mitä tuotteita mul on ollu :D

   Poista