28.5.2015

Pinepeak potkupyörä

Nyt postausta Lukaksen uudesta menopelistä!


Lukas sai vaaleansinisen Pinepeak potkupyörän Jollyroomilta. Viime perjantaina hain pyörän postista ja ostettiin samalla kypärä. Sen jälkeen Lukas onkin ajanut pyörällä joka ikinen päivä!


Yllätyttiin miten hyvin Lukas osasi heti potkia pyörällä ja kääntää tankoa aina oikeaan suuntaan. 
Aivan kuin vanha tekijä! 


Jollyroomilta pyöriä löytyy kahdessa eri värissä. Vaaleansinisenä ja -punaisena. Tämä Lukaksen pyörä on +2 vuotiaden ja seuraava isompi koko on +3 vuotiaiden. Tällä poika pärjää mainiosti koko kesän. Satulaa ja tankoa saa nostettua sitten kun pituutta tulee lisää. Pyörässä on EVA-pyörät ja käsijarrukin.


Loivista mäistä ja pienistä hyppyreistä oli Lukaksen mielestä huisin hauska ajaa. Välillä Lukas jopa potkaisi vauhtia ja nosti molemmat jalat ylös! Musta tuntuu, että ensi kesänä poika ajaa jo tavallisella pyörällä ilman apupyöriä.


Välillä tarkkailtiin muurahaisia.


Vauhti oli niin kova. että oli vaikea ottaa kuvia!


Tästä tuli varmasti Lukaksen kesän suosituin ulkolelu :)

Täältä pääsette kurkkaamaan Jollyroomin potkupyöriä.

Onko teidän lapsilla potkupyörää?
9 kommenttia:

 1. Meillä ei oo koskaan ollu potkupyötää, ostettiin suoraan "oikea" pyörä :D Nyt nostettiin apupyöriä ja hyvin Jasper menee pyörällä, toivottavasti syksyyn mennessä ilman apupyöriä :) Mut tollanenhan on ihan kiva harjotuspyörä!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi29.5.15

  Meni heti tilaukseen kun oli vielä niin hyvässä alessa! Käyttöön tulee kyl vasta ens kesänä :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi29.5.15

  Moi!
  Lueskelin sun vanhoja postauksia (2011) ja oon nii onnellinen sun puolesta, että oot selättänyt sen sairauden :). Itelläni läheinen on sairastanut kolme vuotta vakavaa anoreksiaa ja itteäni pelottaa, mutta noi postaukset auttoi vähän ymmärtämään ja loi toivoa. Sä olet selvinnyt siitä hänkin selviää! Onko sulla jotain vinkkiä, jolla häntä voisi auttaa? Ja näkyykö anoreksia sun elämässä enää millään tavalla? Olisin todella kiitollinen, jos vastaisit. Hyvää kesää koko perheelle:)!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi31.5.15

  Kiitos vinkistä! Potkupyörä lähti just tilaukseen myös meidän nuoremmalle reilu 2v tytölle!:) Apupyörällisellä pyörällä ei vielä hokaa polkea niin olen tästä haaveillut ja yrittänyt keksiä itselleni hyviä syitä hankkia potkupyörä ja nyt kun oli niin kivaan hintaan niin pakkohan se oli tilata!:D
  Luulen että meillä kans hitti!:)
  Onko Lukas muuten kuinka pitkä? Mietin vaan kun arvoin tuon 2+ ja 3+ kokojen välillä kun meidän tyttö kai ikäisekseen pitkä (noin 93cm) että jääköhän tuo2+ heti pieneksi.;/ vaikka toisaalta varmaan pienemmällä on ehkä helpompi aloittaa harjoittelut!
  T. Tinnipi

  VastaaPoista
 5. Nina6.6.15

  Moi! Ostettiin juuri toi sama potkupyörä ja osoittautui ihan mahdottomaksi noiden lokasuojien ja käsijarrun kiinnitys! Tulin katsomaan miten te olitte saaneet ne kiinni mutta näköjään ei ole teilläkään ne kiinni :D Onnistuiko teilläkään ohjaustangon kiristys? Ihan kuin meillä puuttuisi joku osanen kun ei ole mitään millä sitä kiristää :-o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Antti jätti tarkoituksella lokasuojat ja jarrun pois ku mietittiin, ettei Lukas niit tarvii, mut se sano et oli helppo kasaa. Ohjaustangon kiristys onnistui. Kysyin just Antilta et miten kiristi niin vastas, et siitä ylhäältä :D

   Poista
  2. Anonyymi25.4.17

   ai siitä pitkästä kuusiokoloruuvista? ei siellä ole vastakappaletta sille.

   Poista
 6. Anonyymi10.6.15

  Pakko nyt kommentoida, koska paljon näkee lapsia ja aikuisia joilla kupärät ovat väärin päässä. Näenkö oikein vai väärin, onko kypärä vähän takaraivolla?
  https://www.yhteishyva.fi/viihde-ja-vapaa-aika/liikunta-ja-ulkoilu/saada-pyorailykypara-oikein/0218010-73311

  VastaaPoista
 7. Eijak17.1.17

  Ihana kirjotus ja ihania kuvia. Meillä oltiin myös tosi tyytyväisiä puky potkupyörään http://www.pikkufillari.fi/category/7/potkupyorat . Hyvin oppi tasapainoilun uudella menopelillä :)

  VastaaPoista