18.5.2015

Viikonlopun kuulumiset

Muistin juuri eilen, että muutama päivä sitten tuli kuluneeksi jo neljä vuotta siitä kun muutettiin Antin kanssa tähän kämppään! Muistan vielä oikein hyvin sen päivän kun kirjoitin viimeisen postauksen tänne blogiin mun lapsuudenkodissa. Onneksi siitä ollaan kaukana, mutta toisaalta haikeaa kun aika kuluu niin nopeasti.

Mitä tehtiin viikonloppuna?
Käytiin Aulangolla. Viimeksi oltiin siellä 2013 kesänä. Kattokaa klik miten pieni Lukas on ollut.
Mun akrofobia ei lähtenyt pois :D
Hauskaa muuten kun pistin Instaan kuvan ja katsoin sen jälkeen huvikseni, että mitä kuvia Aulanko hästäkillä löytyy niin samoja ihmisiä näkyi niissä kuvissa, jotka olivat samaan aikaan meidän kanssa Aulangolla! Se vaan tuntui hauskalta :D
Launtaina käytiin mummolassa syömässä. Istuin sohvalla ja piirsin Lukaksen kynillä pikaisesti mitä näin edessäni. Mä haluan taas alkaa piirtämään enemmän! Rakastan piirtämistä, mutta jotenkin ei vain ole ollut aikaa siihen ja tuntuu, ettei enää edes osaa niin hyvin kuin ennen. Ennen piirsin ihan joka päivä.
Lukaksen uusi lippis ja shortsit KappAhlista. Käytiin myös kirpparilla ja sieltä ostin kerrankin jotain! Löysin ihanan sydänmeikkipeilin parilla eurolla. Lukakselle löytyi motskari, mutta kassalla huomattiinkin, että sen kirppishintalappu oli tippunut. Noi uudet söpöt rintsikat ostin Prismasta parilla kympillä. Viime viikolla tilasin ekaa kertaa tota paljon kehuttua Fudgen hopeashampoota. Tilasin täältä. Joo, kyllä se poisti keltaisuutta hiuksista, mutta joihinkin kohtiin tarttui sitten niinkin hyvin, että hiukset jäivät sinertäviksi.
Eilen/sunnuntaina siivoilin, Antti kävi kalassa, käytiin Lukaksen kanssa puistossa, nukuttiin päikkärit ja illalla tehtiin vielä parin tunnin vaunulenkki.

Hyvää uutta viikkoa 

12 kommenttia:

 1. Miten Lukas jaksaa istua rattaissa? Kun mä muistan että joskus kun koitin tehdä lenkkejä rattaiden kanssa niin Jasper halusi vaan kävellä eikä malttanut istua niissä juurikaan :D Sitten myytiinkin meidän rattaat pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Lukas istu rattaissa paljoa. Mennään aina puistoon, kauppaan ja mun porukoille kävellen, mut nyt ku halusin lenkkeillä niin otettiin rattaat mukaan. Kyl se välillä istuu ihan hyvin noissa ku kattelee ohiajavia autoja :D

   Poista
 2. Hyvin osaat piirtää.

  VastaaPoista
 3. Hihi, Leevi on 4v ja istuu innoissaan aina rattaissa, toki käveleekin usein! :)

  VastaaPoista
 4. Heh, minäkin kävin eilen Aulangolla täällä käymässä olleen ystäväni kanssa. :) Ja minunkin pitäisi todellakin piirtää enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, hyvä tuuri! Me oltiin lauantaina :) Mä piirsin just eilen

   Poista
 5. Anonyymi18.5.15

  Oot kyllä hyvä piirtään! Joo toi fudge on kyllä hyvä, mutta helposti värjää sinisen tukan jos unohtaa liian pitkäksi aikaa päähän :D..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tehokkain hopeashampoo mitä oon koittanu! Mul on jotku hiukset ihan valkosia ja jotku kellertää ja sit ku pidin tota fudgea hetken niin ne keltaset meni pois, mut ne valkoset muuttu sinisiks xD

   Poista
 6. Anonyymi18.5.15

  Hästäkillä! :,)

  VastaaPoista