4.7.2015

Posh tattoos

Hankin viimein feikkitatuointeja koristamaan ihoani. Nää on todella ihania kesällä! Mun mielestä nää on oikeasti kivempia kuin oikeat tatuoinnit (Mulla ei ole oikeita.) Nää ei ainakaan ala kaduttamaan. Ei haittaa, kun kuluu pois.


Tatuoinnit kantavat nimeä Posh tattoos, Flash tattoos, Smashit tattoos, Gold tattoos, Shine tattoos, Ribella tattoos, Metallic tattoos, Fake tattoos jne......


Laitoin korvan taakse kultaisen linnun, käteen riikinkukon sulan, toiseen käteen leopardikuviota rannekorumaisesti ja Lukas halusi vielä valita linnun koristamaan olkapäätä.

Tilasin pakkauksen Nellystä. (Täältä löytyy.)


Nää tatuoinnit on todella helppokäyttöisiä. Leikataan haluama malli arkista, kiinnitetään veden avulla iholle. Aivan kuten mitkä tahansa leikkitatuoinnit ja valmista! Pakkauksen takana lukee, että pysyy iholla noin 3-6 päivää.Feikkitatuoinnit hot or not?


30 kommenttia:

 1. Mäkin ostin juuri, kolme arkkia :D Löytyi paikallisesta romukaupasta eurolla :) Nyt kesäloman kunniaksi niitä löytyy nilkasta, ranteen sisäpuolelta ja rinnan yläpuolelta löytyy vielä :D Mihinköhän sitä vielä laittais? Ihania noi kuosit, varsinkin toi leo <3

  VastaaPoista
 2. Mä tilasin kans ebaystä kaks arkkia kun makso euron kappale. :D en oo vielä laittanu mut tänään vois kyl kokeilla! Ihana toi lintu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo ikinä tilannu ebaystä mitään :D Kiitti :)

   Poista
 3. Anonyymi4.7.15

  Itellä kans ihan sairaan monta arkkia noita, varmaan viis... hehe :) on ihania ja jotenkin ihanan kesäisiä. HOT!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää itekki varmaan tilata lisää! Sopii ruskettuneeseen ihoon hyvin 8)

   Poista
 4. Niina4.7.15

  Oikeet tatskat on kyllä hienompia, mutta noi on ihanan kesäisiä <3 Ja onhan ne tatskatkin vain elämää, ei ne välttistä ala kaduttamaan :) Voihan vaikka lävistyksetkin alkaa kaduttamaan! Oliko tatskat myös yhteistyön merkeissä saatu? Meillä poitsu varmasti haluaa joskus ködet täyteen leikkitatskoja kun isilläkin on.. :D Tai sitten piirtää kädet täyteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi4.7.15

   Meinasin kans just laittaa et kyl tykkään enemmän oikeista tatuoinneista.. :D noi on jotenki nii yksinkertaisia ja tylsän näkösiä.. varsinki miehillä hiha on ihan törkeen kuuma! ♡

   Poista
  2. Riippuu millainen tatuointi. (Mulla ei oo oikeaa tatuointia eikä tuu)
   Ei ollu yhteistyönä saatuja, tilasin ihan omilla rahoilla :)

   Poista
 5. Mä taas en tykkää noista yhtään :D Oikeet tatskat on rakkaus, ja noi on niiden rinnalla jotenki kauheen tylsiä. Voi olla että mun mielipide vielä vaihtuu, mutta tällä hetkellä näyttää vaan oudolta liimailla tarroja iholle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä Nooran kanssa :)

   Poista
  2. vivas.fi/taman-kuukauden-epaonnistuneimmat-tatuoinnit-saavat-silmasi-vuotamaan-verta/ Ei kaikkia oikeita voi rakkaudeksi kutsua :D
   On niitä hienojakin olemassa, mutta ite en ottais. Tykkään näistä ku nää kuluu myös pois :) Jos mulla olis oikea tatuointi ja sil olis joku tarkoitus ja tarkkaan mietitty niin olishan se sillon rakas, mut ku ei oo niin en voi sanoa et oikee on rakas :D

   Poista
 6. Niina4.7.15

  Tää vaan oli jotenkin niin yhteistyövibaisesti kirjoitettu, että jäi mietityttämään :) Sama se mulle onko vai ei :D

  VastaaPoista
 7. Anonyymi4.7.15

  Ihania kesäpiristyksiä nuo tatskat vaikkei olekaan "aitoja" :) Kaunis tuo mekko, sopii sinulle :) Aurinkoisia kesäpäiviä :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi5.7.15

  Sulla on niin kauniit kasvot:)

  VastaaPoista
 9. Noi on kyllä niiiin hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä sun tatuoinnit on kyl hienompia ku noi! :) <3
   Ite ku en halua enkä edes tiedä minkä tatuoinnin ottaisin niin siks mulle käy nää parin päivän tattoot paremmin ku oikeet :D

   Poista
 10. Anonyymi5.7.15

  Ohhoh, kuinka sä muotia seuraavana voit tollasia feikkitatskoja käyttää? Luepa tästä tokavika! -> http://m.iltalehti.fi/injaout/2015063019956481_io.shtml

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä edes seuraa muotia vaan pukeudun ihan miten ite haluan :D Ja mitä väliä jos länttään tarratatuoinnin käteen pariks päiväksi?? xD Kaikkee pitää kokeilla ;)

   Poista
 11. Niina6.7.15

  Nyt sitten ihmiset järki käteen :D Tatuoinneilla VOI olla joku tärkeä merkitya, mutta who cares, onko vai ei, ne on vaan hienoja kuvia iholla koristukseksi. Vrt. lävistykset, kertokaa joku kenellä on lävistyksille joku syvällinen tarkoitus :D Ja noi kamalat tatuoinnit on yleensä otettu kotitaskaajilla halvalla, jotka ei osaa hommiaan. Äh elämää ei kantsii ottaa turhan vakasvasti, rumakin tatska on vaan vaikkapa hauska muisto :)

  Anteeksi avautuminen tänne sun komenttiboksiin, mutta meillä perheessä tatskat lähellä sydäntä, ja toisinaan ärsyttää kun ihmiset joilla yleensä itsellä ei ole tatuointeja, niiin tekevät niistä kovin suuren jutun. Ne on vain taidetta iholla :) Let them be.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi6.7.15

   No ei täs ny kukaan vissiin oo oikeita tatuointeja haukkunutkaan?! Tai siis "tehnyt suurta juttua"...

   Poista
 12. Niina6.7.15

  Enhän mä ole niin väittänytkään Anonyymi :) Mä tässä suuren jutun tein, enkä nyt suoranaisesti kenenkään kommentteihin täällä viitannut, vaan niitä sivuavasti :) Vaikuttaako kirjoitus kovinkin kärkkäältä, lähinnä pilkettä silmäkulmassa.

  VastaaPoista
 13. Anonyymi6.7.15

  No lueppas tekstisi 2 viimeistä lausetta uudestaan.. kovasti siltä toi sun tilitykses kuulostaa.

  VastaaPoista
 14. Niina6.7.15

  "Ne on vaan taidetta iholla." Ja "Let them be"??
  Onko noi nyt sitten kovin vihamielisiä? :D En tosiaan kommenttiani kirjoittanut raivoa puhkuen vaan lähinnä huvittuneena, kun ihmiset ajattelee niin eritavalla. Mielestäni sen huomaa jo kirjoitusasusta..

  Mitä tämä nyt sinua niin hirveästi häiritsee, Helille jo pahoittelin avautumista. En mä jaksa kenenkään kanssa sotia, jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen. En ole täällä ketään haukkunut tai mollannut, miksi sun tarvitsee haastaa riitaa?

  ANTEEKSI NYT JOS JONKUN MIELEN PAHOITIN.

  HELI saaiskohan tätä mobiiliversiota korjattua niin, että saisi vastattua suoraan kommenttiin, mulla ei ainakaan toimi se :/

  VastaaPoista
 15. Anonyymi7.7.15

  Mielestäni en ole kyllä riitaa haastanut, sille mitään en voi jos niin olet rivien välistä omin avuin tulkinnut. Kenelle toi järki käteen kommentti oli omistettu? Niille jotka haukkuu noita tekotatskoja vai oikeita? Lähinnä tota 3 vikaa lauseen loppua tarkoitin yhdistettynä tähän sun "avautumiseen".( Pahoittelen näppäinvirhettä 2 ja kolmosen välillä). Lukutaito mukaan kun kukaan ei ole mitään negatiivista sanonut mistään muusta kuin näistä tekotatuoinneista. Tietenkin voit korjata jos väärässä olen! Eikä tässä nyt kukaan mieltään ole pahoittanut, se on vain sun oma tulkintas parista lauseesta.

  VastaaPoista
 16. Niina7.7.15

  En kellekkään tietylle, yleisesti ihmisille. Kuten jo aikaisemmin mainitsinkin... :) Ja oli tuolla keskustelua, kuinka jotkut huonosti tehdyt tatuoinnit ovat rumia ja kuinka tatuoinneilla pitäisi olla joku syvempi merkitys. Otin kantaa niihin. En väittänyt, että tatuointeja olisi haukuttu, ja sama mulle vaikka haukuttaisiinkin. Halusin vain tuoda kantani esiin, mitä myöskin samaisessa viestissä vielä pahoittelin.

  Hyvää kesän jatkoa sulle. Peace out.

  VastaaPoista
 17. Anonyymi7.7.15

  Eli siis molemmat tulkitsi rivien välistä täysin pieleen! Jos katsot minun ensimmäisiä kommentteja niin niissä ei ole mitään millä haastaisin riitaa, niin kuin sinä ne ymmärsit. Minä taas olen tulkinnut ilmeisesti sinun tekstisi pieleen, mutta tarkoitus ei kylläkään ollut mitenkään kirjottaa niitä niin että ne olisi riidan haastamista..

  VastaaPoista
 18. Hienoja! Tosi nättejä :)

  VastaaPoista