15.7.2015

Puseromekko vyöllä

Heippa ja oikein ihanaa keskiviikkoa! Ette ikinä arvaa missä kirjoitan tätä postausta? Insta-seuraajat tietävätkin, joten kannattaa seurailla siellä @helitiiamaria. Vuokrattiin siis mökki ja täällä metsän keskellä postaillaan. Otin läppärin tänne mukaan, koska Antti on mennyt aina illalla kalaan niin on mullakin ollut pojan nukahdettua jotain tekemistä. Mitä muuta oikeasti voisi tehdä lapsen nukahdettua kuin datailla? :D Tän postauksen kirjoittaminen on kyllä ollut niin hidasta. Täällä on huono nettiyhteys. Vaikka mulla on 4G niin silti tää on todella hitaalla!


Oon päivissä ihan sekaisin ja tuntuu koko ajan, että olisi viikonloppu. Antti on ollut jo yli viikon verran kesälomalla ja on vielä pari viikkoa. Olen käynyt Jonna kanssa elokuvissa ja terassilla, katsellut sarjoja Netflixistä, käynyt joka viikko kolme kertaa juoksemassa, ollut picnicillä, käynyt Antin kanssa kalassa ja käyty Lukaksen isomummolla kylässä..


Nää tän postauksen kuvat on otettu jo muutama päivä sitten ja päällä mulla oli silloin uusi HerSecretistä saatu puseromekko. Klik linkki mekkoon(Mekko on kyllä nyt loppuunmyyty.) Rakastan tuota kuviota ja nyt omistan pari eri mekkoa, jossa on juuri tuota samaa kuviota. Mikä tuon kuvion nimi muuten on tai onko sillä joku nimi? Joskus näin muuten jossain kynnet, mitkä oli lakattu samalla kuosilla.


Seuraavaksi tulossa tästä meidän mökkireissusta postausta. Olen kuvaillut täällä pieniä videonpätkiä.

P.S Haluisko tai osaisko joku ihana tehä mun blogille uuden bannerin? ♥ Mulla on ollut jo vuoden tämä sama banneri blogissa.

Seuraa minua: YouTube / Instagram / Facebook / Bloglovin / Blogit.fi 


13 kommenttia:

 1. Anonyymi15.7.15

  Kukonaskel on kuosin nimi. :) -Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos tosi paljon! :) Aina oppii uutta :D

   Poista
 2. 4G toimii muuten huonommin kuin 3G aika monessakin paikassa. :D Sen kuuluvuus ei välttämättä kaupunkien ulkopuolella ole paras mahdollinen!

  Kiva mekko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Datailin myös 3G:llä, mutta hidasta oli :D Kiitti! :)

   Poista
 3. Anonyymi15.7.15

  Heli, voisitko tehä kysymyspostausta taas joskus :) ?

  VastaaPoista
 4. Mökille olisi niin kiva päästä! :)

  Ps. Mullekki joku vois tehdä mageen bannerin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kivaa olla mökillä 8) Uiminen ja saunominen ihanaa :)

   Poista
 5. Anonyymi16.7.15

  luulis mökil keksivän muutaki ku puhelimen ja kuvailun ja netissä olemisen :) sähä joudut koko aika kuvaa kaiken, kyl mua ärsyttäis olla ihmisen kans ketä räplää puhelintaan 24/7....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kyllä netissä vaan illalla ku Lukas nukahti ja Antti oli kalassa :D Ja miten niin muka joudun kuvaamaan kaiken? xD Kuvailin välillä pieniä pätkiä, eikä ketään haitannut. Luulis sullakin olevan jotain parempaa tekemistä ku keksiä väkisin jotain negatiivista sanottavaa? :)

   Poista
 6. Anonyymi16.7.15

  Olet tosi kaunis, Nain taysin yhna voin kertoa ettei tekeminen lopu kovin kesken. haha.
  Tulee kylla itsekin datailtua aivan liikaa.

  t.Terese

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot sama ku ylempi ano :D
   Ite en ees dataile paljoa. Illalla vaan ku Lukas nukkuu :)

   Poista
 7. Anonyymi20.7.15

  Osaat kirjottaa tosi kivan blogin. Ja ihana paita. ;)

  VastaaPoista