16.8.2015

Ostohyvitys + uudet meikit

Sain kuukausi sitten kivan sähköpostiviestin, jossa kysyttiin olisinko halukas tekemään yhteistyötä Ostohyvitys.fi -nimisen yrityksen kanssa. Mun ei tarvinnut pähkäillä hetkeäkään lähdenkö mukaan tähän hommaan. Olen siis ennenkin tehnyt yhteistyötä Ostohyvityksen kanssa ja aina nettishoppaillessani esim. Nellyssä tai Zalandossa olen tehnyt tilailut kyseisen sivuston kautta.

Ostohyvitys on siis ensimmäinen suomalainen palvelu, jonka avulla on mahdollisuus saada osa shoppailurahoista takaisin. Nettishoppailija voi säästää palvelun avulla jopa satoja euroja vuodessa. Se on ikään kuin bonusta ostoksistasi. Ostaessasi jotakin esimerkiksi Zalandosta 250 eurolla saat 10 euroa rahaa takaisin. Helppoa ja yksinkertaista! Yhteensä Ostohyvityksessä on kauppoja mukana noin 500 kappaletta. Kategorioita on leffoista, lastentarvikeliikkeisiin ja lemmikeistä muotiin asti. Eli kaikille löytyy varmasti jotain! Kun olet kerännyt rahaa takaisin vähintään 15 euroa, voit pyytää summan siirtämistä pankkitilillesi. Palvelun käyttäminen on ilmaista, eikä vaadi sinulta kuin pari ylimääräistä klikkausta!

Tällä kertaa sain tehdä kokeiluostoksen. Voisin kertoa miten tein tilauksen ja kuinka sivusto oikein toimii. Ihan aluksi kirjauduin tietenkin sisään palveluun saadakseni rahaa takaisin verkko-ostoksistani. (Itse kirjauduin näppärästi Facebook tunnuksilla.) Hetken pohdittuani päädyin shoppailemaan Nellyssä. Sen jälkeen painoin vain nappia: ''Saa bonusta.'' Siirryin siis Nellyn sivuille Ostohyvityksen kautta ja muuten tein aivan normaalisti tilauksen. Nelly tarjoaa uusille asiakkaille 11,50% bonusta ostoksista! Kun maksoin ostokseni sain Ostohyvitykseltä sähköpostia, jossa kerrottiin bonustililleni tulleista hyvityksistä.

Mitä tilasin itselleni?


Pari uutta meikkiä. The Balmin luomiväripaletin ja ripsarin.

Jos et ole vielä rekisteröitynyt Ostohyvitys.fi -palveluun, niin suosittelen tekemään sen nyt. Nimittäin jos rekisteröidyt TÄMÄN linkin kautta Ostohyvityksen sivuille saat 5€ aloitusbonuksen! Palvelu ei sido sinua yhtään mihinkään, mutta antaa käytettäessä säästöä, jotka voit sitten siirtää myöhemmin suoraan pankkitilillesi.

Kuinka moni on joskus tilannut Ostohyvityksen kautta jotain?
Mitäs tykkäsitte mun tilauksista?

Postaus on tehty yhteistyössä Ostohyvitys.fi sivuston kanssa.9 kommenttia:

 1. oihh vitsi mäkin haluan ton Nuden luomiväripaletin ♥ näyttää niin kivalta :D!

  fashionsituation.blogspot.com ♥

  VastaaPoista
 2. Anonyymi16.8.15

  Just eilen tilasin fitnesstukusta protskujauhetta ja salihanskat! :D Teen nykyään aina ostokset ostohyvityksen kautta, näppärää ja saa rahaa takaisin niin myös kannattavaa!
  Cirneklia

  VastaaPoista
 3. Anonyymi16.8.15

  Haluisin tietää mitä ostohyvitys hyötyy siitä, että joku käyttää sitä? Miten se on kannattavaa toimintaa, mainostaako se nettikauppoja tms?

  VastaaPoista
 4. Ostohyvitys on kyllä mainio!

  VastaaPoista
 5. abigail17.8.15

  Kivannäköinen luomiväripaletti! :D

  VastaaPoista
 6. Anonyymi23.8.15

  Haluaisin korjata että nuo meikit on theBalm merkiltä, nude on vaan ton paletin nimi....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ku sanoit! Kävin korjaamassa :)

   Poista