24.8.2015

Tuparit!

Olin viikonloppuna kaveripariskunnan tupareissa. Oli paljon hyviä herkkuja ja juomia. Kämppä oli aivan mahtavan kaunis neliö! Oli sauna, takapihalla terassi ja kaikki niin hienon uutta. Meitä oli taas sama tuttu porukka kasassa.


Lauantai-illan asu. Raidallinen midihame (saatu blogin kautta) ja musta toppi.


Tuli pieni kenkäongelma. Mulla ei ole oikeasti kuin kaksi paria hyviä ''kesäkorkkareita.'' Noista neljä paria sain lainaksi Sarilta. Sarin kanssa aina lainailemme toisillemme vaatteita. Päädyin lopulta oikealla alalaidassa oleviin kiilakorkoihin. Älysin muuten, että olen ollut viimeksi kesällä baarissa 2011 vuonna.


Torstai-iltana käytiin Jonnan ja Antin kanssa Willassa ostamassa tuparilahjat. Ostettiin valkoinen ämpäri ja aluksi meinattiin täyttää se saunatavaroilla. Mutta mukaan lähtikin saunamajava, takkatuli-dvd, home sweet home -ovikoriste, poppareita, pillejä, kortti ja sydämenmuotoinen munakas/lettu muotti.


Tilattiin taksit joskus klo 23 aikaan ja mentiin Amarilloon. Tuli vähän tanssittua ja juotua niin, ettei tarvitse pitkään aikaan mennä bailaamaan.


Leikkasin muuten Antin hiukset viime viikolla. Reunat vedin koneella ja päälle jätin pidempiä hiuksia. 
Tuli ihan siisti tukka, vaikka itse sanonkin!


Aina kun on viihteellä niin se aika vaan menee silmänräpäyksessä ohi! Käytiin illan päätteeksi Mäkissä syömässä hamppariannokset. Kiitos paljon ihanista juhlista! Oli kyllä kivaa päästä vähän tuulettumaan.

Lukas jäi siis meille kotiin yöksi mamman (mun äidin) kanssa ja me mentiin Antin kanssa yöksi Antin vanhemmille.


Seuraavana päivänä Antin veli lähti tyttöystävänsä kanssa uimaan ja pyysi mua ja Anttia viemään Jakke-koiran lenkille ennen kuin lähdemme hakemaan Lukasta. Astuttiin ulos Jakke mukana ja samalla sekunnilla älyttiin, että ovet menivät lukkoon! Luulin, että Antilla on avaimet ja Antti luuli, että takapihan ovi on auki. Meidän piti sitten kuljettaa Jakkea mukana koko sunnuntaipäivä xD

Vauva.fi sivulla oli muuten musta taas pari keskustelua. Oon kuulemma joka viikonloppu baareissa :D Se ei todellakaan pidä paikkaansa! Olen ollut tänä vuonna neljä kertaa baarissa. Tammikuussa, helmikuussa, huhtikuussa ja nyt viikonloppuna.

19 kommenttia:

 1. Ompas nätti brassi. Meilläkin on mila neitokainen, joka on myös brassi.

  Mäkin useasti saanut, kommentteja blogiin, kuinka huono äiti oon, kun käyn baarissa yms.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jakke on jo 12 v vanha pappa, sil todettiin nyt vähän aika sit sokeritauti ja sen jälkeen se on laihtunu tosi paljon :(
   Haha! Ei tarvii välittää :D

   Poista
 2. Anonyymi24.8.15

  "Älysin muuten, että olen ollut viimeksi kesällä baarissa 2011 vuonna." --> "Olen ollut tänä vuonna neljä kertaa baarissa. Tammikuussa, helmikuussa, huhtikuussa ja nyt viikonloppuna." Ööh.. Mitä tarkoitit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä oon ollu viimeks baarissa 2011 vuonna. Nyt ku oon ollu Lukaksen syntymän jälkeen baarissa niin oon ollu syksyllä, talvella ja keväällä :D Ekan kerran olin siis nyt kesällä baarissa Lukaksen syntymän jälkeen :)

   Poista
  2. Anonyymi24.8.15

   "Kesällä", nuo muut kuukaudet on muuta vuodenaikaa

   Poista
  3. ? :D Niin ne kuuluuki olla. Olin nyt pitkästä aikaa 4v tauon jälkeen kesällä baarissa. Oon siis ollu muina vuodenaikoina Lukaksen syntymän jälkeen, mutten kesällä paitsi nyt viikonloppuna.

   Poista
 3. Anonyymi24.8.15

  Poltatko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En polta muuten ku sillon ku oon juomassa niin muutaman. Antti on ollu nyt huhtikuusta asti polttamatta ja oon niin ylpeä! Se poltti 10 vuotta putkeen joka päivä melkein askin ja lopetti seinään. Se maisto kyl juhannuksena yhden henkäsyn, muttei pystyny polttaan ku oli niin pahaa :D

   Poista
 4. abigail25.8.15

  Kiva, että pääsit tuulettumaan! Aikuisten illat on harvinaisia mut sitäkin kivempia. :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi25.8.15

  Mistäs sä sen tiedät, et vauvanetissä on ollu susta juttua? Käytkö Googlettelemassa omaa blogias vai ihan ettimässä itteäs sieltä? Ja jos, ni miks ihmeessä, jos ne ei sua muka haittaa edes :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katon varmaan joka toinen päivä blogin tilastot ja liikenteen lähteet. Liikenteen lähteet näyttää suoraan, mistä sivulta on tultu mun blogiin. Ei mua haittaa, hassua vaan et pitää valheita kirjottaa nettiin :D

   Poista
 6. Anonyymi25.8.15

  Kiva postaus:) älä välitä vauva palsta juoruilusta,niillä ei oo omaa elämää. En vois kuvitellakkaa että itse kahdrn lapsen äitinä siellä jauhaisin muista:Dhuhhei.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi25.8.15

  Heli ois yks pieni kysymys :( toi on super ihana toi hame mut her secret näyttää et onesize mut voiskohan se venyy M-L kokoiselle ? :( mitä mieltä ? :) mietin mun synttäribailuihin tollast hametta :) ! Ihania kuvia <3

  VastaaPoista
 8. Mitä hittoa sitten vaikka oisit joka viikonloppu juomassa? :D Lukas on hyvässä ja luotettavassa hoidossa aina! :) Pyhpah taas noita tuntemattomia pässejä.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi26.8.15

  Itsekin mennisin 4 kertaa vuodessa baariin jos olisi hoitajia.Nauti kun sulla niita on. ja 4 kertaa on viela kohtuullinen maara.

  VastaaPoista
 10. ei siellä vauva.fi:ssä kannata käydä kun siellä on muutekin järjetöntä menoo. Esim. juot 2 olutta viikossa niin sulla on alkoholi ongelma

  VastaaPoista
 11. Kiva, että sinäkin pääsit tuulettumaan :) Kivan lahjan ostitte :)

  VastaaPoista
 12. Anonyymi23.9.15

  Mistä olet ostanut tuon munakasmuotin? :)

  VastaaPoista